ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Μάχη μέχρι το τέλος

* ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2010 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
Η κλεψύδρα της υπομονής για αγωνιστική και βαθμολογική ανάταση της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει να τελειώνει και πλέον στα εννέα τελευταία παιχνίδια καλείται η ομάδα να πάρει τουλάχιστον 14-15 βαθμούς αν θέλει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πετύχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες κάτι που πλέον δημιουργεί ανησυχία στους φιλάθλους που προχθές στον αγώνα με τον ΠΑΟ(0-3) ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και για μια ακόμα φορά το μεγαλύτερο μέρος απευθύνθηκε στον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη κάτι βέβαια που προκάλεσε εντύπωση μια και ο πρόεδρος της ομάδας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα αυτή θα προχωρήσει με αυτό το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και ο τεχνικός έστειλαν μετά το τέλος του άτυχου προχθεσινού ματς μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι αυτή την ώρα δεν είναι η στιγμή της κριτικής αλλά της ενότητας για το καλό της ομάδας. Από δω και πέρα αν η ΑΕΛ εκμεταλλευτεί την έδρα του Αλκαζάρ με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μπορεί να πετύχει την παραμονή ενώ μπορεί να πάρει και εκτός έδρας βαθμούς από Καβάλα , Πανιώνιο, Άρη και Ξάνθη.
Το μεγάλο ζητούμενο για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης πολύτιμων βαθμών είναι να αλλάξει η ψυχολογία και η αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών.
Αυτό που σίγουρα θα γίνει είναι να βλέπουμε μία μόνιμη ενδεκάδα στα παιχνίδια καθώς η ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ μάλλον θα είναι αυτή που θα στηριχθεί ο προπονητής μέχρι το τέλος της περιόδου με ελάχιστες αλλαγές σε κάποια παιχνίδια. Η μοναδική προσθήκη θα είναι στη θέση του αριστερού μπακ και θα αφορά τον Κατσαρό (χθες προπονήθηκε κανονικά) και τον Βενετίδη όταν αποθεραπευτεί.
Χθες ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες είχε συζητήσεις με ορισμένους παίκτες και τους ζήτησε από δω και πέρα να τα δώσουν όλα, ενώ προσπάθησε να τους τονώσει (ο προπονητής μίλησε συνολικά με δεκαπέντε παίκτες). Τα χρονικά περιθώρια όπως μάθαμε είπε τελείωσαν και από δω και πέρα πρέπει να έρχονται βαθμοί. Παράλληλα ήθελε να μάθει από τον καθένα την άποψή του για την ομάδα και τις αιτίες που θεωρούν αυτοί ότι οφείλεται η κακή αγωνιστική εικόνα.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να πάρει έστω και ένα βαθμό (ακόμα καλύτερα νίκη) στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα κάτι που μπορεί να γίνει μια και την αξία των νεαποκτηθέντων παρά την ήττα από τον ΠΑΟ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Το βάρος πλέον της διοίκησης αλλά και του τεχνικού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου πέφτει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟ έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη ενώ οι υπόλοιποι έκαναν γυμναστήριο και με τους περισσότερους ο τεχνικός της ομάδας είχε συζητήσεις μεμονωμένες ενώ λογικά σήμερα θα γίνει συζήτηση και με τους υπόλοιπους .
Για το παιχνίδι του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ιγγλέσιας και τους τραυματίες Βενετίδη, Σίμιτς και Αμπουχατζίρα.
Από σήμερα οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται απόγευμα με εξαίρεση την Παρασκευή που θα γίνει το πρωί και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη της Ξάνθης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass