ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

«Λύτρωση» με τον Γιώργο Τσατσαλίδη

* ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ 2-1 * ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2010 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Έξι λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο χθεσινός αγώνας στο Καρπενήσι, ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Πυργετού έστειλε στον… 7ο ουρανό τους συμπαίκτες του, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ σε βάρος του Απεραντιακού, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Όλη την εβδομάδα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Χρήστος Γκάτας προσπαθούσε να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, καθώς γνώριζε πολύ καλά ότι σε τέτοια παιχνίδια, εάν δεν «καθαρίζονται» από νωρίς, τότε εξελίσσονται δύσκολα κατά τη διάρκειά του.
Και αυτό επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο ουραγός Απεραντιακός προέβαλε σθεναρή αντίσταση και κατάφερε ο Πυργετός να πάρει τη νίκη λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσατσαλίδης και έφυγε πανηγυρικά από το Καρπενήσι με το διπλό. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα, κυκλοφορούσε την μπάλα, χωρίς όμως να δημιουργεί σημαντικές στιγμές μπροστά από την εστία του Γιώργου Τσάμη. Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου να σημειώσουμε ότι δέχτηκε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, αφού ο γκολκίπερ Κώστας Μπρέλλας κρατούσε για έξι αγωνιστικές, απαραβίαστη την εστία της ομάδας.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι διαμορφωμένος με πλαστικό τάπητα
Στο 10΄ ο Γιάννης Κόκκινος εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσάμη και «πάγωσε» το Δημοτικό Στάδιο, «γράφοντας» το 0 - 1.
Δώδεκα λεπτά αργότερα στο 22΄ ο Νταβαρίνος έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε δυο αντιπάλους, γύρισε στον Αρουτίδη, που με σουτ στο πρώτο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπρέλλα, ισοφαρίζοντας γρήγορα σε 1 - 1.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 31΄ ο Κόκκινος από θέση πλάγια δεξιά εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα αυτή τη φορά να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 38΄ ο Καραγιάννης έκανε όμορφα την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Τσατσαλίδης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε άτσαλα πάνω από την εστία του Τσάμη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Κόκκινος έκανε ατομική ενέργεια, σούταρε δυνατά εκτός περιοχής πάνω από την εστία του Απεραντιακού. Στο 67΄ Στούμπος και Αρουτίδης «τζαρτζαρίστηκαν» μέσα στην περιοχή, ο Αρουτίδης κέρδισε την μπάλα με υποψία επιθετικού φάουλ, μόνος απέναντι στον Μπρέλλα σούταρε από κοντά, αλλά ο γκολκίπερ του Πυργετού απέκρουσε σε κόρνερ από την αριστερή του γωνία.
Και στο 84΄ ο Γιώργος Κουρδής σέντραρε από το κέντρο και αριστερά, ο Γιώργος Τσατσαλίδης κινήθηκε ταχύτατα και με κεφαλιά από κοντά στην δεξιά γωνία του Τσάμη πέτυχε το 1 - 2 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς φιλοξενούμενων.
Στο 88΄ ο Ντότσικας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, και ο Σαϊτης πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρέλλα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημήτρης Ρούσης από την Θεσσαλία (σ.σ. βοηθούς είχε τον Βασίλη Χαρβάλα και την Ειρήνη Μπέλλου από τον ίδιο σύνδεσμο) που δεν απέφυγε κάποια λάθη. Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι : Ντότσικας, Κατσίκας (σ.σ. συμπλήρωσε τέσσερις) και Στούμπος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παναγιώτου): Τσάμης, Θαμνόπουλος, Ντότσικας, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Κορέντζελος (74΄ Μπισμπίκης Θ.), Νταβαρίνος Α., Αρουτίδης, Γεωργακόπουλος (62΄ Μπισμπίκης Δ.), Ζήσιμος (80΄ Σαϊτης)
Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Στυλιανός (71΄ Σιδηρόπουλος), Στούμπος, Πολύζος, Κουρδής, Κόκκινος, Καραγιάννης, Κρούτη (51΄ Παγκαρλιώτας), Ζαφειρίου (78΄ Μάτος), Τσατσαλίδης
* Μετά από 7 χρόνια διεξήχθη στο συγκεκριμένο γήπεδο παιχνίδι Δ΄ εθνικής. Την περίοδο 2002-03 ο ΑΠΟΚ είχε αγωνιστεί στο ξερό τότε γήπεδο, για ορισμένα παιχνίδια στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και χθες έγινε ο αγώνας Απεραντιακού-Πυργετού.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Οι παίκτες του Α.Σ.Πυργετού και η τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν τη χθεσινή νίκη της ομάδας στον πρόεδρο και υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο, που είχε γενέθλια, ευχόμενοι να κερδίσει και εκείνος τη μάχη των εκλογών.
…………………………………………………………………………….
Τα στοιχεία για το παιχνίδι και οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από την εφημερίδα «Ευρυτανικά Νέα» και τον συντάκτη της Παναγιώτη Κολλημένο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass