Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.

Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη

* Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ * ΜΕ 21 ΑΤΟΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2010 22:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:19
Μια από τις πιο δύσκολες φετινές αποστολές έχει σήμερα η Α.Ε.Λ. στις 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ (Nova Sport) με αντίπαλο τον Π.Α.Ο., στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και αυτή είναι να κερδίσει τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πρωταθλήματος, αν και «πληγωμένη» ψυχολογικά.
Μέχρι τώρα η λαρισινή ομάδα από ατυχίες (κυρίως τραυματισμούς και διαιτητικά λάθη) βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα από δω και πέρα κάθε παιχνίδι να είναι ένας αγώνας για την επιβίωση με όποιον αντίπαλο και αν παίζει, είτε αυτός είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας είτε ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι καλούνται να ενισχύσουν την «ομάδα του Ιανουαρίου», καθώς φέτος η Α.Ε.Λ. ενισχύθηκε σημαντικά τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο αποκτώντας εννέα παίκτες με κορυφαίο τον Ντανιέλ Κουζέν.
Αυτή η ομάδα είναι αλλαγμένη κατά 9/11 σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα (ίδια πρόσωπα είναι μόνο οι Νταμπίζας, Ρομέου) και πλέον το αρχικό σχήμα πρέπει να αποκτήσει και μια μονιμότητα, μια και οι τακτικές αλλαγές θέσεων και παικτών μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα.
Το ευχάριστο νέο της τελευταίας στιγμής είναι ότι στη διάθεση του Ουζουνίδη τέθηκε ο Νταμπίζας, που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο αρχηγός έδειξε μεγάλη θέληση να παίξει σ’ αυτόν τον σημαντικό αγώνα.
Όπως έδειξε ο προπονητής της ομάδας, κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Βιέρα, στην άμυνα δεξιά ο Φάβιο Πίντο, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Μελίσση και αριστερά ο Βελάσκο, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα είναι ο Ραντοσάβλιεβιτς με τον Ρομέου, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Σκάτσελ (αριστερά), ο Μετίν (στο κέντρο) και ο Μπλάζεκ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κουζέν, που θα κάνει και την παρθενική του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπληρώνουν την αποστολή είναι οι Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Τριποτσέρης, Βλασόπουλος, Κυριακίδης, Ιγκλέσιας, Τουάμα, Ρικάρντο Ζέσους, Ααράμπ.
Ο αριθμός 21 ατόμων που πήρε ο Ουζουνίδης στην αποστολή και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Imperial» αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή ομάδα και ίσως κάτι να κρύβει.
Τελευταίες πληροφορίες ήθελαν χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, να μιλάει με παίκτες πριν τη σημερινή αναμέτρηση.  
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω τραυματισμού δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή οι τραυματίες Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης και Κατσιαρός.
ΧΩΡΙΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ
Οριστικά χωρίς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος και χθες υποβλήθηκε σε θεραπευτική αγωγή, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον σημερινό αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 21ης ημέρας για τη Σούπερ Λίγκα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γκάμπριελ, ο οποίος ωστόσο χθες συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση για πρώτη φορά μετά την επέμβαση βουβωνοκήλης, στην οποία υποβλήθηκε πριν από ένα μήνα, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε και ο Ρουκάβινα.
Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια θα βρίσκονται οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαρίνος, Κλέιτον και Νίνης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ
Ο Γιώργος Δαλούκας, από το Σύνδεσμο της Μαγνησίας, είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την προσεχή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του ορίσθηκαν οι Λεωνίδας Βασιλειάδης (Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Τσινιάρης, από το Σύνδεσμο Αθηνών.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), θα παραμείνει ανοιχτό και την Κυριακή από τις 11 π.μ έως τις 3 μ.μ. για διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ θα λειτουργήσουν από τις 4.30 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 1-6-7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
Γίνεται, επίσης, γνωστό ότι:
- Διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
- Η Θύρα 1 θα βρίσκεται στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, αφού η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν παρέλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.
- Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της Π.Α.Ε. είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass