ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πανέτοιμη για το ντέρμπι

*Κ. ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2010 1:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Λαμίας η Π.Σ. Ελασσόνας θα υποδεχθεί αύριο στις 3 το απόγευμα στο γειτονικό ντέρμπι τον Α.Σ. Πυργετού και έχει ως στόχο να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της.
Κατά πόσο είναι αυτό εφικτό, ο προπονητής της Κώστας Κολομητρούσης, επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για τη σοβαρότητα που επέδειξαν στη Λαμία και η ομάδα κατέκτησε δίκαια, τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.
Όσον αφορά για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πυργετό , είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και έχει τον χαρακτήρα ενός τοπικού ντέρμπι, όπου εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το γόητρο.
Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο, προετοιμασθήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, ενώ εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των δυο αντιπάλων και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
*Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Κολομητρούση, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των φιλάθλων, που αναμένεται να κατακλύσουν το στάδιο της Ελασσόνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass