Kαι των εξελίξεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Εν αναμονή της συνάντησης Κοντονή, Ινφαντίνο

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 21:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28
           

Στο περιθώριο των αγωνιστικών εξελίξεων και λίγο πριν την ολοκλήρωση του εθνικού πρωταθλήματος στην κανονική του διάρκεια, τον ΠΑΟΚ απασχολεί η αυριανή επίσκεψη του αξιουματόχου της ΟΥΕΦΑ Τζιάννι Ινφαντίνο και η συνάντηση του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή.

Στα διοικητικά κλιμάκια του ΠΑΟΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι θα βρεθεί συμφωνία και χωρίς να θίγει το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, δεν θα υπάρξει και θέμα Grexit. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος του Ιβάν Σαββίδης επιθυμούν την δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς πρωταθλήματος με διαφανείς διαδικασίες από την έναρξη κι όλας της νέας περιόδου, κάτι που συνδυάζεται με την σημαντική οικονομική επένδυση που κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας, που με τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα φθάσει στα 62 εκατομμύρια ευρώ, ως τώρα την οικονοιμική του συνεισφορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό ήταν και το περίγραμμα των σκέψεων που έθεσε ο κ. Σαββίδης στους άμεσους συνεργάτες του το Σαββατοκύριακο στην σύσκεψη που είχε μαζί τους και μεταξύ των οποίων ήταν τόσο ο παραιτηθείς τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης και η οικονομική διευθύντρια των επιχειρήσεων του στην Ελλάδα, Μαρία Γκοντσάρεβα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass