Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ

Ζουν για το ματς με τη Λάρισα στα Τρίκαλα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2010 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
Ως παιχνίδι χωρίς... αύριο βλέπουν τον αγώνα με τον Γυμναστικό / Ολύμπια. Η γειτονική ομάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη βαθμολογική θέση και μετά την ήττα στη Ρόδο θέλει μόνο τη νίκη. Αυτό μάλιστα φαίνεται και από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο τεχνικός των Τρικάλων Θανάσης Γιαπλές, λίγο μετά το πρόσφατο ματς. «Είναι δική μου απόφαση και ευθύνη να χρησιμοποιήσω τα πιο νέα παιδιά της ομάδας και να ξεκουράσω τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί περισσότερο ως τώρα. Και αυτό γιατί το επόμενο ματς με την Ολύμπια είναι για μας τελικός». Για αγώνα τελικό έκανε λόγο και ο παίκτης, Σωκράτης Γκιζογιάννης.
Όλα τα παραπάνω ωστόσο τα γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Καλαφατάκης και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του. Η νίκη επί του Ηλυσιακού έχει φτιάξει αρκετά το κλίμα στη λαρισινή ομάδα και το θετικό είναι πως ακολουθούν παιχνίδια από τα οποία επίσης μπορεί να «ψάρεψει» κάποιους πολύτιμους βαθμούς.
ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ Ο ΜΑΣΙ
Η απόδοση του Κρις Μάσι ήταν καταλυτικής σημασίας στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Αμερικανός με 19 πόντους και 23 ριμπάουντ κατάφερε να οδηγήσει τη Λάρισα στη νίκη. Γι’ αυτή του την παρουσία ο Μάσι πήρε και 33 ψήφους στην ανάδειξη του πολυτιμότερου της αγωνιστικής. Βγήκε τρίτος πίσω από τους Καϊμακόγλου και Λούκας.
Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι)  61
Τζαμόν Λούκας (Μαρούσι)    42
Κρις Μάσι (Γυμναστικός / Ολύμπια)        33
*Δύο πόντους πήρε ο Γκριν και έναν ο Μπάτλερ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (στον οποίο αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο των Τρικάλων). Για τον Γυμναστικό / Ολύμπια δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και ήδη ο Στέφον Τζάκσον δείχνει να ανεβάζει τους ρυθμούς του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass