ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

«Προτεραιότητά μας ο ερασιτεχνικός αθλητισμός»

* ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Η ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2010 4:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
Με τη διοίκηση της ΕΠΣΛ συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός. Σχετικά με τη συνάντηση αυτή τόνισε: «Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο από τα παιδικά μας χρόνια, έχουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην καρδιά μας. Παρ’ όλο που τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται κυρίως στον επαγγελματικό αθλητισμό, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε ρομαντικοί φίλαθλοι… Επιμένουμε και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…», εξομολογήθηκε ο αν. καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κατά την επίσκεψή του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός είχε μακρά συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου, μέλη του ΔΣ, προπονητές, παρατηρητές και διαιτητές της Ένωσης.
Έγινε λεπτομερής ανάλυση της κατάστασης και των προβλημάτων που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και ειδικότερα στο νομό Λάρισας και συμφωνήθηκε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από την επόμενη μέρα των εκλογών σε τρία βασικά θέματα:
- Αποκατάσταση τραυματισμών των ποδοσφαιριστών (εγχειρήσεις-φυσικοθεραπείες) με τη δημιουργία πανίσχυρου ταμείου αρωγής στο οποίο μπορεί να συνδράμει η περιφέρεια αλλά και Λαρισαίοι που θέλουν να προσφέρουν.
-Διεκδίκηση όλων των οφειλόμενων τακτικών επιχορηγήσεων προς τα σωματεία Γενικότερα, να γίνεται έγκαιρη καταβολή σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα των ετήσιων τακτικών επιχορηγήσεων ώστε να μπορούν να κάνουν σωστό προγραμματισμό οι ομάδες.
-Δημιουργία του πολυπόθητου Ενωσιακού Κέντρου (γήπεδο-εγκαταστάσεις-γραφεία), με την αρωγή της ΕΠΣ Λάρισας και της ΕΠΟ. Προς την κατεύθυνση αυτή αναζητούνται πόροι από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον ΟΠΑΠ, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας με όλες τις ΕΠΣ της Θεσσαλίας αλλά και γενικότερα τους φορείς και τα σωματεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού προκειμένου να προάγεται στη νέα γενιά το αθλητικό ιδεώδες και να οικοδομείται περιφερειακή συνείδηση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass