ΣΤΟΝ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ

Δύο λαρισινές συμμετοχές

* ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΜΟΥΤΗΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2010 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:42
Στον 4ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Σερρών συμμετείχαν δύο πιλότοι από τη Λάρισα, ο 10χρονος Αντώνης Λέλας και ο 15χρονος Θανάσης Σαμούτης. Στην κατηγορία mini 60 ο Αντώνης έχοντας 4ο και 5ο καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα και επίσημα χρονομετρημένα, κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό παρότι στον ημιτελικό έχασε το δεξί μπροστινό του τροχό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 5ο γύρο, μένοντας χωρίς βαθμούς. Στον τελικό ξεκινώντας τελευταίος κατάφερε να τερματίσει 6ος και με τους βαθμούς που απέσπασε αναρριχήθηκε στην 9η θέση της Γενικής Κατάταξης σε σύνολο 29 αγωνιζομένων. Ο επόμενος αγώνας που είναι και τελευταίος, θα γίνει στις 21-11-10 στην Αθήνα όπου θα διαμορφωθεί και η τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος ΚART 2010. Το θετικό με τον νεαρό οδηγό είναι ότι έχει τρία ακόμη γεμάτα χρόνια στην κατηγορία mini.
Από την άλλη ο Θανάσης Σαμούτης έχοντας 3ο και 4ο καλύτερο χρόνο μετά τα ελεύθερα και επίσημα χρονομετρημένα στην National 125, ένα μηχανικό πρόβλημα στον κινητήρα του, τον έριξε στην 7η θέση στον ημιτελικό με αποτέλεσμα να αποκομίσει μόνο 5 βαθμούς. Στον τελικό εκκινώντας 7ος αλλά κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου αποκομίζοντας άλλους 10 βαθμούς με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 7η θέση της γενικής κατάταξης του Πρωταθλήματος σε σύνολο 20 αγωνιζομένων. Τη θέση αυτή την κατέχει συμμετέχοντας σε 2 μόνο αγώνες από τους 4 του Πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα Kart των Σερρών θεωρείται από τις πιο δύσκολες για πολλούς οδηγούς. Τη τεχνική υποστήριξη στον συγκεκριμένο αγώνα του Αντώνη Λέλα, την παρείχε η Grylakis Racing Team, ενώ του Θανάση Σαμούτη ο Γρηγόρης Νεοχωρίτης.
Την προσπάθεια του Αντώνη Λέλα υποστηρίζουν οι γονείς του Γιάννης και Ελένη όπως και οι Ι. Κ.Τ.Ε.Ο. ΖΕΡΒΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ενώ του Θανάση Σαμούτη οι γονείς του Βούλα και Άγγελος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass