ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΜΕ 3-2

Τελευταία νίκη της Τσαριτσάνης για το 2010...

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2010 1:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:56
Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Αμπελώνα, ανάμεσα στον τοπικό Αμπελωνιακό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 3-2 αποχαιρετώντας το 2010 με τον καλύτερο τρόπο...
Οι προπονητές των δύο σωματείων, Τάκης Παραφέστας και Γιώργος Καλτέκης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και να τεστάρουν τις δυνατότητές τους ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων όπου συμμετέχουν οι ομάδες και ξεκινούν αυτά με τις αρχές της καινούργιας χρονιάς.
Οι δύο πρωτοπόροι (4ος όμιλος Δ΄ Εθνικής και Α΄ τοπικό της ΕΠΣ Λάρισας) έδειξαν καλά στοιχεία και αποχαιρέτησαν με αξιώσεις τον παλιό χρόνο υποσχόμενοι καλύτερο θέαμα και οπωσδήποτε θετικά αποτελέσματα που θα τους καταστήσουν με ασφάλεια εντός της πορείας των στόχων τους.
Τα τέρματα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι:
Στο 34΄ ο Παλαμίδας άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τσαριτσάνης μετά από φάση που εξελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή και εκμεταλλεύτηκε έξυπνα με πλασέ ο μέσος του Οικονόμου γράφοντας το 0-1.
Στο 45΄ ο Φλίγκος σημείωσε με κοντινό σουτ το 0-2 ύστερα από πάσα ενός υπό δοκιμή παίχτη της Τσαριτσάνης.
Στο 48΄ο Γωγάκος πλάσαρε τον τερματοφύλακα Καρανάσιο, ύστερα από πάσα του Κακαβίτσα και μείωσε σε 2-1 για τον Αμπελωνιακό.
Στο 61΄ ο Γωγάκος έβγαλε μακρινή πάσα στον Γέλοβατς και ο τελευταίος νίκησε από κοντά τον Καρανάσιο ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 88΄ ο Φτίκας έβαλε ξανά μπροστά τον Οικονόμο με γκολ που σημείωσε καθώς αξιοποίησε επιτυχώς πάσα του Ζαχαράκη και με έξυπνο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-3.
Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι (στο 17΄ ο Κακαβίτσας του Αμπελωνιακού και στο 66΄ ο Χατζηλιόντας για τον Οικονόμο).
Τον αγώνα παρακολούθησαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες γύρω στους εκατό φιλάθλους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντώνιος Κορέστης με βοηθούς τους κ Τέγο Άγγελο και Τσαπράζη Απόστολο του συνδέσμου Λάρισας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας Τάκης): Κουτής, Δαλακώνης, Σηρούκης, Γκόλτσος, Τζιαρτζάνας, Μεζίνης, Γκιόζι, Αλεξανδρής, Γέλοβατς, Κακαβίτσας, Γωγάκος. Έπαιξαν ακόμη οι Αλεξόπουλος, Μαυρίδης, Τζέκος, Χαλβαντζάρας, Κατσίβελος και Κωτούλας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γ.): Ξεσφίγγης, Κολιός, Πούτας, Οικονόμου, Παλαμίδας, Μαντζαφούλης, Μπαλής, Φλίγκος, Ταχτιντής, Νικούλης και ένας υπό δοκιμή παίχτης. Έπαιξαν ακόμη οι Καρανάσιος, Μπαχτσιβάνος, Ζαχαράκης, Χατζηλιόντας, Μπέης, Φτίκας, Λιούσκας, Τζιούργκανος, Στάθης, Παπακωνσταντίνου, Μπαράς, Κουτρούλιας, Μπαμπάλης και ένας ακόμη υπό δοκιμή παίχτης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass