ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πρωτιές… παντού για τις λαρισινές ομάδες

* ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας και για τις ομάδες που εκπροσωπούν το νομό Λάρισας, έχουμε πρωτιές τόσο στον βαθμολογικό πίνακα, όσο και στους σκόρερ.
Ο Πυργετός λοιπόν βρίσκεται στην κορυφή με 10 βαθμούς και τον ακολουθούν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με 9 και η Π.Σ. Ελασσόνας, με 8 βαθμούς.
Επίσης και στον πίνακα των σκόρερ, ο Αλέξης Νικούλης του Οικονόμου είναι πρώτος με 5 τέρματα και δεύτερος ο συμπαίκτης του Κώστας Φλίγκος ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα. Τρία γκολ έχει πετύχει ο Τζόναθαν Βαΐτσης της Π.Σ.Ελασσόνας.
Για μια ακόμη αγωνιστική, ο Κώστας Μπρέλλας με τους συμπαίκτες του κράτησαν ανέπαφη την εστία του Πυργετού και η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή.
Από την πλευρά του ο Οικονόμος με 12 γκολ που πέτυχε, έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και σίγουρα εντυπωσιάζει.
Μέσα στις καλύτερες άμυνες είναι και αυτή της Π.Σ. Ελασσόνας που έχει παθητικό μόλις ένα γκολ, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα η Λαμία, που δείχνει να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Χωρίς νίκη παραμένουν στο πρωτάθλημα ο Απεραντιακός, η Λαμία και τα Μετέωρα.
Η Ελασσόνα έχει δυο νίκες εκτός έδρας νίκες, αλλά παραχώρησε και δυο ισοπαλίες στην έδρα της. Τέλος, η ομάδα του Πετρωτού Τρικάλων πέτυχε τέσσερα τέρματα και δέχθηκε ισάριθμα.
ΜΙΚΡΑ…
*Πολύς κόσμος βρέθηκε χθες στα γήπεδα όπου διεξάγονταν τα δύο σημαντικά παιχνίδια και αναφερόμαστε στο δημοτικό στάδιο Κάτω Ολύμπου και το «Γιώργος Μητσιμπόνας».
*Δυο Αλέξηδες, ο Παγκαρλιώτας του Πυργετού και ο Νικούλης του Οικονόμου, «καθάρισαν» για τις ομάδες τους.
*Δικαιολογημένος ο προβληματισμός στον Απόλλωνα Λάρισας, κυρίως για το ότι η ομάδα δέχθηκε τρία γκολ από φάουλ και γενικά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, οι παίκτες του.
*Ο πρώην διοικητικός του Πυργετού Γιάννης Σιώμος παρακολούθησε το προχθεσινό παιχνίδι και λίγο πιο δίπλα ήταν ο γνωστός φίλαθλος της τοπικής ομάδας Αστέριος Καραβάνας που τον κερδίζει συνεχώς-όπως μας είπε- στο τάβλι.
* Τον Βαγγέλη Βαλαώρα που είχε παίκτη και στις Νέες Καρυές χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα ο τεχνικός της Π.Σ. Ελασσόνας Κώστας Κολομητρούσης και ο «μικρός» με την εμφάνιση του τον δικαίωσε απόλυτα. Όπως δε μας είπε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, στη συνέχεια θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους νεαρούς παίκτες, ενώ απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα, που αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
5 γκολ: Νικούλης (Οικονόμος Τσαριτσάνης)
4 γκολ: Φλίγκος (Οικονόμος Τσαριτσάνης)
3 γκολ: Βαΐτσης (Π.Σ.Ελασσόνας), Νταβαρούκας (Απεραντιακός), Παπαστεριάδης (Μουζάκι)
2 γκολ: Μπίμπα (Απόλλων Λάρισας), Κουντούρης (Ρήγας Φεραίος), Κωστέλλος (Α.Ο.Καρδίτσας), Κανιούρας (Μουζάκι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass