ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Φουλ προπόνηση ο Άντερσεν

* ΗΡΘΑΝ ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ, ΜΑΚΙΝΟΥΑ, ΓΚΕΡΕΜΙ ΚΑΙ... ΠΑΝΤΑΖΗΣ * ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2010 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:56
Το πρόβλημα που διαπίστωσε από τις πρώτες μέρες ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γιέρν Άντερσεν είναι η έλλειψη φυσικής κατάστασης και κάνει προσπάθεια να τη διορθώσει με διπλές καθημερινές προπονήσεις ενώ χθες έκανε την εμφάνισή του και ο νέος γυμναστής της ομάδας Νεκτάριος Πανταζής.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση για τους νεαρούς και απογευματινή για τους υπόλοιπους στο καινούργιο γήπεδο ενώ αύριο και μεθαύριο θα γίνουν κανονικά προπονήσεις.
Ο Άντερσεν πλέον δεν θέλει η ομάδα να μείνει πίσω από φυσική κατάσταση ενώ βλέπει και προσθέσεις ποδοσφαιριστών.
Χθες το πρωί εμφανίσθηκε ο Γκέρεμι και το απόγευμα ο Μακίνουα. Η έκπληξη ήρθε από την εμφάνιση του νεαποκτηθέντα Ζοέλ Τσιμπάμπα που γνώρισε το προπονητικό τιμ αλλά και τους καινούριους του συμπαίκτες.
Σήμερα ο Τσιμπάμπα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες και θα ανακοινωθεί η απόκτησή του ως δανεικού από τη Λεχ Πόζναν.
Γενικά οι λύσεις που θα έχει ο νέος προπονητής είναι περισσότερες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
Ο Άντερσεν μπορεί να τιμώρησε με πρόστιμο τον Μακίνουα και τον Γκέρεμι βάσει του εσωτερικού κανονισμού αλλά μάλλον αυτό θα είναι το λιγότερο για τους δύο ποδοσφαιριστές καθώς η διοίκηση είναι έντονα δυσαρεστημένη μαζί τους και πληροφορίες θέλουν να σκέφτονται και λύση της συνεργασίας τους. Η εικόνα άλλωστε στα παιχνίδια που έπαιξαν δεν ήταν και ικανοποιητική.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
Χθες αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση και στις δύο προπονήσεις είναι η αποφασιστικότητα των παικτών και ιδιαίτερα των Ελλήνων που τα έδιναν όλα και οι περισσότεροι παρότρυναν τους υπόλοιπους στα τέσσερα κυρίως πρωινά γκρουπ. Ο Νταμπίζας, ο Ταυλαρίδης, Βενετίδης και ο Κατσιαρός κυριολεκτικά δείχνουν να έχουν πάρει πάνω τους την κατάσταση στο θέμα εμψύχωσης της ομάδας και να μεταφέρουν σε όλους το μήνυμα ότι το πρώτο παιχνίδι του 2011 με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι είναι οριακό και πρέπει να κερδηθεί.
Μπορεί λοιπόν να χάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αφού αύριο θα φύγουν από το γήπεδο στις 8 μ.μ. αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν το παιχνίδι.
ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Τσιμπάμπα αλλά και η πρόσληψη του νέου γυμναστή Νεκτάριου Πανταζή. Ακολουθούν άλλες πέντε μεταγραφές και ήδη είναι γνωστές οι επαφές με τον Καπού και τον τερματοφύλακα Τσοντοφάλσκι που φέρνει ο πρώην παίκτης της Λαρισινής ομάδας Γιόζεφ Κόζλεϊ. Πάντως αυτό που θέλει η ομάδα είναι η απόκτηση αμυντικού χαφ λόγω του τραυματισμού του Ρομέου, ενός αριστερού χαφ και ενός ακόμα επιθετικού.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass