Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ, ΕΝΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (15.00)

Ντέρμπι σε Ελασσόνα και Φιλιππούπολη

* ΣΤΗ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2010 22:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Δύο ντέρμπι σε Ελασσόνα και Φιλιππούπολη αντίστοιχα φιλοξενεί η σημερινή 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο. Η ΠΣ Ελασσόνας θα φιλοξενήσει τον Πυργετό σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ενώ στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί τον ΑΟ Καρδίτσας (15.00). Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης θα αγωνιστεί στη Ν. Αγχίαλο σ’ ένα θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι.
Αναλυτικά:
Το ντέρμπι των ιδιαιτεροτήτων θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι στην Ελασσόνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Πυργετό. Ξεκινώντας από τη φιλοξενούμενη ομάδα η σημερινή αναμέτρηση θα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τρεις συντελεστές των «βυσσινί» και ειδικότερα για τον προπονητή Χρήστο Γκάτα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσότσα και τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Παγκαρλιώτα οι οποίοι επιστρέφουν ως αντίπαλοι αυτή τη φορά σ’ ένα γήπεδο που σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας έχουν γευθεί μεγάλες στιγμές.
Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι συναντώνται για τρίτη φορά σε επίπεδο Δ’ Εθνικής. Πέρσι στον α’ γύρο η Ελασσόνα είχε κερδίσει τον Πυργετό με 2-0 έχοντας στον πάγκο της τον Χρήστο Γκάτα ενώ στον β’ γύρο ο Πυργετός είχε πάρει τη ρεβάνς με 3-0 έχοντας προπονητή τον Μπουμπουγιατζή, ενώ στον πάγκο της Ελασσόνας βρίσκονταν ο Γιάννης Αλεξούλης που είχε αποχωρήσει από τον Πυργετό.
Οι ιδιαιτερότητες ωστόσο δεν σταματούν εδώ γιατί σήμερα θα τεθούν αντιμέτωποι πατέρας και γιος. Πρόκειται για τον προπονητή της Ελασσόνας Κώστα Κολομητρούση που θα έχει αντίπαλο τον γιο του Σωκράτη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα Ελασσόνα και Πυργετός προέρχονται από δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό ενώ τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και θα παραταχθούν εν πλήρει δυνάμει. Έτσι λοιπόν αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις και οπωσδήποτε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Από την πλευρά της Ελασσόνας ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης θα έχει στη διάθεσή του τους Νούσια Π., Μιγδάνη, Θανάση, Τζιόλα, Βάλλα, Γεωργούλα, Χάμο, Μολά, Φλώρο, Φώλλα, Ξεφτέρη, Καρατζιόλη, Λιόλιο, Νάτση, Κοτούμπα, Κουμπούρα, Βαϊτση, Βαλαώρα, Σιαμαντούρα, Κατσαβό, Νούσια Χ. και Κοντοδήμο.
Για τον Πυργετό ο Χρήστος Γκάτας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Γκικούδη, Γκουγκούδη, Ζαφειρίου, Καραγιάννη, Κόκκινο, Κολομητρούση, Γ. Κουρδή, Κρούτη, Μάτο, Μπουτογιάννη, Μπρέλλα, Νάστα, Παγκαρλιώτα, Παρμαξίδη, Πολύζο, Πότση, Στούμπο, Στυλιανό, Στύλο, Τριτάρη και Τσατσαλίδη.
Η αποστολή του Πυργετού θα γευματίσει σήμερα στις 11.00 στο «Τράβελ Στοπ». Σήμερα επίσης στις 13.30 θα αναχωρήσει από την πλατεία δημαρχείου στον Πυργετό λεωφορείο για τη μεταφορά των φιλάθλων των «βυσσινί».
ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Δύσκολο απόγευμα θα έχει ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του ΑΟ Καρδίτσας. Οι «κυανόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, ωστόσο, τόσο ο παράγοντας έδρα αλλά κυρίως η πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία της Λαρισινής ομάδας αυξάνουν τα ποσοστά νίκης των γηπεδούχων.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι και το μόνο που απομένει είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Μάκης Αλεξούδης σχολιάζοντας το σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να δείξουμε πάθος και δύναμη για τη νίκη γι’ αυτό θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Οι παρουσία των φιλάθλων είναι πολύτιμη για μας».
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή είναι οι Μαγαζιώτης, Κούτσικος, Περήφανος, Βενέτης, Σκάκος, Πολύζος, Καπετάνη, Φατούρας, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Γαρυφαλόπουλος, Φουσίκας, Καραγκιόζης, Κορλός, Καλαμπάκας, Θεοδώρου, Στεργίου, Μπαλαμούτης και Γανόλης.
ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης που θα αγωνιστεί στην Ν. Αγχίαλο. Η μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο αντιπάλων γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά των φιλοξενουμένων που το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν είναι να μην πέσουν θύμα έκπληξης.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπέη, Πρικάκη και Ραχωβίτη ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πούτα.
Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ξεσφίγγης, Καρανάσιος, Γιοβανόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπαράς, Κολοβός, Μαντζιαφούλης, Κουτρούλιας, Λιούσκας, Παλαμίδας, Μπαλής, Νικούλης, Χριστιανίδης, Φτίκας, Ζαχαράκης, Χατζηλιόντας,
Ταχτιντής, Τζιούργκανος, Στάθης, Κολιός, Φλίγκος, Πούτας και Βαΐτσης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Απόλλων Λ. - Α.Ο. Καρδίτσας
Ν. Αγχίαλος – Οικονόμος
Μετέωρα – Απεραντιακός
Ελασσόνα – Πυργετός
Μουζάκι - Ρήγας Φεραίος
Λιανοκλάδι-Λαμία (αναβλήθηκε)
Σπερχειάδα – Πετρωτό (αναβλήθηκε)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε εννέα αγώνες)
1. Οικονόμος24-9    22
………………………………….
2. Πυργετός    13-1    21
3. Α.Ο Καρδίτσας      14-4    19
4. Απόλλων Λ.          10-7    14
5. Π.Σ. Ελασσόνας   11-8    14
6. Μουζάκι      8-5      12
7. Λιανοκλάδι             8-9      12
8. Ν. Αγχίαλος           7-10    9
…………………………………….
9. Σπερχειάδα           4-9      9
10. Πετρωτό   6-12   9
11. Ρήγας Φεραίος    8-18    8
12. Μετέωρα 2-8      8
13. Απεραντιακός      10-15 6
14. Λαμία       3-13    5
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass