ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο κόσμος κοντά στο Γυμναστικό/ Ολύμπια

* ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΤΕΦΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2010 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:19
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της παραμονής δίνει σήμερα στις 5 μ.μ. ο Γυμναστικός/ Ολύμπια στο κλειστό γυμναστήριο με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και όλοι στη λαρισινή ομάδα έχουν κινητοποιηθεί με στόχο το κλειστό της Νεάπολης να γίνει πραγματική έδρα.
Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μια νίκη θα της δώσει ψυχολογική ώθηση ενώ παράλληλα θέλει να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου (108-61) που είναι η μεγαλύτερη φετινή της λαρισινής ομάδας.
Η ουσία είναι ότι ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης, από τη Δευτέρα προσπάθησε να πείσει τους παίκτες του ότι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο του πρωταθλήματος και πλέον από δω και πέρα η ομάδα δεν έχει περιθώρια για λάθη.
Μάλιστα, ο Γυμναστικός/Ολύμπια θα έχει και ένα νέο πρόσωπο στην σύνθεσή του, τον Στέφον Τζάκσον, που αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Γκριν.
Ο Τζάκσον είναι ένας γκαρντ που τον συνοδεύουν πολύ καλά στατιστικά στοιχεία από το πανεπιστήμιό του. Στο Ελ Πάσο, ο 25χρονος παίκτης (ύψος 1,94) είχε 24,5 πόντους μέσο όρο (μέσα στους πρώτους όλου του NCAA), αλλά και 5,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Φέτος ξεκίνησε στην τουρκική Νταρουσάφακα, με την οποία έπαιξε σε 7 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 11 πόντους.
Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της βαθμολογικής της θέσης και θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν τη νίκη που θα σημάνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πιθανή πεντάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι αυτή των Μπάτλερ, Νταμόντ Γκριν, Στέφαν Τζάκσον, Κόμματου και Μάσι ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Παπαχρήστου. Αλλά όποιος και να παίξει οφείλει να τα δώσει όλα για την επιτυχία.
Από την άλλη όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και ο Ηλυσιακός, γιατί και αυτός ψάχνει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να μείνει στην κατηγορία και έχει πολλούς παίκτες, Έλληνες και ξένους, ικανούς να κάνουν τη ζημιά. Μην ξεχνάμε ότι κέρδισε στην Καβάλα, ενώ έχασε πολύ δύσκολα στα Τρίκαλα, ομάδες ίδιας περίπου δυναμικότητας με τον Γυμναστικό/Ολύμπια.
ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Ο Όμιλος Φιλάθλων ΓΣΛ και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Ολύμπιοι» θα γεμίσουν σήμερα με πανό όλες τις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης και επιβάλλεται να δώσουν και αυτοί την... ψυχή τους στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανένας.
ΠΟΛΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ντέρμπι σε όλα τα... μέτωπα περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι «αιώνιοι», οι οποίοι ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αγωνίζονται την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος στο κλειστό του Αγίου Θωμά με το Μαρούσι, που προέρχεται από σπουδαίο «άθλο» στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, μετά τη νίκη του επί του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού.
Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16.00, Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος (κθ): Βορεάδης - Καρακατσούνης - Γκούμας
17.00, Γυμναστικός/ Ολύμπια - Ηλυσιακός: Σπυρίδωνος - Παπαπέτρου - Σταματόπουλος
17.00, Κολοσσός Ρ. - Τρίκαλα: Χριστοδούλου - Φούφης - Αφεντουλίδης
21.00, Άρης - Π.Α.Ο.Κ.: Σχινάς - Αναστόπουλος - Γεωργιάδης
ΑΥΡΙΟ
17.00, Περιστέρι - Καβάλα: Τανατζής - Ψαριανός - Μάνος
18.45, Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός: Μουζάκης - Κορομηλάς - Μητσόπουλος
19.00 Μαρούσι - Ολυμπιακός: Παπαδημητρίου - Γκόντας - Παναγιώτου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός      27
2. Παναθηναϊκός 27
3. Μαρούσι 26
4. Πανελλήνιος     23
5. Κολοσσός Ρ.     21
6. Π.Α.Ο.Κ. 21
7. Πανιώνιος                  21
8. Άρης       20
9. Περιστέρι          20
10. Α.Ε.Κ.   18
11. Τρίκαλα 18
12. Καβάλα 18
13. Ηλυσιακός      17
14. Γυμναστικός/Ολύμπια        17
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass