ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ενδεκάδα αίνιγμα για την ΑΕΛ

* ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΣΤΙΒΕΝ ΜΑΚΙΝΟΥΑ * ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
Προτελευταία αγωνιστική, σήμερα και αύριο, του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ προσπαθεί να ανορθωθεί βαθμολογικά, καθώς η φετινή της αγωνιστική εικόνα δεν μοιάζει με τη βαθμολογική της. Η αποστολή της για να το καταφέρει αύριο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ (5.15 μ.μ.) είναι πολύ δύσκολη καθώς παίζει με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα έχει προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν αρκετοί παίκτες της.
Η ομάδα της ΑΕΛ δεν έχει περιθώρια να επιλέγει παιχνίδια και αύριο είναι σίγουρο ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αν και στη βαθμολογική θέση που είναι ακόμα και η ισοπαλία δεν θεωρείται καλό αποτέλεσμα, αλλά εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ θα της δώσει σημαντική ψυχολογική ώθηση όταν μάλιστα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εντός έδρας.
Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας, όπου είναι από τους πλέον λακωνικούς προπονητές δεν έκανε κάποια ομιλία στους ποδοσφαιριστές και το μόνο που τους λέει είναι να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα, ενώ ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας πριν λίγες μέρες είπε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις του προπονητή όποιες και αν είναι αυτές.
Σχετικά με την ενδεκάδα που θα ακολουθήσει ο Κατσάρας στο ΟΑΚΑ το μόνο σίγουρο είναι η τακτική που θα ακολουθήσει είναι το 4-2-3-1 που συμπτωματικά ακολουθεί και η ΑΕΚ.
Από κει και πέρα κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Αμπάρης στην άμυνα μόνος σίγουρος είναι δεξιά ο Βελάσκο γιατί από κει και πέρα όλα παίζονται. Συγκεκριμένα ένας μικροτραυματισμός του Κολοβέτσιου και ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Νταμπίζα αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το κεντρικό δίδυμο που τρεις παίκτες Κολοβέτσιος, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (διεκδικούν δύο θέσεις) ενώ αριστερά ίδιες πιθανότητες έχουν Βενετίδης και Κατσιαρός.
Στα αμυντικά χαφ σίγουροι είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Μπλάζεκ με τον Κανόμπιο ενώ την άλλη θέση διεκδικούν ο Σίμιτς με τον Μετίν.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνισθεί ο Νιγηριανός Στίβεν Μακίνουα που θα πάρει την ευκαιρία του με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κουζέν.
Στο μεταξύ σήμερα το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας και ακολούθως θα ανακοινώσει την αποστολή ο Κώστας Κατσάρας, αφού γευματίσει σε ξενοδοχείο της Λάρισας θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωταθλητής θα παίξει μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί...
 Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί, καθώς θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο , και έχει τον πρώτο λόγο για να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του. Από εκεί και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή, ενώ σημαντικά είναι και τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη και της Ξάνθης με την Καβάλα. Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 14ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Άρης NOVA
19:30 ΠΑΟΚ-Ηρακλής NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 Ξάνθη-Καβάλα NET
15:00 Πανσερραϊκός-Πανιώνιος NOVA
15:00 Εργοτέλης-Κέρκυρα NOVA
17:15 Ολυμπιακός-Ατρόμητος ΝΕΤ
17:15 ΑΕΚ-Λάρισα NOVA
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Παναθηναϊκός       23-10 30
 2. Ολυμπιακός          26-6    30
 3. ΑΕΚ           19-14 20
 4. ΠΑΟΚ        14-14 20
 5. Άρης          9-10    19
 6. Καβάλα     13-11 19
 7. Ξάνθη        12-15 17
 8. Ολυμπιακός Β.     14-14 16
 9. Ηρακλής    11-12 16
10. Κέρκυρα 12-14 16
11. Ατρόμητος           12-15 15
12. Αστέρας Τρ.        10-14 14
13. Πανσερραϊκός     11-15 14
14. Εργοτέλης           11-19 14
15. Πανιώνιος            8-17    13
16. Λάρισα     10-13 11
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass