ΟΙ «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ» ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ «ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ» ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΜΕ 6-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (3-3 κ.α.)

Έδωσαν... «Λάμψη» και πρόσφεραν θέαμα

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΛΑΜΨΗ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2010 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:56
Ένας διαφορετικός από τους συνηθισμένους αγώνες διεξήχθη χθες στο γήπεδο Μακρυχωρίου. Αντιμέτωποι τέθηκαν οι «Αποτυχημένοι Ποδοσφαιριστές» και τα «Χαμένα Ταλέντα» που αγωνίστηκαν για τα παιδιά με καρκίνο και το ίδρυμα «Λάμψη». Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου διοργανώνει μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση με αφορμή τις ημέρες των εορτών που διανύουμε και όπως είναι φυσικό σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ωστόσο για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι οι «Αποτυχημένοι Ποδοσφαιριστές» επικράτησαν των «Χαμένων Ταλέντων» με 6-4 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, αν και οι «Αποτυχημένοι Ποδοσφαιριστές» κατάφεραν να πάρουν ένα αβαντάζ δύο γκολ 3-1 το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν πιο γρήγορα στη νίκη.
Τα γκολ πέτυχαν για τους μεν νικητές οι Ηλ. Βλάγκας 2 και Στ. Γουγουλιάς, ενώ για τους ηττημένους οι Ν. Σαΐτης, Ι. Βλάγκας (πέν.) και Ι. Μυλωνάς.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και συνεισέφερε στο σκοπό αυτού του αγώνα γιατί πιστεύουμε ότι η βοήθεια και η στήριξη σε συλλόγους όπως η «Λάμψη» είναι επιβεβλημένη» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης και πρόσθεσε:
«Επίσης αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης Αλλαντικά «Ρωμιό» Απ. Ευαγγελόπουλος, Τουριστικά Είδη Αφοι Χαρίση και Αρτοποιείο Ηλ. Ζησόπουλος.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι το 2011 που σε λίγο έρχεται θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και όπως επισήμανε ο κ. Γκουτζαμάνης θα υπάρξουν πολλά χάπενινγκ και εορταστικές εκδηλώσεις αντάξιες της ιστορίας των «κιτρινόμαυρων».
Την αναμέτρηση διηύθυναν οι ποδοσφαιριστές του Αετού Μακρυχωρίου Δ. Μπιτσαράς, Λ. Τέας και Ν. Φουσίκας, ενώ για την επιτυχία της εκδήλωσης εργάστηκαν οι διοικητικοί κ. Ι. Γκουτζαμάνης, Ν. Σαΐτης, Β. Παλάτος, Γ. Μπόλιας και ο φίλαθλος Α. Μάντζαρης.
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: Γ. Μουρτζίλας, Δ. Τσέτσιλας, Ι. Γκουτζαμάνης, Δ. Μπαμπανίκος, Ηλ. Βλάγκας, Αστ. Φουσίκας, Κ. Σινάπαλος, Αστ. Γουγουλιάς, Κ. Σουπεκιώτης, Χρ. Χαρίσης, Γ. Σαρμανιώτης, Κ. Αντάμαλης, Χρ. Χουλιάρας, Γ. Τσούτρας, Β. Μπαμπανίκος.
ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ: Π. Καρυώτης, Δ. Βλάγκας, Χ. Χρήστου, Β. Στογιάννης, Ανδ. Ζησόπουλος, Στ. Στάθης, Ι. Μυλωνάς, Ι. Βλάγκας, Ι. Καε=ραπάνος, Β. Παλάτος, Δ. Μυλωνάς, Ξ. Γκαμπέτας, Ε. Λούπας, Ν. Σαϊτης, Δ. Χατζηεργάτης, Κ. Καρατέγος, Α. Συκιώτης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass