ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Διπλό το κέρδος εάν νικήσουμε τον ΑΟΚ»

* ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΕΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2010 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
«Εάν νικήσουμε τον ΑΟΚ το κέρδος μας θα είναι διπλό». Με τα παραπάνω λόγια ο τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιώργος Καλτέκης, έδωσε το στίγμα της κυριακάτικης αναμέτρησης στην Καρδίτσα, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την ομάδα του.
Οι πρωτοπόροι του 4ου ομίλου συνεχίζουν με κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους με στόχο να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους και να διαφυλάξουν τα κεκτημένα.
«Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και βαθμό δυσκολίας γι’ αυτό πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα» επισήμανε ο Γιώργος Καλτέκης και πρόσθεσε:
«Στο τελευταίο για παράδειγμα παιχνίδι ο αντίπαλός μας έπαιζε τον υπέρ πάντων αγώνα. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει στην προσπάθειά του να μην εμπλακεί σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία.
Ακόμα πιο δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι στην Καρδίτσα αλλά εμείς θα παίξουμε με το αβαντάζ του πρωτοπόρου και θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι δίκαια είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ένα από τα θέματα που μας απασχολούν είναι ότι δεν γνωρίζουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είμαστε μια ομάδα τεχνική και μας ενδιαφέρει ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλός. Το γηπεδικό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα κι εμείς στη Λάρισα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί διαθέτουμε πολύ καλά γήπεδα».
-Η ομάδα καλείται να δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι…
«Όλα τα ντέρμπι είναι εκτός έδρας. Αν νικήσουμε την Καρδίτσα το κέρδος θα είναι διπλό. Εμείς δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας. Θεωρούμε όλες τις ομάδες δύσκολες. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό είναι ενθαρρυντικό στοιχείο. Σίγουρα η επιβάρυνση και η κούραση είναι ένα στοιχείο που δεν το αγνοούμε αλλά μετά αρχίζει η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση» κατέληξε ο τεχνικός του Οικονόμου.
Αγωνιστικά τα προβλήματα για τον Γιώργο Καλτέκη ελαχιστοποιούνται υπό την έννοια ότι επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Μπέης και Πούτας, ενώ σε ό,τι αφορά στον Κολοβό μέχρι προπονήθηκε χθες χαλαρά και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό αν τελικά θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass