ΥΠΕΣΤΗ ΘΛΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ Β’ ΒΑΘΜΟΥ

Ένα μήνα εκτός ο Αμπουχατζίρα...

* ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ, ΒΕΛΑΣΚΟ * ΣΤΑΖΕΙ «ΜΕΛΙ» Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2010 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ πέτυχε μεγάλη νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας το περασμένο Σάββατο επί της Ξάνθης με 3-0 και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στο φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα αλλά τη χαρά αυτής της επιτυχίας ήρθαν να μετριάσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους τραυματισμούς και τις κάρτες.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού τρεις παίκτες (Αμπουχατζίρα, Βελάσκο, Βενετίδης) και τα νέα μετά την ιατρική γνωμάτευση είναι δυσάρεστα γι’ αυτούς. Τα χειρότερα ήταν για τον Σιμόν Αμπουχατζίρα που διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα. 
Για τους υπόλοιπους δύο τα νέα ήταν λιγότερο δυσάρεστα καθώς μάλλον χάνουν μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη αν και στο ιατρικό επιτελείο εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ένας εκ των δύο ίσως προλάβει να αγωνιστεί.
Τέλος υπάρχει και το πρόβλημα του αρχηγού των «βυσσινί» Νίκου Νταμπίζα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να απουσιάσει στο μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Τα παραπάνω προβλήματα αναγκάζουν τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα μάλλον δεξιά θα παίξει ο Ταλ (αν δεν μπορέσει ο Βελάσκο), αριστερά ο Κατσιαρός (αν δεν γυρίσει ο Βενετίδης) και αριστερά στη μεσαία γραμμή ο Μετίν ή ο Πουρί.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΠΛΑΖΕΚ
Πάντως υπάρχει και μια καλή είδηση καθώς στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά τρέξιμο μετά την εγχείριση στους κοιλιακούς ο Τσέχος Γιάν Μπλάζεκ. Επίσης ανεβάζει ρυθμούς και ο Αντώνης Βούζας που είχε κάνει την ίδια εγχείριση και σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα.
«ΜΕΛΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
«Μέλι» στάζει ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πώς να μην συμβαίνει αυτό όταν μέσα σε μια βδομάδα είχαν τρία απόλυτα πετυχημένα αποτελέσματα αλλά το πιο σημαντικό και πολύ καλή απόδοση στο Βόλο στο δεύτερο μέρος στον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου-ΑΕΛ 1-1 και στο Αλκαζάρ στη αναμέτρηση ΑΕΛ-Ξάνθης 3-0. Θεωρεί ότι έχει παίκτες με προσωπικότητα που την «ξεδιπλώνουν» στα δύσκολα και η αντίδρασή τους στα δύσκολα ήταν ικανοποιητική. Μάλιστα ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης αλλά το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να σταθεροποιήσουν τα καλά διαστήματα που έχουν στα παιχνίδια και με τα οποία σταμάτησε και η αμφισβήτηση που υπάρχει. Οι παίκτες θεωρεί ότι έβγαλαν το πάθος και το πείσμα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αρκετοί προερχόμενοι από τον πάγκο έδειξαν ότι περίμεναν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Αν μάλιστα η ομάδα πάρει και θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τον Άρη τότε η ανοδική πορεία θα επιβεβαιωθεί πλήρως.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass