ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

Ο Κρις Κόουλμαν προ των πυλών της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2010 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:53
 Μετά από δεκαπέντε μέρες το θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ δείχνει να τελειώνει σήμερα με τον 40χρονο Ουαλό Κρις Κόουλμαν να είναι όχι απλά το ακλόνητο φαβορί αλλά, μια ανάσα πριν την υπογραφή για δυόμισι χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Λαρισινού συλλόγου αναλαμβάνοντας ένα ρίσκο να σώσει την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα αναμένεται να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του υπόλοιπου του συμβολαίου που έχει με την Κόβεντρι (έξι μήνες) και να υπογράψει στην ΑΕΛ. Ο Κόουλμαν είχε απολυθεί τον περασμένο Μάιο από την αγγλική ομάδα αλλά είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011.
Μάλιστα ο Κρις Κόουλμαν έκανε και τα πρώτα πλάνα για την ομάδα τα οποία συζήτησε στο ξενοδοχείο «Σουίτες Βουλιαγμένης» στην Αθήνα με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη, τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο, τον γενικό διευθυντή διοίκησης Γιάννη Τζήμα, το γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα και τον υπηρεσιακό τεχνικό Κώστα Κατσάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αφού του διηγήθηκε την εμπειρία ως παίκτης της Σουόνσι στον αγώνα ΠΑΟ-Σουόνσι που έγινε το 1989 στο ΟΑΚΑ είπε ότι δεν είδε καμία διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΛ στο προχθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ παρά την ήττα των «βυσσινί» με 4-0.
Είπε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί και ρωτούσε για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει πολύ επιθετικογενή χαρακτηριστικά και θέλει να γίνει πιο αμυντικογενής και να παίζει πιο κλειστά για να μην είναι ευάλωτη.
Μάλιστα είπε ότι δεν είδε πολλά τάκλιν ενώ πληροφορίες θέλουν να έγινε και συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και μάλλον θα αποκτηθούν τρεις παίκτες, ένα αμυντικό χαφ (μάλλον φεύγει ο Γκέρεμι), ένα εξτρέμ (και εκεί θα έχουμε αποχωρήσεις) και ένα σέντερ φορ αφού ο Μακίνουα ως «μπακ απ» του Κουζέν δεν ικανοποίησε.
Είπε ότι δεν φοβάται και μπορεί η ομάδα να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία.
Μάλιστα είπε ότι θα έρθει αύριο στη Λάρισα αν όλα πάνε καλά και μαζί του θα φέρει ένα βοηθό-γυμναστή κάτι που σημαίνει ότι σήμερα ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας (που έμεινε για να βοηθήσει την ομάδα παρότι ήταν στο επιτελείο του Παπακώστα) σήμερα θα κάνει την τελευταία προπόνηση και στη Λαρισινή ομάδα έχουν να λένε πολύ καλά λόγια.
Το ευχάριστο είναι ότι με τους ξένους παίκτες της ομάδας (και είναι παρά πολλοί , η συντριπτική πλειοψηφία...) δεν θα έχει πρόβλημα συνεννόησης αφού μιλάνε πολύ καλά αγγλικά αλλά και ισπανικά.
Τέλος δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εθνική Ουαλίας καθώς όλα δείχνουν ότι προπονητής θα επιλεγεί ο Γκάρι Σπιντ. Ο τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε συνάντηση χθες με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας όπου συζήτησαν για τις τελικές λεπτομέρειες.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΡΟΜΕΟΥ
Δεν έφθαναν οι τιμωρίες του Βενετίδη και του Κανόμπιο στην ΑΕΛ προστέθηκαν δύο ακόμα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και αυτά είναι οι τραυματισμοί των Ρομέου και Νταμπίζα.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της Λαρισινής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα τραυματίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν μερική ρήξη εξωπλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και η εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία ενός μηνός κάτι που σημαίνει ότι θα επανέλθει μετά την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου!
Ο Νταμπίζας θα απουσιάσει για δεκαπέντε μέρες λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο ενώ προβλήματα που προς το παρόν δεν εμπνέουν ανησυχία αντιμετωπίζουν και οι: Βελάσκο (κάκωση στην ποδοκνημική), Σίμιτς (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο).
Στη χθεσινή προπόνηση που επικρατούσε βουβαμάρα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-0 δεν πήρε μέρος ο Τουμέρ Μετίν που έμεινε στην Αθήνα για να υποδεχθεί τη σύζυγό του και τον πατέρα του.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι σήμερα από τις 10:00 το πρωί τίθενται στην κυκλοφορία από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA.
Για την εξυπηρέτηση του κοινού, το επίσημο κατάστημα της Λαρισινής ομάδας θα παραμείνει ανοικτό σήμερα εκτάκτως μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τις 10:30 μέχρι τις 15:30. Για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ισχύει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες: 11,12,13 & 23 = 15 ευρώ
Θύρες: 3 & 10 = 20 ευρώ
Θύρες 4-5 & 8-9 = 25 ευρώ
Θύρα 6-7 COSMOTE = 30 ευρώ
Θύρες 14-15 & 21-22 = 32 ευρώ
Θύρες VIP 16-17 & 19-20 = 45 ευρώ
Θύρα VVIP 18 = 90 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass