ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

«AEL FC ARENA» στο... «CRIMSON PARK»

Δημοσίευση: 05 Νοε 2010 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
 Την ονομασία "AEL FC ARENA" πρόκριναν οι περίπου 6.500 φίλαθλοι που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για το όνομα του νέου γηπέδου της Λάρισας, όπως ανέφερε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Κωστής Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε επίσης ότι η ονομασία "CRIMSON PARK" (βυσσινί πάρκο), που ήταν δεύτερη στη σχετική ψηφοφορία, θα δοθεί τελικά στο συνολικό συγκρότημα γύρω από το νέο γήπεδο, όταν αυτό ολοκληρωθεί.
 Η δήλωση Πηλαδάκη:
 «Όταν το νέο γήπεδο της ΑΕΛ υπήρχε μόνο ως σκέψη στο μυαλό μου, ο χρόνος που το όνειρο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα, φαινόταν μακρύς και δύσβατος. Να που βρισκόμαστε προ των πυλών ή μάλλον... εντός των πυλών ενός μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος και πράγματι δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση, εν συγκρίσει με το 2005. Το ζείτε και το ζούμε καθημερινά. Σ΄αυτή τη διαδρομή, όμως, δεν μας σταμάτησε ούτε η γραφειοκρατία, ούτε οι "κούφιες" υποσχέσεις... αρμοδίων, ούτε καν η δυσμενής οικονομική συγκυρία. Κι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι τίμιες προσπάθειες -τελικά- στηρίζονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της ισοπέδωσης "ξερών" και "χλωρών".
 Είμαστε εδώ, χωρίς να έχουμε παρεκκλίνει ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα, έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να δώσουμε όνομα στο σπίτι που θα στεγάζει τα όνειρά μας για πολλές δεκαετίες. Λένε ότι αν θες να δεις το μέλλον, αρκεί να κοιτάξεις το παρόν. Οι περίπου 7.000 άνθρωποι απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που έστειλαν την ψήφο τους για να αναδειχθεί το λαοφιλέστερο όνομα, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον αυτό.
 Το όνομα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό θα κοσμεί σε λίγες ημέρες την κεντρική είσοδο του γηπέδου και αυτό είναι το AEL FC ARENA. Ένα όνομα σύντομο, διαχρονικό, που δίνει το στίγμα της ομάδας μας και παράλληλα τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ενισχύσει την προσπάθειά μας, όταν όλοι θα έχουν αντιληφθεί πλέον την αξία αυτού του εγχειρήματος.
 Παράλληλα, όμως, το όλο συγκρότημα -όταν θα έχει, πλέον, ολοκληρωθεί, με τη διαμόρφωση των εμπορικών και του περιβάλλοντος χώρου- θα αποτελεί ουσιαστικά ένα μοναδικό αθλητικό και ψυχαγωγικό πάρκο. Έτσι, αποφασίσαμε να δώσουμε στο συγκρότημα την ονομασία CRIMSON PARK (ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΡΚΟ), που παραπέμπει στο χρώμα της ομάδας μας και αποτέλεσε τη δεύτερη πιο δημοφιλή επιλογή του κόσμου στην ψηφοφορία.
 Βέβαια, για να δημιουργήσεις κάτι τόσο σπουδαίο, πρέπει και ο ίδιος να είσαι σημαντικός. Μόνο ένα κλαμπ όπως η ΑΕΛ, μια πόλη όπως η Λάρισα, μπορούσε να εγγυηθεί την επιτυχία, από την ημέρα που τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος μέχρι σήμερα, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου που ανοίγουν για πρώτη φορά οι πύλες και μέχρι τον πρώτο μας επίσημο αγώνα. Χάρη στην υπομονή και την επιμονή μας, τα καταφέραμε και από σήμερα το παλάτι μας έχει το δικό του όνομα.
 Το όνειρο δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΛ είναι πλέον πραγματικότητα».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν 6.599 άτομα.
Αναλυτικά:
Ψήφοι Ποσοστό
1. AEL FC ARENA   2095 31,75%
2. CRIMSON PARK 1994 30,22%
3. LARISSA FC ARENA      1279 19,38%
4. AEL 1964 ARENA           457    6,93%
5. QUEEN AEL PARK         456    6,91%
6. AEL PALACE       318    4,82%
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass