ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ. ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ 3-0

Πρεμιέρα με πολλές υποσχέσεις

* ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2010 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Ιδανική πρεμιέρα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομής Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Ο. στην κατηγορία των Νέων πραγματοποίησε η ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. η οποία επιβλήθηκε χθες στα στάδιο Αλκαζάρ της Ε.Π.Σ. Πιερίας με 3-0, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Λίγο νωρίτερα στο «Γ. Μητσιμπόνας», η μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Λ. πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι της φετινής περιόδου, με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Πιερίας.
Αναλυτικότερα:
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Λ. δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στον αντίπαλό της, καθώς «κλείδωσε» τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ήταν η πρώτη επίσημη φετινή εμφάνιση για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά (αφού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το λαρισινό συγκρότημα είχε το ρεπό του ενώ το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από την κακοκαιρία) η οποία έδειξε ότι θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλό της.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τον αντίπαλό τους, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο γκολ στο 9’ όταν η μπάλα το γυριστό σουτ του Ίτση χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην συνέχεια, όμως, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τους Λαρισαίους να περνούν στο προσκήνιο και να κάνουν φανερές τις προθέσεις τους.
Στο 15’ ο Νάκας με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού είχε συλληφθεί σε θέση οφ σάιντ. Τελικά το σκορ άνοιξε λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 19’, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Νάκα από τ’ αριστερά ο Γκαραλιάκος με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 23’ μετά από μπαλιά του Δημητρέλη ο Νάκας πετάχτηκε προ του τερματοφύλακα Μπικιαρόπουλου και «τσίμπησε» την μπάλα όμως αυτή κατέληξε άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 26’ αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός όταν ως τελικός αποδέκτης μετά από μία εντυπωσιακή επιθετική ενέργεια που ξεκίνησε από τους Δημητρέλη και Καραγκιόζη με υποδειγματικό τρόπο πέτυχε το 2-0.
Στο 39’ ο Γκαραλιάκος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα διατηρήθηκε η ίδια με τους φιλοξενούμενους να εντείνουν μεν τις προσπάθειές τους χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικοί.
Στο 66’ ο Γκαραλιάκος είχε και δεύτερο δοκάρι αυτή τη φορά οριζόντιο για να φτάσουμε στο 88’ όταν ο Ματούλας μετά από εντυπωσιακή ενέργεια ξεκινώντας από το χώρο της μεσαίας γραμμής και αποφεύγοντας όποιον έβρισκε μπροστά του με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της λαρισινής ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Πιερίας ήταν η πρώτη φετινή ήττα μετά από δύο διαδοχικές νίκες στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Ηλία Αναστασίου, η εμφάνιση του οποίου καθιστά απορίας άξιο το γεγονός ότι από τους περσινούς Λαρισαίους διαιτητές της Δ’ Εθνικής είναι ο μοναδικός που δεν προήχθη στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Πολύ καλοί και οι δύο βοηθοί του, κ. Νίκζας και Τσαπράζης.
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντάλλας, Τέσιος, Σελήνης (79’ Παπαγεωργίου), Σουπεκιώτης, Καλπίας, Σουλιώτης, Καραγκιόσης, Γκαραλιάκος (73’ Λούγκος), Νάκας, Δημητρέλης (57’ Λάιος), Ματούλας.
Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Μπικιαρόπουλος, Χαρέλας Δερμίσης, Ίτσιος (72’ Ζόβλικας), Τσινιστίδης, Τσιώμος, Λύρας, Καθάριος, Φουλίδης (21’ λ.τ. Κατσαμάκας), Μυστακίδης, Παπαδόπουλος (62’ (Μυρωτής).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Πιο δύσκολα σε σχέση με του Νέους νίκησαν οι Παίδες όπως άλλωστε μαρτυρά και το τελικό 1-0. Σ’ ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας» οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων και θα μπορούσαν να είχαν κάνει πιο εύκολη την υπόθεση νίκη.
Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφεται στο 17’, όταν ο Κίτσιος εκτέλεσε φάουλ, ο Αφατζάνης απέκρουσε ασθενώς, ο Ξυνογαλάς προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 35’ ο Κανταρίνος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 44’ ο Παϊτέρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Κίτσιου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 51’ ο Ευαγγελόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 57’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Πιερίας, όταν μετά από πάσα του Μήτρου βγήκε τετ α τετ, αλλά πλάσαρε επάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Τελικά, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Κωστούλας, ο οποίος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κίτσιου πέτυχε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νίκζα και των βοηθών του, κ. Ηλ. Αναστασίου και Τσαπράζη.
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Πατέτσιος, Σεϊζης, Μπίλας (63’ Στατήρης), Ξυνογαλάς, Κωστούλας, Μπάρδας, Κίτσιος, Αλεξίου, Γκατζούλης, Κανταρίνος (73’ Καψιώχας), Παϊτέρης (69’ Θανόπουλος).
Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Αφατζάνης, Μπακάλης, Κάκαλος, Νικόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντίνης (45’ Φουρκιώτης), Τοπαλίδης, Δαλαμήτρας, Κουκουνάς (48’ λ.τ. Μήτρου), Ευαγγελόπουλος, Τσοποζίδης (61’ Τάχος).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ε.Π.Σ. Πιερίας: 1-0 (π), 3-0 (ν)
Ε.Π.Σ. Ημαθίας - Ε.Π.Σ. Καρδίτσας: 6-1 (π), 2-2 (ν)
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            13-2     7
Λάρισα            4-3       4
Πιερία 2-3       2
Καρδίτσα        2-7       1
Τρίκαλα           3-9       1
ΝΕΟΙ
Πιερία 7-3       6
Λάρισα            3-0       3
Ημαθία            4-7       2
Τρίκαλα           2-2       1
Καρδίτσα        3-6       1
* Εκκρεμεί ο αγώνας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων με την Ε.Π.Σ. Λάρισας.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/10)
Ε.Π.Σ. Καρδίτσας - Ε.Π.Σ. Λάρισας
Ε.Π.Σ. Πιερία - Ε.Π.Σ. Τρίκαλα
* Ρεπό: Ημαθία
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass