ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Χτύπησε» την πόρτα της Εθνικής

Δημοσίευση: 15 Νοε 2010 3:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:42
Η ΑΕΛ δεν πήρε μόνο βαθμό στο ΟΑΚΑ μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια. Πήρε και ελπίδες να δει στο άμεσο μέλλον έναν παίκτη της Λαρισαίο να παίζει στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός απέδειξε περίτρανα πως πρόκειται για έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Λάρισας τα τελευταία χρόνια.
Στο ματς του Σαββάτου κατάφερε να κόψει κάθε απειλή προς την εστία του Αμπάρη. Είχε απέναντί του Καραγκούνη, Σισέ, Γκοβού όμως τίποτε δεν τον φόβισε. Πρώτος και καθαρά στην μπάλα ο Κολοβέτσιος έσβησε τα… αστέρια του πολυδιαφημισμένου Παναθηναϊκού και κατόρθωσε να κάνει όλα τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί του. Ακόμα και οι βαμμένες «πράσινες» εφημερίδες έβγαλαν το καπέλο στον νεαρό παίκτη παρά την πίκρα που είχαν για το αποτέλεσμα. Αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις τότε θα «αναγκάσει» και τον προπονητή της Εθνικής των Ανδρών, Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην ομάδα. Ένα θέμα που το έθιξε και ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας, άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου.
Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ο νεαρός άσος δήλωσε για το ματς: «Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αντέξαμε στην πίεση και δείξαμε όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Άρη ότι είμαστε καλή ομάδα. Δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά.
Όταν ρωτήθηκε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής του είπε: «Αυτό σημαίνει πολλά για μένα αλλά και τίποτα. Στόχος μου είναι η καθιέρωση».
Τέλος, για το ότι μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του Φερνάντο Σάντος, όπως είπε ο τεχνικός του, είπε: «Φυσικά, κάθε Έλληνας παίκτης θέλει να παίξει στην Εθνική, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά για να το καταφέρει κάποιος».
Βέβαια ο Κολοβέτσιος είχε και μια άτυχη στιγμή. Στη φάση του 22΄ έκανε μια κεφαλιά για να διώξει όμως η μπάλα πήγε στην πλευρά του Σισέ που στη συνέχεια ισοφάρισε σε 1-1.
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΖΕΝ
Στοχεύει καλύτερα τα δοκάρια φαίνεται από την εστία ο Κουζέν. Προχθές όμως η συνέχεια της φάσης είχε ευτυχή κατάληξη και δεν έμειναν με το «αχ» οι φίλοι της ΑΕΛ όπως στο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ντανιέλ Κουζέν αρχίζει να ανεβάζει το… κοντέρ του και να ανεβαίνει και η ψυχολογία του. Με το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ κατάφερε να αποδείξει πως παραμένει ένας ντελικάτος επιθετικός. Μάλιστα λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε «Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα επιτέλους ξανά γκολ και η ομάδα μου πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Τώρα θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο».
Από τη μεριά του, ο Ματίας Ιγκλέσιας, είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πήγαμε καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα θα παλέψουμε για νίκη με τον Πανιώνιο», τόνισε.
ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
Ο Παπακώστας εκτός από το γεγονός πως αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων φιλάθλων για το έργο του, αρχίζει να χτίζει και μια παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι ως προπονητής με την Καβάλα είχε πάρει ισοπαλία με σκορ 2-2 με τους Μακεδόνες να προηγούνται μάλιστα με 2-0 και να βγάζουν πολύ καλές φάσεις. Όπως δηλαδή και η ΑΕΛ το Σάββατο.
Σερί βέβαια φτιάχνει και η ΑΕΛ ως ομάδα στα εκτός έδρας ματς. Συγκεκριμένα στα τελευταία τρία παιχνίδια μακριά από τη Λάρισα παίρνει βαθμό και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Με τον Ολυμπιακό στο Βόλο, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και με τον ΠΑΟ στην Αθήνα. Αν μετατραπούν και σε νίκες βέβαια θα είναι ακόμα καλύτερα.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Η «Βυσσινί Θύελλα» κατάφερε να σηκώσει μια… θύελλα αντιδράσεων στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πάνω από είκοσι χιλιάδες (αν και περίμεναν τους διπλάσιους) φίλοι του Παναθηναϊκού με το σφύριγμα της λήξης άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες τους και πάνω απ΄ όλα τον προπονητή τους, Νίκο Νιόπλια. Ο Κοζανίτης προπονητής είναι υπ΄ ατμόν και δύσκολα θα συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο. Ωστόσο από την πλευρά τους οι λίγοι φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν μεμονωμένα στο γήπεδο πήγαν διακριτικά έξω από το λεωφορείο των «βυσσινί» και λίγο πριν επιβιβαστούν τους έδιναν συγχαρητήρια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass