ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ TAE KWON-DO I.T.F.

Λαρισαίοι πρώτοι στην Ευρώπη

* ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

Δημοσίευση: 12 Νοε 2010 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Ο Λαρισαίος διεθνής προπονητής Tae kwon-do I.T.F Ιωάννης Κοτούμπας (καθηγητής φυσικής αγωγής 5 dan) κατέκτησε τρία μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό ανοικτό κύπελλο I.T.F που έγινε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Αργυρό μετάλλιο πήρε επίσης ο αθλητής Λεωνίδας Κοτούμπας.
Ο προπονητής του Α.Μ.Ε.Σ Ανθούπολης και Α.Σ Λεωνίδα συμμετείχε στους αγώνες βετεράνων ηλικίας (36-45) αποδεικνύοντας ότι ένας καλός προπονητής μπορεί ταυτόχρονα να ’ναι και καλός αθλητής όσα χρόνια και αν περάσουν. Τα μετάλλια που κατέκτησε είναι: Χρυσό μετάλλιο σε εναέριο χτύπημα (high jumping-front), αργυρό σε εναέριο άλμα (high jumping-side) και χάλκινο μετάλλιο στις μονομαχίες (sparring +78 κιλά).
Επίσης εξαιρετική εμφάνιση φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας του κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο έκανε ο Λεωνίδας Κοτούμπας (γιος του προπονητή) στις μονομαχίες κατηγορίας παίδων (-60 κιλών 12-14 ετών).
Οι Λαρισαίοι αθλητές Δημουλάς Γιάννης και Βλάχος Δημήτρης αγωνίστηκαν επίσης στις μονομαχίες και στα τούλ ενάντια σε κορυφαίους ευρωπαίους αθλητές κάνοντας αξιοθαύμαστη προσπάθεια.
Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 39 χώρες με 70 ομάδες και 850 αθλητές. Η ελληνική αποστολή αποτελούταν από 19 αθλητές/τριες κερδίζοντας 4 χρυσά, 6 αργυρά και 3 χάλκινα τερματίζοντας στην 7η θέση στην τελική κατάταξη των χωρών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass