ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ

Ο Τύρναβος βρίσκεται σε ανοδική τροχιά

* Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!»

Δημοσίευση: 30 Νοε 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Άκρατος ενθουσιασμός επικρατεί στον Τύρναβο, μετά την προχθεσινή νίκη της ομάδας επί του Ναυπακτιακού Αστέρα, με σκορ 4-1.
Ένα αποτέλεσμα που ήρθε ως συνέχεια των νικηφόρων αγώνων με Εορδαϊκό και Μακεδονικό αντίστοιχα, κάτι που δείχνει ότι ο Τύρναβος 2005 βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ανοδική πορεία.
Ο κόσμος ευχαριστήθηκε από τη γενικά καλή εικόνα που είχαν οι γηπεδούχοι και η ανωτερότητά τους επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατακτήθηκαν οι τρεις βαθμοί και η ομάδα ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με πάθος και επέδειξαν τη σοβαρότητα που χρειαζόταν, οδηγώντας την ομάδα στην τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Ένας από αυτούς ήταν και ο έμπειρος μέσος Κώστας Γρηγορίου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη νίκη, παρά το τελικό 4-1.
Προσπαθήσαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα και δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις.
Η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό της, αλλά ακόμη δεν έχετε δει τίποτα, γιατί οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες.
Εκτός έδρας συνήθως αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο διότι βρίσκουμε χώρους, ενώ στον Τύρναβο οι ομάδες παίζουν με κλειστές άμυνες και δυσκολευόμαστε.
Ο Ναυπακτιακός δεν κλείστηκε στην άμυνα και μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να δείξουμε μέρος των δυνατοτήτων μας. Ξεχνάμε πάντως αυτό το παιχνίδι και το μυαλό μας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την πολύτιμη στήριξη που έχουμε και τον θέλουμε να είναι πάντα στο πλευρό μας».
Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται και οι άνθρωποι της διοίκησης, από την εξαιρετική πορεία που έχει η ομάδα έως τώρα. Με δήλωσή του, ο διοικητικός της ΠΑΕ Κώστας Μπάρδας, τόνισε τα εξής: «Καταρχήν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά, η τεχνική ηγεσία και ο κόσμος, που αναγνωρίζει ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια. Σίγουρα οι επιτυχίες φέρνουν ενθουσιασμό, αλλά τα πάντα πρέπει να τα βλέπουμε με μέτρο. Χρειάζεται λοιπόν να παραμένουμε προσγειωμένοι και να προσπαθούμε για να γινόμαστε καλύτεροι.
Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ισάξιες ομάδες και όποιος έχει διάρκεια, θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του».
* Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως ο Τύρναβος έχει με 15 γκολ τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου πίσω από το Φωκικό που έχει 16. Σημαντικό είναι επίσης η επιθετική πολυφωνία αφού τα 15 γκολ πέτυχαν 8 διαφορετικοί παίκτες. Συγκεκριμένα:
Από 3 γκολ έχουν πετύχει οι Κράββαρης, Θ. Μάγγος, από 2 γκολ οι Γρηγορίου, Κουβελάς, Μουρατίδης και από 1 γκολ πέτυχαν οι Καρντούμ, Χριστοδούλου, Κλάζογλου.
Στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου βρέθηκαν προχθές και ο μάνατζερ των Μίσιτς και Καρντούμ Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς κάτι που ενδεχομένως να σηματοδοτεί και εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων των δύο Κροατών παικτών, καθώς και νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ Δημήτρης Κολοβέτσιος που παρακολούθησε τον αγώνα με τον διοικητικό της ΠΑΕ Θανάση Μιχαλούλη και πήγε να δει τους πρώην συμπαίκτες του, τους οποίους και συνεχάρη για τη σημαντική νίκη που πέτυχαν επί του Ναυπακτιακού, με σκορ 4-1.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 3 μετά το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΑΕ στην Αθήνα, είναι προγραμματισμένη να γίνει σύσκεψη των σωματείων της Γ Εθνικής κατηγορίας, 1ου και 2ου ομίλου, προκειμένου να παρθούν τελικές αποφάσεις για τα ποια θα είναι η μορφή των κινητοποιήσεων, στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.
Την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρός της, Γιώργος Ευαγγέλου.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση του Αετού Σκύδρας μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Μπίλη. O νεαρός κόουτς ενημέρωσε τους παίκτες του μετά τον αγώνα με την Κοζάνη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον σύλλογο, αποχαιρετώντας τους και ευχαριστώντας τους για την άψογη συνεργασία.
Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια της αποχώρησής του από την ομάδα της Σκύδρας, έχουν να κάνουν με τα οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο.
Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν για τη διάδοχη κατάσταση είναι και αυτό του πρώην τεχνικού της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Γιώργου Καμπερίδη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass