ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ

Αλλαγές και στους Έλληνες...

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΑΒΡΑΜΟΦ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2010 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Του Σωτ. Κέλλα
Η ήττα του Γυμναστικού-Ολύμπια από το Μαρούσι στην Αθήνα με 95-73 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας σίγουρα ήταν φυσιολογική αλλά αυτό που δεν ήταν φυσιολογικό ήταν η αδιαφορία που έδειξαν οι παίκτες της λαρισινής ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ειδικά οι Έλληνες παίκτες με εξαίρεση τον Νέστορα Κόμματο που έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.
Αυτή η αδιαφορία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης χθες πριν την προπόνηση όταν έδειξε στους παίκτες του το βίντεο του αγώνα. 
Συγκεκριμένα ο Καλαφατάκης τους είπε ότι είναι αδιάφοροι και δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στους Έλληνες παίκτες μια και είναι δύσκολο να βρεθούν. Όμως ο Καλαφατάκης είπε ότι θα γίνουν και προσθήκες Ελλήνων και αυτή τη στιγμή είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχει συζήτηση με τον Φάνη Κουμπούρα που ανήκει στο Μαρούσι αλλά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα.
Ο Χανιώτης τεχνικός είπε ότι δικαιολογεί μια ήττα αλλά όχι την αδιαφορία και την έλλειψη πάθους και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Πελεκάνος και ο Κις έκαναν βουτιές στο παρκέ ενώ παίζουν στην Ευρωλίγκα και εσείς δεν δώσατε τίποτα. Κοιτάτε τον πάγκο μας (σ.σ. παράλληλα γινόταν η προβολή του βίντεο), μόνο ο Σπανός και ο Τζακόπουλος φωνάζουν ενώ οι υπόλοιποι δεν μιλούσαν.
Από την άλλη μεριά στο Μαρούσι φώναζαν σαν να έπαιζαν τελικό κυπέλλου κόσμου. Δεν λέω γιατί δεν κερδίσατε αλλά γιατί δεν παίξατε με πάθος».
Πάντως ο Καλαφατάκης ήταν τόσο εκνευρισμένος που έφυγε για το γραφείο του πριν τελειώσει η προπόνηση που έγινε περισσότερο με τον Θρασύβουλο Λιάγκα, τον Βλάντο Μαϊστρένκο και τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο.
Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή στη λαρισινή ομάδα υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την απόδοση των Ελλήνων παικτών και η προσθήκη ενός παίκτη θεωρείται σίγουρη ενώ κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες θα πρέπει να σκέφτονται που θα βρουν συμβόλαια ανάλογα με τα φετινά τους τη νέα περίοδο αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια απόδοση.
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΦ
Η χθεσινή προπόνηση είχε και ένα νέο πρόσωπο τον 19χρονο διεθνή Βούλγαρο (με την εθνική ομάδα των ανδρών) Μπόζινταρ Αβράμοφ (θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο τη γειτονικής χώρας) που εντυπωσίασε με το σουτ που διαθέτει αλλά και την άρτια τεχνική του κατάρτιση.
Ο Αβράμοφ μίλησε στην «Ε» και δήλωσε ότι ξέρει τον Ντιμιτάρ Αγγέλοφ που έπαιζε πριν δύο χρόνια στην Ολύμπια (του είπε πολύ καλά λόγια για την λαρισινή ομάδα) ενώ εντυπωσιάστηκε από το υψηλό επίπεδο της ομάδας καθώς διαθέτει καλούς παίκτες με θητεία και το ΝΒΑ Ντέιβιντ Γκριν.
Θέλει να βοηθήσει και ξέρει ότι ο πρώτο αντίπαλος που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα.
Ο Αβράμοφ δήλωσε επίσης ότι θα βοηθηθεί από την ομάδα και από το γεγονός ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν είχε στην Πάμισα Βαλένθια.
Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Παπακώστας και ο Νταμόντ Γκριν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ γυμνάστηκε κανονικά ο Αλιέβας που τυπικά θα λυθεί το συμβόλαιό του την Πέμπτη ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι προπονήθηκε με σπασμένο δάχτυλο στο χέρι του.
 ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Στο μεταξύ στόχο των υπεύθυνων της Λαρισινής ομάδας είναι το ερχόμενο Σάββατο το κλειστό της Νεάπολης να γεμίσει στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θεωρείται μαζί με τον Παναθηναϊκό οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες.
Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τετάρτη και θα κοστίζουν 15 ευρώ τιμή...ευκαιρίας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Και ελπίζουν όλοι να υπάρξει και αντίσταση από τον Γυμναστικό-Ολύμπια στο παιχνίδια αυτό.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass