ΑΥΣΤΗΡΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΕΡΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

Πρωτοχρονιά στα σπίτια...

* ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ * ΤΟ ΛΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 * ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2010 18:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:58
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι οικογενειακές γιορτές και στην ΑΕΛ φαίνεται να το ενστερνίζονται έστω και αν για να γίνει αυτό έβαλε το «χεράκι» του ή για να ακριβολογούμε το... πρόγραμμά του ο νέος τεχνικός της ομάδας, Νορβηγός Γιερν Άντερσεν, καθώς το ωράριο για τη σημερινή μέρα είναι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ρεβεγιόν στα σπίτια τους.
Και σαν μη να μην φθάνει αυτό ο Άντερσεν τους στέλνει νωρίς και για ύπνο αφού η χθεσινή προπόνηση ήταν στις 5 το απόγευμα (προηγήθηκε και πρωινή) ενώ για σήμερα άλλαξε το πρόγραμμα και αντί για 5 μ.μ. θα κάνει στις 4 μ.μ. προκειμένου οι παίκτες να μην ξενυχτήσουν. Το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών θεωρείται οριακό για την παραμονή της ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον η ΑΕΛ έχει περάσει μετά τις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κυπέλλου σε ένα διαφορετικό μοντέλο με περισσότερη προπόνηση και αυστηρότερους όρους που επέβαλε ο νέος προπονητής που τα θέλει όλα σε τάξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τιμωρείται με πρόστιμο ακόμα και η ακαταστασία των υποδημάτων που δεν θέλει να τα βλέπει πεταμένα στο πάτωμα αλλά σε μια σειρά. Μάλιστα τους λέει να σέβονται τα αποδυτήρια γιατί είναι περιουσία του συλλόγου και ο πρόεδρος ξόδεψε πολλά χρήματα για να κατασκευάσει το γήπεδο της ομάδας. Σεβασμό λοιπόν σε όλα, απαιτεί ο Άντερσεν.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Μέχρι τώρα η ΑΕΛ για την προσπάθεια να ανακάμψει στο δεύτερο γύρο της φετινής αγωνιστικής περιόδου να παραμείνει στην κατηγορία άρχισε να ενισχύει την ομάδα για τη μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σήμερα. Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος Ζοάο Λεονάρντο Ντετάουλα Ρετζινέτο και Ζοέλ Τσιμπάμπα και ακολουθούν άλλοι τέσσερις παίκτες. Με κάποιυς έχουν γίνει διαπραγματεύσεις (θέμα Ναφτί δεν υπάρχει όπως διέρρευσε από κύκλους της Θεσσαλονίκης μόλις έμεινε ελεύθερος από τον Άρη) αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ακούγονται ο τερματοφύλακας Τσοντοφάλσκι, ο Καπούε αλλά υπάρχουν και άλλοι. Το μόνο που διέρρεαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ότι αύριο θα ολοκληρωθεί μια μεταγραφή χωρίς να διευκρινίζεται ποια εννοούν.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει αμυντικό χαφ, επιθετικό και αριστερό εξτρέμ.
Από κει και πέρα ο Νορβηγός προπονητής ζήτησε να υπάρχουν 25 παίκτες στην ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα δοθούν πολλοί δανεικοί και ανάμεσα σ’ αυτούς είναι ο Ισραηλινός Σιμόν Αμπουχατζίρα.
Τέλος, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Μακίνουα που πληροφορίες θέλουν να έχει αυξημένες απαιτήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του κάτι που έχει κάνει έξω φρενών τους διοικούντες.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης, το τελευταίο διάστημα ξημεροβραδιάζεται πάνω στα τηλέφωνα και στον υπολογιστή στην προσπάθεια να υλοποιήσει τις εισηγήσεις του Άντερσεν για τις μεταγραφές της ομάδας.
Η άσχημη πορεία της ομάδας τον έχει επηρεάσει και είναι χαρακτηριστικό όταν του ζητήσαμε μια ευχή για το νέο έτος 2011 ήταν... «Σπαρτιάτης» όπως άλλωστε και στη ζωή του. Είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι το 2011 να φέρει κουράγιο και υπομονή σε όλους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες των καιρών και δύναμη σε όλους μας για να πολεμήσουμε για τη σωτηρία της ομάδας».
ΕΚΔΡΟΜΗΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η συμμετοχή στα λεωφορεία για τα μέλη είναι δωρεάν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117), 7-10 μ.μ.
 
ΔΥΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ
Κυριακίδης στην Κέρκυρα, Βλασσόπουλος στην Παναχαϊκή
Δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ από το Ιανουάριο θα ανήκουν σε άλλα σωματεία και αποτελούν ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν δικαίωμα κατά την παραμονή τους στη λαρισινή ομάδα. Ο λόγος για τον Ηλία Κυριακίδη που μετά από ένα εξάμηνο στην ανεργία βρήκε στέγη στον Κέρκυρα, ενώ ο Νίκος Βλασσόπουλος μετακόμισε από τον Πανσερραϊκό στην Παναχαϊκή την ομάδα της πατρίδας του (Πάτρα). Ο πρώτος λοιπόν θα βρεθεί αντίπαλο τον Γενάρη απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ ο δεύτερος φιλοδοξεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής αποδεικνύοντας το ταλέντο του και να υλοποιήσει το στόχο του να επιστρέψει στην ΑΕΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass