ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Βάρος στην ψυχολογία

* ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΧΟΥ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2010 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
Εμφαση στο θέμα της ψυχολογίας στους παίκτες δόθηκε και χθες για δεύτερη μέρα από τον τεχνικό της Α.Ε.Λ. Μαρίνο Ουζουνίδη, μια και είχε συζητήσεις μεμονωμένα και με άλλους ποδοσφαιριστές, εκτός από αυτούς που μίλησε προχθές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουζουνίδης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών, λέγοντας στον καθένα πολλά καλά λόγια και ζητώντας τους να τα δώσουν όλα. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται από δω και πέρα δύσκολα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα, με εξαίρεση τη θέση του αριστερού μπακ, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Κατσιαρός στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ο Βενετίδης πιθανότατα στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Στο μεταξύ, η κακοτυχία της λαρισινής ομάδας συνεχίζεται, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον αγώνα με τον Π.Α.Ο. ο Τσέχος Γιάν Μπλάζεκ υπέστη κάκωση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του το Σάββατο στην Ξάνθη, ενώ αποχώρησε στο τέλος της προπόνησης και ο νεαρός Νίκος Βλασόπουλος.
Σ’ αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τις απουσίες των τραυματισμένων Σίμιτς, Βενετίδη, Αμπουχατζίρα και τον τιμωρημένο Ιγγλέσιας.
Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές λύσεις και πλέον μπορεί να υπάρχει αξιόμαχη ομάδα.
Πιστεύουμε ότι ο προπονητής, με δεδομένες τις πολλές προσθήκες του Ιανουαρίου, θα πρέπει να ρίξει μεγάλο βάρος στην ομοιογένεια που θα έχουν οι «βυσσινί», γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται εύκολα στον αγωνιστικό χώρο.
Το παιχνίδι στην Ξάνθη το Σάββατο αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Α.Ε.Λ., που χρειάζεται πάση θυσία ένα βαθμό, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς η ομάδα είναι αμφίβολο αν αγωνιστικά ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Επίσης, χρειάζεται η ομάδα να είναι συσπειρωμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου και πάνω απ’ όλα οι παίκτες να μάθουν τι σημαίνει φιλότιμο (μια λέξη που δυστυχώς δεν υπάρχει στα ξένα λεξικά).
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αγώνα της Ξάνθης, μάλλον δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, εκτός αν υπάρχουν απώλειες από τραυματισμούς όπως του Μπλάζεκ. Το πιο πιθανό είναι να παίξει στα αριστερά ο Κατσιαρός (που μάλλον θα είναι ο παίκτης που θα μιλήσει στην αυριανή συνέντευξη Τύπου) και ο Φλάβιο Πίντο θα παίξει ως δεξί χαφ στη θέση του Μπλάζεκ.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ
Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί πάλι το απόγευμα και μάλλον θα φανούν και οι πρώτες προθέσεις του προπονητή για τον αγώνα του Σαββάτου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass