ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Φτερούγισμα» στο Περιστέρι

* ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ * ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΚΕ Ο Π. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2010 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο Περιστέρι η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λίγκα και είναι καθοριστικό καθώς η λαρισινή ομάδα θέλει ένα βαθμό τουλάχιστον για να μπορέσει να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση καθώς με ήττα κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.
Το σημερινό παιχνίδι λοιπόν αποκτά μεγάλη σημασία για τη λαρισινή ομάδα και το βασικό είναι οι παίκτες να τα δώσουν όλα και να καταλάβουν ότι αυτό το παιχνίδι κρίνει πολλά για την παραμονή τους. Μια νίκη θα σημάνει πάρα πολλά ενώ ένα άτυχο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και μετά το πρωτάθλημα θα πάρει «φωτιά» για τους «βυσσινί» (καθώς θα θεωρηθούν τελικοί τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή στο Αλκαζάρ και Γιάννενα εκτός έδρας).
Στο μεταξύ μια ευχάριστη έκπληξη είχε η χθεσινή προπόνηση καθώς στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Παναγιώτης Κατσιαρός που γυμνάστηκε χθες κανονικά κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες συμμετοχής στο αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα.
Η ενδεκάδα λοιπόν που πιθανότατα θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Βιέρα στην άμυνα τους Βελάσκο (δεξιά εκτός αν ο Κατσιαρός δεν μπορέσει να αγωνισθεί και παίξει αριστερά), Νταμπίζα, Μελίσση (σέντερ μπακ) και Κατσιαρό (αν δεν μπορέσει να παίξει ο συγκεκριμένος θα αγωνισθεί ο Βελάσκο).
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά θα είναι οι: Φλάβιο Πίντο (δεξιά), Μετίν (στο κέντρο), Πουρί (αριστερά). Αυτή η τριάδα μπορεί να διαφοροποιηθεί αν δεν παίξει ο Κατσιαρός καθώς αριστερά θα παίξει ο Τουάμα και δεξιά ο Πουρί. Η ουσία είναι ότι η συμμετοχή του Κατσιαρού θα κρίνει πολλές εσωτερικές αλλαγές.
Στην επίθεση θα αγωνισθεί ο Ρικάρντο Τζέσους.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Σιατραβάνης, Κάσας.
Σε αυτή δεν συμμετέχουν οι Βενετίδης, Σίμιτς, Αμπουχατζίρα λόγω προβλημάτων τραυματισμού.
Η αποστολή αναχώρησε χθες στις 3 μ.μ. και αφού προηγουμένως όλοι μαζί γευμάτισαν στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΜΠΕ
Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καμερούνιου παίκτη της ΑΕΛ Σάλομον Ολεμπέ καθώς μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη λαρισινή ομάδα. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας περιμένουν ακόμα ορισμένα χαρτιά για να ολοκληρωθεί ή μεταγραφή του παίκτη κάτι που πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα. Παράλληλα τόνισε ότι οι φίλοι της ΑΕΛ δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς θεωρείται σίγουρη η μεταγραφή του και η καθυστέρηση στα τυπικά δεν κρύβει καμία ανησυχία.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάρισα στο Περιστέρι (14.30). Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης που δεν θα καθίσει στον πάγκο λόγω τιμωρίας του για τη συμπεριφορά του στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ επέλεξε για την αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Νάστος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Τάτος, Αναστασάκος, Περόνε, Καλαντζής, Καραλής.
Ο 28χρονος Kαμερούνιος που δοκιμάζει ο Γιώργος Δώνης, Ατεμπά Μπιλαγί, εντυπωσίασε στην πρώτη του προπόνηση. Παρά την επτάμηνη απραξία (σε κάποια σημεία ήταν φανερή) ο αριστεροπόδαρος μπακ, Ατεμπα Μπιλαγί, άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και έδειξε στον Γιώργο Δώνη πως θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν τον απορρίψει.
Το σίγουρο είναι πως ο Έλληνας τεχνικός θα τον έχει υπό την επίβλεψη του έως και την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα αποφασίσει για την απόκτησή του. Πάντως τα σχόλια ήταν θετικά από πολλούς συμπαίκτες του.
Στην απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Θοδωρή Ζήση, προχώρησε ο Ατρόμητος από την Ελλάδα Βέλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πρόσφατα έλαβε μέρος στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων, αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την ομάδα Κ-21.
* Στο πλαίσιο της αγωνιστικής, ο σκάουτ της ομάδας, Τόλης Αποστόλου, θα παρακολουθήσει τους αγώνες ΠΑΟΚ-Αστέρα Τρίπολης και Καβάλας-Ολυμπιακού.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
O Σταύρος Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας για βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη (Μακεδονίας) και Φ. Ελευθερίου (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Π. Κωνσταντινέας του Συνδέσμου Μεσσηνίας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass