ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κανόμπιο

* ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Α.Ε.Λ., για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο στάδιο Αλκαζάρ(18:15).
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας, είδε με ικανοποίηση να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα ο Φαμπιάν Κανόμπιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μπορεί να υπολογίζεται στα σχέδιά του.
Το πρόβλημα με τους κοιλιακούς που εντοπίστηκε στον Ουρουγουανό μέσο, κρίθηκε ότι δεν είναι άμεσης επέμβασης και ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Εάν δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, τότε θα γίνουν νέες εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί τι περαιτέρω ενέργειες θα γίνουν.
Αντίθετα με τον Κανόμπιο, επέμβαση στη βουβωνοκήλη έκανε ο Γιαν Μπλάζεκ στο «Doctors Hospital» (σ.σ. γιατρός ήταν ο Λαρισαίος Βαγγέλης Καναβός, που είχε εγχειρίσει και το νεαρό Βούζα) και ο Τσέχος μέσος υπολογίζεται να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, σε ένα μήνα περίπου.
Μακίνουα και Βελάσκο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος για την Κυριακή, ενώ ο δεύτερος στην περίπτωση που σήμερα και αύριο στις προπονήσεις δε νιώσει κάποια ενόχληση, τότε ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι φυσικά για το οποίο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο προπονητής του, καθώς ο αμυντικός των «βυσσινί» έχει χάσει πολλές προπονήσεις.
Στα προβλήματα συμπεριλαμβάνεται και ο Ιγγλέσιας, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, πριν από δεκαπέντε ημέρες περίπου.
Όποιους παίκτες επιλέξει ο κ.Παπακώστας για την αρχική ενδεκάδα, οφείλουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, ώστε να κερδηθεί ο συγκεκριμένος δύσκολος αγώνας και η ομάδα να ατενίζει με αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Φυσικά και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους που θεωρείται δεδομένη, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ένα ματς στο οποίο οι παίκτες της ΑΕΛ θέλουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και με νικηφόρο αποτέλεσμα να αρχίσει η ανοδική πορεία, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
Από τη χθεσινή προπόνηση έλειψε όμως ο αρχηγός της Α.Ε.Λ., Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να απολογηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. για τα όσα είχαν συμβεί στο καλοκαιρινό φιλικό με την Μπρέσια στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν αποβληθεί και ο ίδιος αλλά και ο Ρομέου. Το φύλλο αγώνα της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης μεταβιβάστηκε στην Ε.Π.Ο. από την ιταλική ομοσπονδία και κλήθηκε ο Νταμπίζας σε απολογία με την απόφαση να αναμένεται εντός των επομένων ημερών.
Υπάρχει έτσι κίνδυνος να χάσει –όπως και ο Ρομέου-το γειτονικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 19.30.
Για δηλώσεις του να σημειώσουμε ότι απολογήθηκε με υπόμνημα και ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κώστας Πηλαδάκης, ενώ την Π.Α.Ε. εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Ζήσης Ζιάγκας.
ΣΤΟ «VISSINI STORE» ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει ότι σήμερα από τις 10π.μ. τίθενται στην κυκλοφορία από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Στάδιο Αλκαζάρ (18:15) για την 6η αγωνιστική της Super League.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής
Θύρες 6 και 7: 17 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 28 ευρώ
Θύρες 2 και 4: 37 ευρώ
Θύρα 3: 60 ευρώ
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ κατά τις εξής ημέρες και ώρες:
- Σήμερα και αύριο Σάββατο 16/10: κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων
- Κυριακή 17/10: από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 & από τις 16:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ
* Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει, επίσης, ότι δωρεάν σε όλες τις θύρες θα είναι η είσοδος μόνο για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών.
** Για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό διατίθεται παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει κανονικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass