ΘΑ ΑΓΩΝΙΣTΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ (16:45 ΣΚΑΪ)

Με Σκάτσελ, Μπλάζεκ και Ραντοσάβλιεβιτς η ΑΕΛ

*ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2010 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Με τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή της και με την ευχή όλων των Λαρισαίων φιλάθλων για θετικό αποτέλεσμα, η ΑΕΛ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στα Γιάννινα, όπου σήμερα στις 16:45 θα κοντραριστεί σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΣ (16:45 - ΣΚΑΪ).
Στη διάθεση λοιπόν του τεχνικού των «βυσσινί» Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται και οι τρεις νεοαποκτηθέντες, οι Σκάτσελ, Μπλάζεκ και Ραντοσάβλιεβιτς, καθώς μετά από αγώνα δρόμου ήρθαν οι μπλε κάρτες από τις χώρες όπου αγωνίζονταν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Το παιχνίδι διεξάγεται χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω του ότι οι γηπεδούχοι τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Άρη και δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Στη λαρισινή ομάδα επικρατεί αισιοδοξία και αναμφίβολα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία, τόσο από τη νίκη επί του Ηρακλή με 2-1 στο Αλκαζάρ, όσο και από το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών, που θα είναι πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του προπονητή, ο οποίος και έχει πλέον περισσότερες λύσεις για τα παιχνίδια.
Αναμένεται δε να γίνει ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι καθώς ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς και η ΑΕΛ θα επιδιώξει με υπομονή και πειθαρχία, να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.
Αν αναλογιστούμε ότι και οι Γιαννιώτες «καίγονται» για βαθμούς προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα, το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από τους «βυσσινί», προκειμένου να πετύχουν... τρίποντο, ενώ και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι επιτυχία, μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες της «βασίλισσας» του Θεσσαλικού κάμπου καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς, να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να αγωνιστούν δυνατά και να προσπαθήσουν να περιορίσουν τα λάθη.
Είναι ανάγκη λοιπόν να παίξουν και για τον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας, που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό της και σίγουρα θέλει ένα καλό δώρο, από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου η ΑΕΛ έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει ακόμη και τους τρεις βαθμούς.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Στη διάθεση του τεχνικού ηγέτη των «βυσσινί», δεν βρίσκονται οι Σίμιτς, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ρομέου (ο τελευταίος εκτίει ποινή λόγω καρτών), ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες, Σκάτσελ, Μπλάζεκ και Ραντοσάβλιεβιτς.
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ την σημερινή αναμέτρηση, είναι το εξής: Τερματοφύλακας θα παίξει ο Βιέρα, αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βελάσκο και δεξιά ο Φλάβιο, στο κέντρο αυτής ο Νταμπίζας με τον Μελίσση, αμυντικά χαφ θα είναι ο Κυριακίδης με τον Ιγγλέσιας, αριστερά στα χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Σκάτσελ, δεξιά ο Πούρι ή ο Αμπουχατζίρα και ο Τουμέρ θα παίζει πιο μπροστά τους σε ρόλο ηγετικό, ενώ σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ρικάρντο Ζέσους.
Θέση διεκδικεί στην ενδεκάδα και ο Ραντοσάβλιεβιτς, ενώ την αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, απαρτίζουν οι παρακάτω 20 παίκτες: Βιέρα, Σέρεμετ, Νταμπίζας, Μελίσσης, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βελάσκο, Φλάβιο, Μπουκουβάλας, Ιγκλέσιας, Κυριακίδης, Ραντοσάβλιεβιτς, Βλασόπουλος, Μετίν, Τουάμα, Σκάτσελ, Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Ζέσους, Πούρι.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ολοκληρώθηκε χθες με μια πρωινή προπόνηση στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για το σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή (20άδα) για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τους εξής ποδοσφαιριστές: Αράς, Μπακαγιόκο, Μπουχάν, Ντιμπαλά, Μαϊστόροβιτς, Σκαρντοβέλλι, Σίσιτς, Ανδράλα, Ελευθερόπουλο, Καζναφέρη, Κανακούδη, Κοντογουλίδη, Κούσα, Κώτσιο, Μενδρινό, Μιχαλόπουλο, Ντάσιο, Σαιτιώτη, Σικαλιά και Τζάνη.
*Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ρόβας. Ο πρώην παίκτης του Άρη συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα των Ιωαννίνων με τον μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.
Ο 26χρονος μέσος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στους «κιτρινόμαυρους» μόλις πέντε συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με τον Ραούλ Κούπερ να δίνει τη συγκατάθεσή του στην παραχώρηση του παίκτη.
Από τη διοίκηση του ΠΑΣ καταβάλλονταν προσπάθειες προκειμένου να εκδοθεί νέο δελτίο για να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του κ. Αναστόπουλου για τη σημερινή αναμέτρηση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Μ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου θα σφυρίξει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έχοντας για βοηθούς τους Χ. Ακρίβο (Αθηνών) και Α. Καρατζίκα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δ. Στυλιάρας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
*Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΑΕΚ
Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεσπόζει από το πρόγραμμα της 20ής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.
Στα αγωνιστικά, με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Νιόπλιας στηρίζει πολλά πάνω στον Αργεντινό, ενώ θα παίξει κανονικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή και του Νίνη.
Στην ΑΕΚ, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν.
Από εκεί και πέρα, δύσκολη αποστολή θα έχει στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι μετά την παραίτηση του Φερέρα.
Φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον -πάντα επικίνδυνο- Ατρόμητο, ενώ πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης στην Ξάνθη κόντρα στη τοπική ομάδα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Ηρακλής-Καβάλα 16:45 (ΝOVA)
ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ε.Λ. 16:45 (ΣΚΑΪ)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 19:00 (ΝOVA)
ΑΥΡΙΟ
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 14:30 (ΝOVA)
Πανθρακικός-Εργοτέλης 14:30 (ΝOVA)
Ξάνθη-Άρης 14:30 (ΝΕΤ)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 16:45 (ΝOVA)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 19:00 (ΝOVA)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 19 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 37-11         48
2. Ολυμπιακός    28-11         40
3 . ΠΑΟΚ   24-8 40
4. Άρης      23-16         32
5. Αστέρας Τρίπολης   20-16         29
6 . ΑΕΚ      28-26         29
7. Ατρόμητος      25-23         26
8. Εργοτέλης       20-20         25
9. Καβάλα 17-17         24
10 . Πανιώνιος    24-23         24
11. Ξάνθη 14-18         22
12. Α.Ε.Λ. 19-27         21
13. Ηρακλής        23-30         19
14. ΠΑΣ Γιάννινα 17-29         18
15. Λεβαδειακός 17-30         16
16. Πανθρακικός 10-41         3
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass