ΣΤΟΥΣ ΙΠΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρωτιές του Ιππικού Ομίλου Λάρισας

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2010 18:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:58
Η ιππασία είναι ένα άθλημα που στη Λάρισα αναμένεται ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων 2013 να γνωρίσει σημαντική άνθηση καθώς θα διαμορφωθούν ειδικές εγκαταστάσεις και τελικά η Λάρισα ίσως να μην πρωταγωνιστήσει μόνο στα έργα αλλά και αγωνιστικά αν κρίνουμε από τις επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Λάρισας στους αγώνες ιππασίας Βορείου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία παίδων το 2010 η Ταμπάρα Κασσιανή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με τον ίππο Gregstana και 4η στην ίδια κατηγορία με τον ίππο Tarco-z.
Επιτυχία είχε ο Αλέξανδρος Φρίκης που ήρθε 5ος πολυνίκης στην κατηγορία ένα μέτρο με μία πρώτη θέση και δύο δεύτερες με τον ίππο Goldvina.
Δυνατό ξεκίνημα έκανε και ο Λάμπρος Γκουνέλας με τον ίππο Indianna Portioli-cafe και τον ίππο Ratatovi Ganan όπου σαν νέος αθλητής κατέκτησε μία δεύτερη και μία έκτη θέση στις πρώτες του συμμετοχές.
Επίσης δυνατή ήταν και η εμφάνιση της Σταμουλάκη Σταυρούλας με τον ίππο Indianna Portioli-cafe με μια πρώτη, δύο δεύτερες και μια τρίτη θέση.
Εκτός από αυτές τις επιτυχίες πολύ καλή παρουσία είχαν και η Λάππα Γκαμπριέλα, Παπαποστόλου Κυριακή και Μπακαλέξη Ιουλία.
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Οι δύο ξένοι Βούλγαροι αθλητές που ιππεύουν για τον Ιππικό Όμιλο Λάρισας Valkov Valentin, Ntinef Nikolai και τρέχουν σε αγώνες του εξωτερικού για μια ακόμα χρονιά είχαν πολύ καλές εμφανίσεις.
Ο προπονητής του συλλόγου Άγγελος Διμιτρόφ που είναι πρόεδρος του συλλόγου έχει κάθε λόγο να δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ευχήθηκε περισσότερες διακρίσεις το 2011 ενώ η γραμματέας του ομίλου Γκαμπριέλα Λάππα τόνισε ότι ο όμιλος θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια των ιππέων σε διεθνείς και πανελληνίους αγώνες ώστε να κάνουν τη Λάρισα περήφανη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass