ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ «ΜΥΛΟ» Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Ι.Λ.Ο. ΑΙΟΛΟΣ - Ν.Ο. ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

Βραδιά με ιστιοπλοϊκές εικόνες

* ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2010 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο χορός των δύο ομίλων στο «Μύλο 1927».
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από ιστιοπλοϊκές εικόνες και θαλάσσιες δραστηριότητες, που παρουσίαζαν τα δύο τεράστια videowall του «Μύλου», είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μεγάλο πλήθος μελών και φίλων των δύο ενοποιημένων ομίλων. Η τυπική πλέον ανάδειξη του ΝΙΛΟ - ΑΙΟΛΟΣ - ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ενός μεγάλου ναυταθλητικού ομίλου είναι θέμα ημερών, όπως τόνισαν οι δύο πρόεδροι κ. Μάνδαλος Νικόλαος και Γακόπουλος Χρήστος, που παρουσίασαν με σύντομες τοποθετήσεις τους, τα άμεσα σχέδια, πλάνα και δράσεις του νέου ομίλου.
Την προσπάθεια αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός, ο γενικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κων/νος Μέγας, η αντινομάρχης και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ρένα Καραλαριώτη, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λάρισας κ . Χρήστος Τερζούδης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μελιβοίας, ιδρυτικό μέλος του ΝΟ Φιλοκτήτης και πρωτεργάτης της ενοποίησης των δύο ομίλων κ. Βασίλης Λέτσιος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Μάνθος Τζιαστούδης, η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας και μέλος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευαγγελίου Κωφού, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος.
Ο νομάρχης κ. Λ. Κατσαρός και η πρόεδρος του Λιμενικού Σώματος κ. Ρένα Καραλαριώτη, και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μελιβοίας, διά μικροφώνου χαιρέτισαν την προσπάθεια των ανθρώπων των δύο ομίλων, τους αγωνιστικούς στόχους τους, αλλά και την προσπάθειά τους να προβάλλουν με μεγάλο φάσμα ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, τα όμορφα παράλια του νομού μας, και φυσικά υποσχέθηκαν τη δική τους συμπαράσταση.
Αφού πενήντα περίπου νέα μέλη (του 2009) του ΝΙΛΟ ΑΙΟΛΟΣ έλαβαν την επίσημη ιστιοπλοϊκή τους πιστοποίηση από τα χέρια των επισήμων καλεσμένων, η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και τραγούδι από το υπέροχο μουσικό σχήμα του «Μύλου».
Σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν με κερδισμένα δώρα μιας πολύ πλούσιας λαχειοφόρου (100 δώρα αξίας) που προσέφεραν πολύ γνωστές εταιρίες της Λάρισας.
Τον κεντρικό χορηγό της βραδιάς, την αντιπροσωπεία της NISSAN AΡΜΑ ΕΠΕ που παρουσίασε τα εξαιρετικά καινούρια μοντέλα της στο χώρο μπροστά από τον «Μύλο», και τις εταιρίες που προσέφεραν τα πλούσια δώρα όπως: Γερμανός (Παπακυριαζή), Ολύμπιος Pro, Alex Pack, Ηλεκτρονικά (Μιχάλης Γεώργιος), Βιομηχανία Επίπλων Γεωργαντζά, Παπατζάλας (περί χώρου), Κουτσουνάκης, Escapeway, Trekking Hellas, Δαλαμάγκας (KAOIL Γιάννουλη), Cafe Spitaki Βελίκα, Le mot cafe (Πατρόκλου), Platamon Yacts, Citroen - Αδάμου ΑΒΕΕ, Φωτάκης Ηλεκτρ, ΣΕΗΟΣ Ηλεκτρ, Jelo - Ζαχαροπλαστείο, Zoomserie - Ζαχαροπλαστείο, www.ουάου.gr (Πατρόκλου είδη δώρων), παραδοσιακός ξενώνας Ηως, παραδοσιακός ξενώνας «Μπαλκόνι στο Αιγαίο», Water sport (Αγιόκαμπος), και πολλούς άλλους, οι διοικήσεις των δύο ομίλων ευχαριστούν θερμά.
Οι πρωτοχρονιάτικες πίτες που κόπηκαν και μοιράστηκαν ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων ΝΤΟΥΦΑΣ (Ελασσόνα).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass