ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (14:30-ΝΕΤ)

Χωρίς άγχος θα παλέψει στο Καραϊσκάκη η ΑΕΛ

* ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΖΕΣΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2010 22:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για το σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14:30-ΝΕΤ) για τη 17η αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βενετίδη, Μετίν, Μάλαρτζ (εκτίουν ποινή λόγω καρτών), Μπουκουβάλα (τενοντίτιδα), Αμπουχατζίρα (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Τουάμα (γαστρεντερίτιδα), Ααράμπ (μυικό σπασμό στην πλάτη) και τον Σίμιτς, ο οποίος βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης. Συνολικά οκτώ παίκτες είναι εκτός πλάνων για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Το παιχνίδι λοιπόν που ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο, γίνεται ακόμη δυσκολότερο με τις πολλές και σημαντικές απουσίες.
Παρ’ όλα αυτά όμως η «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου είναι υποχρεωμένη να παλέψει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο μπορεί, σε μια έδρα όπου πέρυσι κατάφερε να κερδίσει με 1-0.
Ο αντίπαλός της προέρχεται από μια ταπεινωτική ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 και σίγουρα το κλίμα στους Πειραιώτες δεν είναι και το καλύτερο, αφού υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση.
Σε αντίθεση, στη λαρισινή ομάδα η ψυχολογία είναι πολύ καλή μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.
Οι λύσεις για τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΛ Μαρίνο Ουζουνίδη είναι περιορισμένες, αλλά στο χέρι των παικτών είναι να δείξουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και να πείσουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στην ενδεκάδα και ειδικά σε ματς που χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι.
Οφείλουν να αγωνιστούν ψυχωμένα και να αντιδράσουν ψύχραιμα σε τυχόν πίεση των γηπεδούχων, που αναμένεται να ξεκινήσουν επιθετικά και θα θελήσουν να υποχρεώσουν σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό τους.
Αναμφισβήτητα τα πράγματα όπως προαναφέραμε θα είναι αρκετά δύσκολα, όμως τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.
Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΖΕΣΟΥΣ
Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά και το νέο απόκτημα των «βυσσινί» ο Ρικάρντο Ζέσους, ο οποίος πήρε τη θέση (ξένου) του Σίμιτς (προσωρινά).
Όσον αφορά στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αυτή θα την αποτελούν οι: Βιέρα, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Μελίσσης, Βελάσκο, Κυριακίδης, Ρομέου, Ιγγλέσιας, Φλάβιο και Κάσας.
Μια θέση διεκδικούν και ο Πουρί με τον Ρικάρντο Ζέσους.
Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μπαλής, Βλασόπουλος, Ντέλσον.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός και ο Ζίκο επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή.
Πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει η ομάδα του Πειραιά το παιχνίδι: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Όσκαρ, Γκαλέτι, Λεονάρντο και Μήτρογλου.
Τιμωρημένος να σημειώσουμε ότι είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Ντάρμπισαϊρ και Ντιόγο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο προπονητής άφησε εκτός τον Κατσικογιάννη, όπως και τον Στολτίδη, που δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή και στον αγώνα με την ΑΕΚ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του συνδέσμου διαιτητών Καβάλας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας για βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Καρσιώτη (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιαννόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών.
«ΝΑΥΑΓΕΙ» ΓΙΑ ΛΟΠΕΣ
Από ανθρώπους της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι το θέμα της μεταγραφής του Αργεντίνου Μάξι Λόπες δεν προχωράει.
Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας είχε φτάσει πολύ κοντά, ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής και χθες το βράδυ ενώ ετοιμαζόταν ουσιαστικά οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να υπογραφεί το συμβόλαιο, η γυναίκα του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν θέλησε να έρθει στην Ελλάδα και έτσι μάλλον «ναυαγεί» η περίπτωσή του.
Γι’ αυτό οι διοικητικοί της ΠΑΕ θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.
Ο Λόπες όπως αναφέρουν site καταλήγει μάλλον στην ιταλική Πάρμα κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του, Γουάντα Νάρα, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει αυτή την απόφαση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass