ΑΝ ΠΕΙ «ΝΑΙ» ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σήμερα απαντάει η Βαλένθια για τον Αβράμοφ

* ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2010 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα για την υπόθεση του Μπόζινταρ Αβράμοφ στον Γυμναστικό/Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα έχει κάνει πρόταση στη Βαλένθια στην οποία ανήκει για της δοθεί ο παίκτης ως δανεικός ως το τέλος της χρονιάς. Μέχρι το μεσημέρι λοιπόν ο Ισπανικός σύλλογος θα απαντήσει στη Λάρισα για το αν θα προβεί στην κίνηση αυτήν.
Πάντως όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα κυλήσει θετικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα έρθει τελικά στη Λάρισα. Ο Αβράμοφ ανήκει στη Βαλένθια και φέτος έχει παίξει δύο παιχνίδια με συνολικά χρόνο συμμετοχής 13 λεπτά ενώ είναι η τρίτη χρονιά που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Πέρυσι αγωνίσθηκε 11 παιχνίδια με μέσο όρο 5.5 πόντους.
Πάντως το 2009 έπαιξε και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών κάτω των 20 ετών που έγινε στα Σκόπια και τα πήγε περίφημα με τη φανέλα της Βουλγαρίας.
Συνολικά έπαιξε σε 7 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 27 λεπτά σε κάθε ματς με 43 πόντους. Είχε 12/32 δίποντα (32%), 5/22 τρίποντα (22.7%) και 4/7 βολές (57,1%), επίσης πήρε 22 ριμπάουντ ενώ είχε 14 κλεψίματα. Ακόμη μοίρασε 24 ασίστ. Έχει ύψος 1.98 και είναι γεννημένος στη Βάρνα της Βουλγαρίας στις 3 Αυγούστου 1990.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass