ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

«Πράσινο φως» για τον Αβράμοφ

* ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2010 1:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Γυμναστικού/Ολύμπια με την Ισπανική Βαλένθια, για τον Βούλγαρο, Μπόζινταρ Αβράμοφ. Τελικά ο 19χρονος πόιντ γκαρν θα έρθει στη Λάρισα με τη μορφή του δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν και το μόνο που έμενε ήταν το τυπικό μέρος της μεταγραφής που θα ολοκληρωνόταν χθες αργά το βράδυ.
Ο Αβράμοφ ανήκει στη Βαλένθια και φέτος έχει παίξει δύο παιχνίδια με συνολικά χρόνο συμμετοχής 13 λεπτά ενώ είναι η τρίτη χρονιά που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Πέρυσι αγωνίσθηκε 11 παιχνίδια με μέσο όρο 5.5 πόντους.
Πάντως το 2009 έπαιξε και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών κάτω των 20 ετών που έγινε στα Σκόπια και τα πήγε περίφημα με τη φανέλα της Βουλγαρίας.
Συνολικά έπαιξε σε 7 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 27 λεπτά σε κάθε ματς με 43 πόντους. Είχε 12/32 δίποντα (32%), 5/22 τρίποντα (22.7%) και 4/7 βολές (57,1%), επίσης πήρε 22 ριμπάουντ ενώ είχε 14 κλεψίματα. Ακόμη μοίρασε 24 ασίστ. Έχει ύψος 1.98 και είναι γεννημένος στη Βάρνα της Βουλγαρίας στις 3 Αυγούστου 1990.
Το πιθανότερο είναι να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι δυνατόν να υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με το Μαρούσι. Θα γίνει προσπάθεια όμως να είναι έτοιμος στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ
Εν τω μεταξύ σε προχωρημένες συζητήσεις βρισκόταν η λαρισινή ομάδα με τον Φάνη Κουμπούρα. Ο παίκτης που φόρεσε πρόσφατα τη φανέλα της Ολύμπια, είχε πειστεί να έρθει στη Λάρισα εκ νέου, όμως τελευταία στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ τα είχαν βρει οι διοικήσεις της Λάρισας και του Αμαρουσίου, χάλασε η δουλειά (κάποιοι λένε πως ο ίδιος ο μάνατζέρ του, Δελημπαλταδάκης δεν ήθελε να προχωρήσει άλλο).
ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ο Τζακόπουλος επανήλθε στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Ο νεαρός γκαρντ είχε χτυπήσει στον ώμο του και μετά από μερικές εβδομάδες είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
 
ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Όχι του Καλαφατάκη στην ΑΕΚ
Η κατάσταση τελευταία στην ΑΕΚ δεν είναι και η καλύτερη. Ο Κώστας Φλεβαράκης έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και οι διοικούντες έψαχναν για προπονητή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησαν την πόρτα του Γιώργου Καλαφατάκη, που αμέσως όμως αρνήθηκε χωρίς καν να κάνει περαιτέρω συζητήσεις. Με αυτό έδειξε πόσο προσηλωμένος είναι αυτή την στιγμή στο έργο του που δεν είναι άλλο από την συσπείρωση της ομάδας γύρω από τον στόχο της παραμονής. Τελικά στην ΑΕΚ πήγε ο Πεδουλάκης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass