ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ (15:00)

Δυνατά παιχνίδια δίνουν Οικονόμος και Απόλλων Λάρισας

* ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2010 1:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει και η λαρισινή εκπροσώπηση των τεσσάρων ομάδων του νομού, διεξάγονται αμφίρροπα ματς, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας.
Ο πρωτοπόρος Οικονόμος υποδέχεται στις 3 το απόγευμα στην Τσαριτσάνη και στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Ρήγα Φεραίο, ενώ στη Φιλιππούπολη την ίδια ώρα ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει το Μουζάκι.
Δύσκολες αποστολές θα έχουν ο Α.Σ. Πυργετού ο οποίος δοκιμάζεται στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου κόντρα στον ουραγό Απεραντιακό, ενώ και η Π.Σ. Ελασσόνας παίζει στη Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασο, που είναι μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία και έως τώρα δεν έχει δείξει τον πραγματικό της εαυτό.
Τα τελευταία νέα από τους τέσσερις εκπροσώπους του νομού, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Μια ακόμη νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργετικό του ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος κοντράρεται με τον Ρήγα Φεραίο, ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή.
Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και με πολύ καλή ψυχολογία, αναμένεται οι γηπεδούχοι να κατακτήσουν ακόμη ένα…τρίποντο και να δείξουν με την εμφάνισή τους, ότι η μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.
Τα προβλήματα πάντως για τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη και αυτή την φορά είναι ουκ ολίγα, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πρικάκης, Γιοβανόπουλος, Μπέης , Ζαχαράκης που δεν είναι ακόμη έτοιμος και ο τιμωρημένος Παλαμίδας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες , στον αγώνα με το Πετρωτό Τρικάλων.
Στην αποστολή από όπου θα επιλεγεί και η δεκαοκτάδα, είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καρανάσιος Νίκος, Ξεσφίγγης Δημ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουτρούλιας Θωμάς, Κολιός Βαγγ., Μπαράς Κων/νος, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μαντζαφούλης Χρ., Κολοβός Κων/νος, Τζιούργκανος Αθ., Λιούσκας Αθ., Μπαλής Δημ.,
Νικούλη Αλεξ., Χατζηλιόντας Ανδρέας, Παλαμίδας Αθ., Βαΐτσης Ιωάνν., Στάθης Δημ., Φτίκας Βαγγ., Φλίγκος Κων/νος, Ταχτιντής Β., Πούτας Αντ., Χριστιανίδης Στάθης.
*Σε εγχείρηση πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Οικονόμου Αντώνης Πρικάκης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
 Η διοίκηση του σωματείου, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του εύχονται στον Αντώνη περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Αποφασισμένος εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του κατάσταση, ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει στη Φιλιππούπολη το Μουζάκι.
Από την πλευρά του τεχνικού τιμ ο Μάκης Αλεξούδης τόνισε ότι η προσπάθεια που έγινε στον Πυργετό δεν πρέπει να πάει χαμένη και οι παίκτες χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, για να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Επιπλέον και ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και η δύναμη θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κερδηθούν, πολλές προσωπικές μονομαχίες.
Αγωνιστικά, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Μπίμπα και Αντωνόπουλο, ενώ επανέρχονται ο Φουσίκας που εξέτισε την ποινή του και ο Μπόντε που αποθεραπεύθηκε από τον τραυματισμό του.
Στην αποστολή από τον Μάκη Αλεξούδη και τον Γιώργο Κεραμάρη, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Μαγαζιώτης Δημ., Κούτσικος Λεων., Πολύζος Θ., Σκάκος Βασ., Βενέτης Παντ., Περήφανος Γρηγ., Γιαννακόπουλος Αθ., Μπαλαμώτης Βασ., Εμμανουήλ Θεόδ., Τσέ-
λιγκας Στέφ., Στεργίου Αθαν., Φατούρας Δημ., Ταστεμερίδης Φίλ., Θεοδώρου Βαγγ., Καραγκιόζης Βασ., Φουσίκας Παν., Γαρυφαλλόπουλος Ορέστης, Κορλός Πέτρος, Γανόλης Χρ., Δ.Καλαμπάκας και Μπόντε.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με δυο σημαντικές απουσίες αυτές του Αποστόλη Στύλου και του Γιώργου Μπουτογιάννη που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο Α.Σ. Πυργετού βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το πανέμορφο Καρπενήσι, όπου σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απεραντιακό.
Ανεξάρτητα τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δυο βαθμούς συγκομιδή σε έξι παιχνίδια, η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλό της, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.
Χρειάζεται λοιπόν από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες να αγωνισθούν σοβαρά και δυνατά, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, γιατί κάθε άλλο αποτέλεσμα-πλην από το νικηφόρο- θεωρείται…απαγορευτικό.
Να σημειώσουμε ότι η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Νίκη Μιχαήλ», προκειμένου οι παίκτες να εξοικειωθούν με τον πλαστικό τάπητα, που έχει το γήπεδο της σημερινής αναμέτρησης στο Καρπενήσι.
Στην αποστολή από τον προπονητή Χρήστο Γκάτα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές : Γκικούδης, Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Καραγιάννης, Κόκκινος, Γ. Κουρδής, Κρούτη, Μάτος, Μπρέλλας, Νάστας, Παγκαρλιώτας, Παρμαξίδης, Πολύζος, Πότσης, Σιδηρόπουλος, Στούμπος, Στυλιανός, Τριτάρης, Τσατσαλίδης, Φιλιππούλης.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Πολύ δύσκολο έργο θα έχει η Π.Σ. Ελασσόνας στη Νέα Αγχίαλο, όπου αγωνίζεται με τον τοπικό Πύρασο, που δεν έχει φέτος καλή παρουσία έως τώρα.
Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κολομητρούσης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αντιδράσουν ψύχραιμα, στην τυχόν πίεση που θα έχουν από τον αντίπαλό τους.
Θα απουσιάσει μόνο ο νεαρός Κοτούμπας που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση,
ενώ δεν υπολογίζονται και οι Γκρέτσης, Θανάσης που επανήλθαν στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκαν από τον προπονητή τους, ανέτοιμοι.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν, οι παρακάτω παίκτες: Μιγδάνης Δημ., Νούσιας Παν., Φλώρος Βασ., Βάλλας Δημ., Γεωργούλης Λάζ., Νούσιας Χαρ., Λιόλιος Αθ., Κουμπούρας Λάζ., Φώλλας Νικ., Χάμος Σωτ., Νάτσης Χρ., Βαλαώρας Βαγγ., Ξεφτέρης Απ., Σιαμαντούρας Κων/νος, Μολάς Θεοδ., Γκανάτσιος Βασ., Νάκης Δημ., Γκαμπέτας Βασ., Καρατζιόλης Χρ, Κατσαβός Κων/νος, Τζιόλας Βαγγ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα σημερινά παιχνίδια της Δ’ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο που θα διεξαχθούν για την 7η αγωνιστική και θα αρχίσουν στις 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Α.Ο. Καρδίτσας-Λιανοκλάδι: Λυμπούδης, Αινάλης, Οκονιάτσης (Μακεδονίας), παρ.Κανούλης (Θεσσαλίας).
*Μετέωρα-Σπερχειάδα/Μακρακώμη: Τόμπρος, Κοσκινάς, Ανδριώτη (Κέρκυρας), παρ.: Μπίτας (Ηπείρου).
*Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Π.Σ.Ελασσόνας : Δαμιανίδης, Μαρκούλης, Λιαρός (Μακεδονίας), παρ. Σκούρας (Καρδίτσας).
*Απόλλων Λ.-Μουζάκι: Χαλβατζάκος, Καπνιάς, Κρητικός (Θεσσαλίας), παρ. Κωτούλας (Τρικάλων).
*Οικονόμος-Ρήγας Φεραίος: Τσιάκος, Κιαπές, Κωνσταντίνου (Θεσπρωτίας), παρ.Γιάγκος (Τρικάλων).
*Απεραντιακός-Πυργετός: Ρούσης, Χαρβαλάς, Μπέλλου (Θεσσαλίας), παρ. Τσιούντσουρας (Φθιώτιδας).
*Λαμία-Πετρωτό: Ντάουλας, Χατζόπουλος, Μπότος (Αθηνών), παρ. Παπαλίτσας (Καρδίτσας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε έξι αγώνες)
1. Οικονόμος     19-7       15
2. Α.Ο. Καρδίτσας           8-3          13
3. Πυργετός        4-0          12
4. Π.Σ. Ελασσόνας           7-4          11
5. Μουζάκι          7-2         11
6. Απόλλων Λ.   8-6          9
7. Λιανοκλάδι   5-5          8
8. Ρήγας Φεραίος            6-10       7
9. Ν. Αγχίαλος   4-4          6
10. Πετρωτό       4-8          5
11. Σπερχειάδα 2-5          5
12. Μετέωρα     1-7          4
13. Λαμία            0-7         3
14. Απεραντιακός            5-12       2
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass