ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ 2-0

Άνω κάτω η ΑΕΛ

* ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ * Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ;

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2010 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Του Σωτ. Κέλλα
ΑΕΛ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Τα μεγαλεπίβολα σχέδια για μια θέση στην πρώτη πεντάδα που εκφράστηκαν δια στόματος του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου δείχνουν να «ναυαγούν» πριν καλά -καλά συμπληρωθούν έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η αγωνιστική εικόνα στο προχθεσινό παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Αστέρα Τρίπολης τραγική, το εύκολο πρόγραμμα τελειώνει σε είκοσι περίπου μέρες, οι φίλαθλοι αμφισβητούν πρόεδρο, τεχνική ηγεσία και παίκτες, οι παίκτες κάτι ψάχνονται και μέσα σε όλα αυτά ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας καλείται να βρει λύση για να παρουσιάσει η ομάδα ένα καλό πρόσωπο το ερχόμενο Σάββατο στο Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πέρυσι ο Παπακώστας όταν ήρθε στην ομάδα βρήκε γρήγορα το «φάρμακο» της σωτηρίας αλλά τώρα μπορεί να επαναληφθεί αυτό; Και μάλιστα εν μέσω πολλών προβλημάτων αφού στο επόμενο παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπλάζεκ, Τάλ, τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας και ίσως και άλλους...
Η απόδοση των παικτών δεν πείθει και το παράδοξο είναι ότι έχουν εγνωσμένη αξία, δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα αλλά όλα δείχνουν ότι κάποιοι από αυτούς ήρθαν μάλλον για να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας....(δεν γνωρίζουμε όταν παίζει η ομάδα στην Αθήνα επισκέπτονται την Ακρόπολη αντί να σκεφτούν τα παιχνίδια).
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αρχικά δίνει στήριξη στον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα με τον οποίο άρχισε και τον σχεδιασμό της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Η δεύτερη απόφασή του είναι να κάνει την ομάδα πιο ελληνική γιατί τώρα η αλήθεια είναι ότι παίζουν μόλις τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα ενώ πριν δύο χρόνια περήφανα δήλωνε ότι κέρδιζε εκτός έδρας με μια ελληνική ομάδα(παιχνίδι προπέρσινης χρονιάς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ).
Αυτές είναι οι πρώτες αποφάσεις του.
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ πήγαν στα Δένδρα και δεν άκουγε κανένας καμία κουβέντα. Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γκιόκα για τους βασικούς που έκαναν χαλάρωμα και τον Κατσάρα (συνεργάτη του Παπακώστα) για τους θεωρητικά αναπληρωματικούς.
Σήμερα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας θα έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές μια τελευταία προσπάθεια να αναλύσουν τα αίτια της τραγικής εμφάνισης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προπόνηση με πολύ άγχος για τα προβλήματα που θα υπάρχουν ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βόλο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass