Η 13η ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Αγωνιστική αφιερωμένη στις δωρεές οργάνων και μεταμοσχεύσεων

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Η 13η αγωνιστική πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ήταν αφιερωμένη στη δωρεά οργάνων και μεταμοσχεύσεων και για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων Μεταμοσχεύσεων «Συνεχίζω» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την SUPER LEAGUE EΛΛΑΔΟΣ η 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της υιοθετεί τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις σαν το κοινωνικό της μήνυμα. Το μήνυμα που έστειλαν το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα οι κορυφαίες ομάδες της χώρας είναι ένα μήνυμα αφύπνισης κι ευαισθητοποίησης όλης της κοινωνίας για ένα θέμα που αφορά κάθε πολίτη.
Η πρωτοβουλία της SUPER LEAGUE EΛΛΑΔΟΣ έρχεται σε μια φάση που η μεταμοσχευτική δραστηριότητα στη χώρα μας παρουσιάζει κάμψη, ενώ αντίθετα ο αριθμός θανάτων από τροχαία ιδιαίτερα ατυχήματα παραμένει, δυστυχώς, πολύ υψηλός. Είναι σαφής η αδυναμία του συστήματος Υγείας να αξιοποιήσει τους εν δυνάμει δότες σώζοντας εκατοντάδες ζωές ετησίως. Χώρες με την ίδια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη σαν τη χώρα μας έχουν καταφέρει να έχουν τρεις, τέσσερις ή και πέντε φορές περισσότερους δότες.
Ο Σύλλογος Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «Συνεχίζω» καλεί όλη την ελληνική κοινωνία και τον ιατρικό κόσμο να αγκαλιάσουν τις μεταμοσχεύσεις και τονίζει την επείγουσα ανάγκη να παρθούν οι πολιτικές αποφάσεις για την αύξηση της προσφοράς οργάνων, ιδιαίτερα για την ενίσχυση και τον έλεγχο της λειτουργίας των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που αποτελούν και τον αδύναμο κρίκο των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. ‘Ελενα Σηφάκη στο 6937-056511 Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου «Συνεχίζω».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass