ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον Τύρναβο

*ΒΑΣ.ΜΠΡΕΖΑΣ: «Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα»

Δημοσίευση: 16 Νοε 2010 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:42
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τον Εορδαϊκό σειρά έχει ο Μακεδονικός, ο οποίος θα βρεθεί στον δρόμο του Τυρνάβου 2005, την ερχόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που κατέκτησε η Τυρναβίτικη ομάδα το περασμένο Σάββατο, θα προσπαθήσει να διαχειρισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Και η νίκη αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αξιόλογου αντιπάλου όπως έδειξε ότι είναι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Πτολεμαΐδας.
Ασφαλώς με ανεβασμένη την ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές και με τον κόσμο να είναι   ενθουσιασμένος από την εικόνα της ομάδας, θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να ανέβει ο Τύρμαβος 2005 ακόμη περισσότερο, στον βαθμολογικό πίνακα.
Πάντως από χθες τεχνική ηγεσία και διοίκηση χαμηλώνουν τους τόνους, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα κρύβει πολλές δυσκολίες και μόνο με αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα και πάθος, θα έρχονται οι επιτυχίες.
Όσον αφορά για τη βαθμολογική ανάσα που πήρε η ομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, τόνισε τα εξής: «Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και δεν ανησυχούσαμε, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε έως τώρα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι να έχουμε και συνέχεια, γνωρίζοντας πολύ καλά όλοι μας ότι κάθε ματς κρύβει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Σίγουρα μείναμε όλοι ευχαριστημένοι που κερδίσαμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και έκαναν τα παιδιά τεράστια προσπάθεια, ενώ αυτό τον υπέροχο κόσμο θέλουμε να βρίσκεται στο πλευρό μας γιατί η συμβολή του ήταν μεγάλη, στο ματς με τον Εορδαϊκό. Όλοι λοιπόν ευχαριστηθήκαμε, κρατάμε την καλή εικόνα και προχωράμε με συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη».
ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Δώρο ένα διήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν και επικράτησαν του Εορδαϊκού, με σκορ 2-1.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις και τα μοναδικά προβλήματα που εντοπίζονται στον αγωνιστικό τομέα είναι αυτά των Γεωργαντζά. Κουγιουμτζίδη, Καρντούμ, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους.                                                         
ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά την εξαιρετική   εμφάνιση του νεαρού Δημήτρη Κολοβέτσιου της ΑΕΛ, επικοινώνησαν με διοικητικούς της Τυρναβίτικης ομάδας και ενδιαφέρθηκαν για την εξέλιξη που είχε, στο διάστημα που αγωνίσθηκε στον Τύρναβο 2005.
Ο πολύ καλός χαρακτήρας του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού και η υπομονή που επιδεικνύει, τον ανταμείβουν και μακάρι τα επόμενα βηματά του να είναι ό,τι το καλύτερο στην καριέρα του, γιατί το αξίζει.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα Τυρνάβου 2005-Εορδαϊκού 2-1.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass