ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:45-ΣΚΑΪ)

Με νέα πρόσωπα και πάθος θέλει τη νίκη η ΑΕΛ

* ΣΤΗΝ 20ΑΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙEΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΒΙΕΡΑ, ΒΕΛΑΣΚΟ, ΦΛΑΒΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΠΟΥΡΙ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2010 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:07
 Ποδαρικό με το δεξί στο 2010 θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ στις 16:45 (ΣΚΑΪ), τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.
Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λίγκα και για τη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα και αυτό είναι φυσικά η νίκη.
Μια νίκη που τη θέλουν πάση θυσία οι «βυσσινί» για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από το καλοκαίρι του 2009 και μετά, τίποτα δεν κύλησε ευνοϊκά για την ομάδα, που ήταν πολύ άτυχη σε πολλές περιπτώσεις.
Αρχής γενομένης από σήμερα όμως πρέπει να ξεκινήσει η ανοδική πορεία της και οφείλουμε όλοι μας να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ και χρειάζεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος την ανάλογη βοήθεια και στήριξη, ώστε να βρει το δρόμο των επιτυχιών και να δώσει στο δεύτερο γύρο όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο.
Οι φίλαθλοι μπορεί να είναι στεναχωρημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία, αλλά οφείλουν στη σημερινή αναμέτρηση σε όλη τη διάρκεια να γίνουν αρωγοί ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί που θα είναι πολύτιμοι.
Είναι ανάγκη λοιπόν ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης και να δώσει τη δύναμη που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να αναδειχθούν νικητές, κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ιγκλέσιας (εκτίει ποινή λόγω καρτών), Αμπουχατζίρα (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Μπουκουβάλας (τενοντίτιδα) και Σίμιτς (βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε) , ενώ αντίθετα συμμετέχουν τέσσερα νέα πρόσωπα, οι Βιέρα, Βελάσκο, Φλάβιο και Πούρι.
Σύμφωνα δε με θετικές διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους ανθρώπους της ΠΑΕ σήμερα θα εκδοθούν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τα δελτία και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ο μοναδικός από τα μεταγραφικά αποκτήματα των «βυσσινί» που δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΛ είναι ο Ρικάρντο Ζεσούς.
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στη σημερινή αναμέτρηση, είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Βιέρα, δεξιά στην άμυνα ο Βελάσκο και αριστερά ο Κατσιαρός, στο κέντρο αυτής ο Νταμπίζας με τον Μελίσση, στα χαφ ο Κυριακίδης με τον Ρομέου, δεξιά τους ο Φλάβιο και αριστερά ο Βενετίδης, στην κορυφή ο Κάσας (τη θέση του διεκδικεί και ο Πουρί) και λίγο πιο πίσω ο... σούπερ σταρ των «βυσσινί», ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν.
Στην 20άδα συμπεριλήφθησαν και οι: Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Μπαλής, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Τουάμα, Πούρι και Σιατραβάνης.
ΚΟΜΠΛΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Κομπλέ θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα στο Αλκαζάρ, καθώς μετά την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μετά τη λήξη της προετοιμασίας, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Εστέβες, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης και Ρόκας.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με την ΑΕΚ δεν απουσιάζει κανένας, ενώ επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Μπρούνο Ουριμπάρι, Ζεάν Κάρλος.
Αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα στη Λάρισα, ο Αστέρας θα κληθεί να φέρει σε πέρας τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα έντεκα ημερών, εκ των οποίων τα τρία είναι εκτός έδρας με ΑΕΛ, Άρη, ΠΑΟΚ, ενώ υποδέχεται στην Τρίπολη την Καβάλα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Γιώργος Σταθόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας, θα διευθύνει τη σημερινή πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ΑΕΛ για το 2010 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Α. Καρατζίκα (Αθηνών) και Χ. Σωτηρόπουλο (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χ. Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το μεγάλο ντέρμπι της 16ης ημέρας για τη Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στην πρώτη πράξη του πρωταθλήματος για το 2010. Οι πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς πάει στον Πειραιά για το θετικό αποτέλεσμα.
Σαφώς πιο εύκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο τον Εργοτέλη και λογικά θα προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Σημαντικό είναι και το ματς στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του δυναμικού Πανιώνιου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον Άρη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης ημέρας:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Καβάλα-Λεβαδειακός ΝOVA
16:45 Α.Ε.Λ.-Αστέρας Τρίπολης ΣΚΑΪ
19:00 Ατρόμητος-Άρης ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
16:45 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης ΝOVA
19:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ΝOVA
14:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη ΝOVA
14:30 Ηρακλής-Πανθρακικός ΝOVA
19:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ ΝΕΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
Παναθηναϊκός            29-9    38
Ολυμπιακός   25-7    36
ΠΑΟΚ 19-8    28
Αστέρας Τρίπολης    17-14 23
Καβάλα          15-12 22
Πανιώνιος       22-18 22
Άρης   15-14 22
Εργοτέλης      18-15 21
ΑΕΚ    19-20 21
Ατρόμητος      18-16 19
Ξάνθη 11-15 17
Ηρακλής         16-22 15
ΑΕΛ    14-22 15
ΠΑΣ Γιάννινα 14-24 14
Λεβαδειακός 13-23 14
Πανθρακικός 7-33    2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass