ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΕL FC ARENA

Χειροκροτήματα για τους παίκτες της ΑΕΛ

* ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2010 1:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Μαγευτική η εικόνα ήταν χθες το απόγευμα στο AEL FC ARENA, όπου οι παίκτες της ΑΕΛ πραγματοποίησαν την τελευταία τους ουσιαστικά προπόνηση, πριν την αυριανή κρίσιμη μάχη με τον ΠΑΟΚ (17:15).
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων κάθε ηλικίας, έσπευσε χθες στο νέο γήπεδο της ομάδας και όλοι εξέφραζαν τον θαυμασμό τους, για το νέο αθλητικό «στολίδι» που κοσμεί την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.
Ο κόσμος (παρευρέθησαν πάνω από πεντακόσιοι φίλαθλοι) χειροκρότησε θερμά τους παίκτες και εκείνοι ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, αλλά το καλύτερο δώρο θα είναι γι΄αυτούς στο ματς της… χρονιάς, να κατακτηθεί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και η ΑΕΛ να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η αγαπημένη ομάδα της πόλης μετά από δώδεκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ασφαλώς το άγχος και η αγωνία, χτυπούν…κόκκινο.
Αναμφισβήτητα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και δικαιολογημένα υφίσταται ανησυχία στους φιλάθλους, που άλλα πίστευαν όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και άλλα βλέπουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ήρθε όμως η ώρα που πρέπει να αντιδράσει δυναμικά η ομάδα και να αρχίσει την ανοδική της πορεία, τρεις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.
Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου οι φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και να ωθήσουν τους παίκτες, σε ένα μόνο αποτέλεσμα, που είναι η ΝΙΚΗ.
Οι ποδοσφαιριστές θέλουν μέσα στο νέο… σπίτι τους να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί και όπως φάνηκε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, την Κυριακή θα δώσουν όλοι τους το κάτι παραπάνω από τους εαυτούς τους, για να επιστρέψει η ομάδα πανηγυρικά στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Όλα τα κακώς κείμενα μέχρι τώρα μπορούν να ξεχαστούν εάν κατακτηθεί η πολυπόθητη νίκη και οφείλουμε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε, ότι η «ομόνοια κτίζει σπίτια, ενώ η διχόνοια τα γκρεμίζει».
Μια γροθιά λοιπόν καλούνται να είναι όλοι στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο η ΑΕΛ έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη συμπαράσταση, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Επίσης χρειάζεται να αναφέρουμε ότι στον πάγκο οι «βυσσινί» θα έχουν ένα… δικό τους παιδί τον Κώστα Κατσάρα, που τίμησε στα πέτρινα χρόνια τη φανέλα της ομάδας, ενώ ήταν, είναι και θα είναι πάντα πιστός… στρατιώτης της.
Πιθανό σχήμα τώρα με το οποίο σκέπτεται να παρατάξει ο Κώστας Κατσάρας την ομάδα, είναι: Αμπάρης, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Νταμπίζας, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Μετίν, Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Κουζέν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Σίμιτς, Ταυλαρίδης.
Ο ΠΑΟΚ
Στο πρόγραμμα της χθεσινής μέρας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, πήρε μέρος και ο Ιταλός Μίρκο Σαβίνι, που αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι πλέον έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την επιστροφή του. Πάντως από το ομαδικό πρόγραμμα απουσίασαν και οι τραυματίες αμυντικοί Μαλεζάς, Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι ούτε και στον αυριανό αγώνα στη Λάρισα.
Από το παιχνίδι αυτό θα λείψει και ο τιμωρημένος Φωτάκης, ενώ επιστρέφουν στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος και οι Βιτόλο, Ιβιτς, που δεν είχαν αγωνιστεί κατά του Ατρομήτου.
Η πιθανή αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, είναι: Κρέσιτς, Ζουέλα, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σαλπιγγίδης.
Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΑΝΤΙ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Στο νοσοκομείο Κέρκυρας εισήχθη χθες το πρωί ο διεθνής Τάσος Κάκος για εξετάσεις επειδή έκανε συνεχείς εμετούς, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κρίση σκωληκοειδίτιδας.. Το αποτέλεσμα ήταν να αντικατασταθεί από το σημερινό παιχνίδι Ηρακλής-Εργοτέλης, στο οποίο είχε οριστεί. Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, τη θέση του στην αναμέτρηση θα πάρει ο Σταύρος Τριτσώνης από την Αθήνα
ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Να σημειώσουμε ότι η 13η ημέρα του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για ένα θέμα που αφορά στον κάθε πολίτη: Τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις. Με σύνθημα «Χιλιάδες Έλληνες ζουν χάρη στη Μεταμόσχευση. Δωρεά Οργάνων: Μάθε, Σκέψου, Αποφάσισε», η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «Συνεχίζω», καλεί την ελληνική κοινωνία να αγκαλιάσει τις μεταμοσχεύσεις και τονίζει την επείγουσα ανάγκη να παρθούν οι πολιτικές αποφάσεις για την αύξηση της προσφοράς οργάνων.
Συνοπτικά οι αγώνες της 13ης ημέρας στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Ηρακλής-Εργοτέλης NOVA
17:15 Πανιώνιος-Κέρκυρα   NOVA
19:30 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός           NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου     ΝΕΤ
15:00 Ατρόμητος-ΑΕΚ         NOVA
17:15 Άρης-Αστέρας Τρίπολης       NOVA
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ    NOVA
19:30 Καβάλα-Ολυμπιακός NOVA
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            21-10 27
Ολυμπιακός   25-6   27
ΑΕΚ    18-13 19
Καβάλα          13-10 19
ΠΑΟΚ 12-13 17
Άρης   8-10   16
Ολυμπιακός Βόλου   14-13 16
Ηρακλής         10-11 15
Ατρόμητος      11-14 14
Αστέρας Τρίπολης     10-13 14
Ξάνθη 11-15 14
Πανσερραϊκός           11-15 14
Κέρκυρα          11-14 13
Πανιώνιος       8-16   13
Εργοτέλης      10-18 13
ΑΕΛ    9-11   11
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass