ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0

«Κόλλησε» στη λάσπη η ΑΕΛ

*«ΒΡΟΧΗ» ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ *ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2010 22:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Του απεσταλμένου της «Ε»
ΣΩΤΗΡΗ ΚΕΛΛΑ
Κόλλησε στη λάσπη του γηπέδου «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων η ΑΕΛ καθώς σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηρακλή επί της Καβάλας βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στη Β’ Εθνική, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών ή για να ακριβολογούμε με θεατές σε μπαλκόνια πολυκατοικιών που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο (γραφικό σκηνικό). Η λαρισινή ομάδα δέχεται «βροχή» τις ήττες εκτός έδρας (ενώ στο Αλκαζάρ δείχνει άλλο πρόσωπο) ανάλογη με τη βροχή που έπεφτε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών.
Η λαρισινή ομάδα, αν και «φρεσκαρισμένη» με δύο παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο τον Σκάτσελ και τον Μπλάζεκ, δεν κατάφερε να βγάλει πάθος απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε τη «ζωή» της και μεγάλο ποσοστό της παραμονής της.
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν το πάθος και ο... Σίσιτς που εξελίχθηκε σε δήμιο για τη λαρισινή ομάδα που πέτυχε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων εν αντιθέσει με τον Μπλάζεκ που στο 0-0 (στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου) έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Ο Σλοβένος πρώην παίκτης της λαρισινής ομάδας εξέθεσε τον Φλάβιο Πίντο δύο φορές (54, 66) και πέτυχε ισάριθμα τέρματα και για μια ακόμα φορά εκτελεί τη λαρισινή ομάδα αφού το έκανε και ως παίκτης του Ολυμπιακού, του Λεβαδειακού και του Ηρακλή δημιουργώντας παράδοση σε βάρος της λαρισινής ομάδας παίρνοντας και μια ρεβάνς από την ειρωνεία που είχε δεχθεί από Λαρισαίους (όχι τη διοίκηση).
Η ουσία είναι ότι από δω και πέρα η ΑΕΛ μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες και τα τελευταία δέκα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα. Και βέβαια χθες μπορεί να υπάρχουν ως δικαιολογίες οι άσχημες καιρικές συνθήκες ο βαρύς αγωνιστικός χώρος αλλά και η μη προσαρμογή των νεομεταγραφέντων αλλά η ομάδα πρέπει να χάσει και με αυτά τα προβλήματα και το πιο σημαντικό να παίρνει βαθμούς. Έχει και ντεζαβαντάζ στην ισοβαθμία με τα Γιάννινα...
Αν μέσα σ’ αυτήν την πικρή ήττα κάτι ήταν γλυκό, αυτό ήταν η απόδοση του Σκάτσελ αλλά και το ντεμπούτο του Μπλάζεκ που πρέπει να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ο Ουζουνίδης πρέπει να «δέσει» τους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο από τα πρόσφατα αποκτήματα της ομάδας, τον Ρούντολφ Σκάτσελ και τον Γιάν Μπλάζεκ σε μια τακτική 4-4-1-1. Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βιέρα, στην άμυνα τους: Φλάβιο (δεξιά), Νταμπίζα, Μελίσση (σέντερ μπακ), Βελάσκο (αριστερά), στα αμυντικά χαφ τους Κυριακίδη, Ιγγλέσιας πιο μπροστά τους Σκάτσελ (αριστερά), Μετίν (στο κέντρο) και τον Μπλάζεκ πιο μέσα από τα δεξιά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο τον Ρικάρντο Τζέσους.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα Νίκος Αναστόπουλος αγωνίστηκε με τακτική 4-4-1-1 δηλαδή κάτω από τα δοκάρια τον Σικαλιά, στην άμυνα τους: Ντάσιο (δεξιά), Κώστιο, Κούσα (σέντερ μπακ), Σκαρντουέλι (αριστερά) στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ήταν ο Μαϊστόροβιτς, αριστερά ο Μιχαλόπουλος, στο κέντρο ο Μενδρινός, δεξιά ο Σίσιτς πιο μπροστά ο Τζάνης και προωθημένος ο Σαιτιώτης.
Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχή που έπεφτε τις προηγούμενες μέρες και με μοναδικούς θεατές αυτούς που ήταν στις γύρω πολυκατοικίες με ιδιαίτερα ένθερμους αυτούς που ήταν στο πρώτο μέρος πίσω από την εστία του Βιέρα.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο κυρίως προσαρμογής στον άσχημο αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με μεγαλύτερη δύναμη (άλλωστε αυτοί «καίγονταν» για το τρίποντο μια και βρίσκονταν στη ζώνη του υποβιβασμού) κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ειδικά στο διάστημα 21’-23’ πίεσαν με τρία συνεχόμενα κόρνερ ενώ τα χειρότερα για το πρώτο μέρος για τη λαρισινή ομάδα ήταν στο διάστημα 30’-35’ όταν τραυματίστηκε ο Μελίσσης, βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε την εστία του Βιέρα αρκετές φορές για να ηρεμήσει η κατάσταση μόλις επανήλθε η αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων (είσοδος Μελίσση στον αγωνιστικό χώρο).
Και η ΑΕΛ στο 38’ πλησίασε κοντά στο γκολ αλλά ο Ιγγλέσιας από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Σικαλιά που ήταν εκτός θέσης.
Το σκηνικό του 20ού λεπτού επαναλήφθηκε προς το τέλος του αγώνα που στο διάστημα 43’-44’ κέρδισαν πάλι τρία κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Γενικά στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι απέναντι σε μια ΑΕΛ που στηρίχθηκε στο αμυντικό δίδυμο των Νταμπίζα και Μελίσση και είχε μόλις μια ευκαιρία.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε δυνατή βροχή αλλά στα πρώτα επτά υπήρχε και βροχή ευκαιριών της ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Μπλάζεκ που νικήθηκε από τον Σκαρντουέλι και τον Σικαλιά (κατάφεραν και οι δύο να αποκρούσουν σε κόρνερ).
Αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δέχεσαι και οι γηπεδούχοι το κατάφεραν με τον πρώην «βυσσινί» Μίρνες Σίσιτς που με κεφαλιά στο 54’ κάνει το 1-0.
Ο Ουζουνίδης βλέποντας ότι η ομάδα του μένει πίσω στο σκορ βάζει τον Ραντοσάβλιεβιτς στη θέση του Κυριακίδη και η λαρισινή ομάδα αρχίζει να πιέζει αλλά στις αντεπιθέσεις του ο ΠΑΣ ήταν «φαρμάκι» και αν ο Σαϊτιώτης δεν μπόρεσε να κάνει το δεύτερο γκολ, το έκανε ο Σίσιτς στο 66’ εκτέθοντας τον Φλάβιο Πίντο.
Το δεύτερο γκολ ανάγκασε τον Ουζουνίδη κάνει πιο επιθετική την ομάδα βάζοντας τον Πουρί στη θέση του Ιγγλέσιας και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει πνοή στην επίθεση βάζοντας τον Τουάμα στη θέση του Ρικάρντο Τζέσους και περνώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Μπλάζεκ. Αλλά ότι και να έκανε ο Ουζουνίδης το παιχνίδι είχε τελειώσει στις ευκαιρίες που έχασε ο Μπλάζεκ, αντίθετα με τον Σίσιτς που έβαζε τέρματα. Και η συνέχεια για την ΑΕΛ γίνεται δύσκολη...
ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
12’: Μακρινό σουτ του Σκάτσελ στην αγκαλιά του Σικαλιά.
13’: Από αριστερά κάνει σέντρα ο Σκάτσελ αλλά προ του Ρικάρντο Τζέσους που ήταν σε καλή θέση αποκρούει ο Σκαρντουέλι.
17’: Ο Σίσιτς από δεξιά τροφοδοτεί τον Μιχαλόπουλο που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Ιγγλέσιας, σε παίκτη του ΠΑΣ και καταλήγει άουτ.
22’: Από αριστερά ο Μενδρινός εκτελεί κόρνερ ο Σαιτιώτης πιάνει κεφαλιά από καλή θέση στην πλάτη του Βελάσκο και καταλήγει κόρνερ.
30’: Δυνατό σουτ του Σαϊτιώτη έξω από τη μεγάλη περιοχή με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Βιέρα.
32’: Από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει ο Σκουαρντέλι αλλά αποκρούει ο Βιέρα, η μπάλα φθάνει στον Σίσιτς και από τα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή σουτάρει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της λαρισινής ομάδας.
34’: Συνδυασμός Σίσιτς και Μιχαλόπουλου ο τελευταίος μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει αλλά στέλνει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
36’: Ο Σίσιτς σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βιέρα.
38’: Από αριστερά ο Μετίν κάνει σέντρα ο Ρικάρντο Τζέσους πιάνει κεφαλιά πάσα προς τον Ιγγλέσιας που από κοντά δεν μπορεί να τη σπρώξει στα δίχτυα του Σικαλιά που ήταν εκτός θέσης.
43’: Ο Τζάνης από αριστερά εκτελεί φάουλ και ο Κούσας πιάνει κεφαλιά που κοντράρει στον Ιγκλέσιας και καταλήγει κόρνερ.
48’: Ο Σκάτσελ κάνει μπαλιά στον Μπλάζεκ που βγαίνει σε καλή θέση απέναντι στον Σικαλιά αλλά προλαβαίνει και αποκρούει ο Σκαρντουέλι σε κόρνερ.
49’: Σουτ του Ντάσιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51’: Κάθετη πάσα του Ιγγλέσιας στον Μπλάζεκ που βγαίνει μόνος προ του Σικαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει σε κόρνερ.
54’: Ο Ντάσιος από δεξιά κάνει σέντρα και ο Σίσιτς μόνος στη μικρή περιοχή ανενόχλητος με κεφαλιά κάνει το 1-0.
56’: Σουτ του Μενδρινού από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούει με τα πόδια ο Βιέρα.
63’: Ο Σαϊτιώτης κάνει ατομική προσπάθεια, περνάει δύο φορές τον Μελίσση αλλά το σουτ που κάνει από το ύψος της μεγάλης περιοχής είναι αδύναμο και μπλοκάρει εύκολα ο Βιέρα.
66’: Ο Σίσιτς από αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Τζάνη βγαίνει μόνος απέναντι στον Βιέρα και κάνει το 2-0.
84’: Μπαλιά του Μιχαλόπουλου στον Σαϊτιώτη που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει στην αγκαλιά του Βιέρα.
87’: Σέντρα από δεξιά του Ντάσιου ο Μπακαγιόκο κάνει κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και αποκρούει εντυπωσιακά ο Βιέρα σε κόρνερ.
90’: Εκτέλεση φάουλ από καλή θέση του Μετίν στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ αν εξαιρέσουμε στο πρώτο μέρος το κεντρικό δίδυμο Νταμπίζα, Μελίσση, τον υπέροχο Βιέρα και τον Σκάτσελ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος παίκτης της ΑΕΛ που να ξεπέρασε τη μετριότητα. Από το 60’ και μετά όλοι βούλιαξαν στον άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Από τον ΠΑΣ καλύτεροι ήταν ο Μενδρινός, ο Σαϊτιώτης, ο Ντάσιος και ο Σκαρντουέλι ενώ ο Σικαλιάς απέκρουσε σουτ του Μπλάζεκ στο 51’ που ήταν και η απόκρουση του αγώνα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του Κουκουλάκη του συνδέσμου Ηρακλείου που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τζάνη, Κυριακίδη, Φλάβιο, Μπλάζεκ, Σίσιτς και Ντιμπαλά. Δεν έδειξε καμία κόκκινη (αυτό είναι είδηση).
Σωστοί στις υποδείξεις τους οι δύο βοηθοί κ. Ακρίβος και Καρατζίκας (και οι δύο του Συνδέσμου Αθηνών).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Σκαρντουέλι, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Σίσιτς (83' Ανδράλας), Σαϊτιώτης (85' Μπακαγιόκο), Τζάννης (67' Ντιμπαλά).
ΑΕΛ: (Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης (60' Ραντοσάβλιεβιτς), Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Ιγκλέσιας (73' Πούρι), Μετίν, Μπλάζεκ, Ρικάρντο Τζέσους (82' Τουάμα).
 
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σοκ με Αμπουχατζίρα
Σοκ υπέστη η αποστολή της ΑΕΛ το βράδυ της παραμονής του αγώνα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι του ο Ισραηλινός παίκτης της λαρισινής ομάδας Σιμόν Αμπουχατζίρα, όταν πάτησε ένα φλιτζάνι του καφέ που βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι του. Αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου του τοποθετηθήκαν ράμματα. Θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για είκοσι μέρες. Παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι από μπουθ παρέα με τον διευθυντή διοίκησης της ομάδας Γιάννη Τζήμα, την υπεύθυνη μάρκετιγκ Δήμητρα Βασιλάκου με τους χορηγούς της ομάδας Βασίλη Καθάριο και Γιώργο Ντόντο.
* Στο ξενοδοχείο «Ήπειρος Παλάς» κατέλυσε η αποστολή της ΑΕΛ.
* Είδαμε το γραμματέα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Ζήση Χελιδώνη παρέα με το διοικητικό της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Λεωνιδάκη και τον πρώην πρόεδρο της ΑΕ Τυρνάβου Νίκο Πατσιαούρα.
* Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γεράσιμος Μαζαράκης και παρατηρητής αγώνα ο Βασίλης Μανωλόπουλος.
* Στο παιχνίδι και ο Λαρισαίος φίλαθλος Θανάσης Παπαθεοδώρου που στα Γιάννινα είχε την ευκαιρία να δει και παλιούς του φίλους μια και υπήρξε φοιτητής στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
* Με σύνθημα για εκπαίδευση για όλους εμφανίστηκαν σε μπλουζάκια και οι παίκτες των δύο ομάδων. Και μια και μιλάμε για τις κοινωνικές ευαισθησίες της Σούπερ Λίγκα ας ρωτήσουμε τι έγινε με τα λεφτά του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Έφθασαν στην οικογένειά του η όχι; Και μιλάμε για ποσό 16000 ευρώ.
* Πολύ νωρίς ξεκίνησαν ζέσταμα ο Τριποτσέρης και ο Ααράμπ.
* Πανό κατά του προέδρου της ΑΕΛ υπήρχε σε πολυκατοικία του ΠΑΣ Γιάννενα χρεώνοντας τον (μαζί με το πρώην ΠΟΚ) την παραμονή από την επιτροπή εφέσεων της ποινής των κεκλεισμένων των θυρών από τη γιαννιώτικη ομάδα.
* Επίσης υπήρξε σύνθημα κατά των φιλάθλων της ΑΕΛ για μια κλοπή πανό από τα γραφεία του συνδέσμου των Γιαννιωτών στην Αθήνα. Φώναζαν: «Δεν είστε οπαδοί είστε κλέφτες με βυσσινί στολή».
*Γεννημένος το 1988 ο Τσέχος Γιάν Μπλάζεκ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 88.
*Λίγα παιδάκια ήταν στις κερκίδες του γηπέδου των Ιωαννίνων.
 
ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Για γέλια τα μέτρα
ασφαλείας της Λίγκα
Για γέλια ήταν τα μέτρα ασφαλείας της Σούπερ Λίγκα ώστε το χθεσινό παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών μια και ήταν ανεπαρκή. Στους εκπροσώπους του Τύπου οι καταστάσεις που είχαν ζητηθεί δεν είχαν φθάσει και όποιος δήλωσε δημοσιογράφος του επέτρεπαν την είσοδο χωρίς να είναι μέλος κάποιας Ένωσης Συντακτών ή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Η πρόσβαση όποιου φιλάθλου ήθελε ήταν εύκολη και οι συσκέψεις που προηγήθηκα ήταν μάλλον για να δικαιολογήσουν οδοιπορικά οι άνθρωποι του συγκεκριμένου τομέα. Αλήθεια ποιες είναι οι αμοιβές για να μάθουμε τι πληρώνει η Λίγκα, αφού ευαγγελίζεται διαφάνεια και μέτρα καταπολέμησης της βίας;
Μάλιστα υπήρξε και ένταση και να προκληθεί αναστάτωση στο χώρο των δημοσιογραφικών.
 
Απίστευτο μίσος
των γηπεδούχων
Απίστευτο μίσος έδειξαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων που μετά το τέλος του παιχνιδιού περίπου τριακόσιοι συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και έβριζαν χυδαία τους Λαρισαίους, μη ξεχνώντας τα επεισόδια που είχαν γίνει μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και των Ιωαννίνων πριν τρία χρόνια σε αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχνάνε βέβαια ότι στον ΠΑΣ παίζει και ένας Λαρισαίος, ο Ηλίας Κώτσιος.
Αποδοκιμάστηκαν έντονα και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας με τον Νταμπίζα να συγκεντρώνει τη μήνη των περισσοτέρων.
 
ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:
Όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε...
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:
«Για ένα ακόμη εκτός ματς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και σε αυτές τις περιπτώσεις όποια ομάδα πετυχαίνει πρώτη γκολ, αποκτά και το πλεονέκτημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε καθόλου καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το 5λεπτο που παίζαμε με δέκα και ο ΠΑΣ έκανε κάποιες φάσεις. Έμειναν μόνο οι μονομαχίες και η δύναμη από τους παίκτες και των δυο ομάδων. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, χάσαμε εμείς πρώτοι τις ευκαιρίες και δυστυχώς δεχτήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ και μετά τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια για εμάς. Πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό».
Αυτά είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.
-Για ακόμη μια φορά η ΑΕΛ ήταν κατώτερη του μετρίου σε εκτός έδρας ματς. Πού οφείλεται;
«Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήταν θέμα ποιότητας των ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το γήπεδο αν δεν μπορέσεις να βάλεις γκολ τα πράγματα γίνονται δύσκολα… Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν φυσικό η ομάδα που θα βάλει πρώτη γκολ, θα έβρισκε χώρους στη συνέχεια. Μετά δεχτήκαμε και ένα αστείο δεύτερο γκολ. Αν δεν πάρουμε βαθμούς από εκτός έδρας ματς, τα πράγματα θα είναι δύσκολα».
-Είχαμε πει από πριν ότι πιθανή ήττα δεν θα ήταν καταστροφή. Εξακολουθείτε να το πιστεύετε;
«Είχα πει ότι δεν είναι καταστροφή γιατί δεν τελειώνει κάτι μετά από αυτό το ματς. Σίγουρα, όμως, είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα».
-Και τα δύο γκολ μπήκαν από την ίδια πλευρά. Είναι ευθύνη ενός η συνολική;
«Ήταν πολύ εύκολα τα γκολ που δεχτήκαμε και είναι συνολική ευθύνη. Τα ατομικά λάθη δεν μπορείς να τα προβλέψεις σε ένα παιχνίδι».
-Η ΑΕΛ βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πού βασίζεστε για την ανάκαμψη;
«Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Ήταν ρίσκο η συμμετοχή τους σήμερα, αλλά και πάλι είχαμε ατυχία με τον τραυματισμό του Αμπουχατζίρα στο ξενοδοχείο. Έχουν καλή ποιότητα και θα μας βοηθήσουν. Μέχρι τώρα τους περισσότερους βαθμούς τους έχουμε πάρει από ομάδες που είναι σε ψηλότερη θέση».
-Όλη την εβδομάδα ζητούσατε υπευθυνότητα από τους παίκτες σας, όχι μόνο στα στημένα, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα;
«Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Δεχόμαστε πάρα πολύ εύκολα γκολ και ειδικά σήμερα σε μια στιγμή του παιχνιδιού, που ήμασταν καλύτεροι. Αυτά τα λάθη τα πληρώνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος»
-Σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές σε πρόσωπα;
«Ήδη σήμερα έπαιζαν 5-6 νέα παιδιά. Οι παίκτες είναι καλοί. Προσωπικά λάθη, όμως, δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε».
-Άλλη μεταγραφή θα γίνει;
«Δεν ξέρω. Δεν είναι στιγμή να το συζητήσουμε».
ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα): «Είχα πει ότι αυτή η ομάδα δεν έχει απόδοση ούτε του 30% των δυνατοτήτων της και σήμερα (σ.σ. χθες) δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε ούτε να χοροπηδάμε. Πετύχαμε μία νίκη και αυτό είναι σημαντικό αλλά δεν φθάνει αυτή η επιτυχία για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο α’ μέρος και στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε ενώ κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι η ΑΕΛ έκανε μία μόνο ευκαιρία.
Εμείς και μετά το 2-0 παλέψαμε να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε.
Το σημαντικό για μας είναι ότι έχουμε ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό είναι το μυστικό των καλών εμφανίσεών μας.
Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του Ελευθερόπουλου που ήταν τραυματίας γι’ αυτό έπαιξε ο Σικαλιάς.
Εμείς θα παίζουμε στη συνέχεια παιχνίδια και μεσοβδόμαδα μια και έχουμε και παιχνίδια κυπέλλου και χρειάζεται προσοχή».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass