ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η βροχή χάλασε τα σχέδια

* ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2010 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Η χθεσινή βροχή που έπεφτε στη Λάρισα χάλασε μεγάλο μέρος των σχεδίων του τεχνικού Γιάννη Παπακώστας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα η προπόνηση σταμάτησε σχετικά νωρίς εξαιτίας του φόβου των τραυματισμών καθώς η ομάδα έχει σημαντικά προβλήματα καθώς χθες δεν προπονήθηκαν ο Βελάσκο με τον Μπλάζεκ λόγω τραυματισμού και οι Μακίνουα, Βενετίδης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Ο Παπακώστας βλέποντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με τα προβλήματα που υπήρχαν αποφάσισε να μην κάνει μεγάλο μέρος της προπόνησης με την ελπίδα ότι σήμερα θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.
Εξαίρεση αποτέλεσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με ορισμένους μεγάλους όπως τον Νταμπίζα, τον Κατσιαρό, τον Ιγγλέσιας και τον Αμπουχατζίρα που γυμνάστηκαν για ένα μισάωρο παραπάνω.
Από κει και πέρα δε φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο για την ενδεκάδα στην οποία αναμένονται αλλαγές ενώ χθες η διάθεση των ποδοσφαιριστών αυξήθηκε αφού οι λογαριασμοί τους «φούσκωσαν» με την κατάθεση της μισθοδοσίας και ορισμένων ποσών για συμβόλαια ποδοσφαιριστών.
Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ επιστρέφουν και οι δύο διεθνείς Σαντέρ Πουρί και Ντανιέλ από τις υποχρεώσεις που έχουν με τις εθνικές ομάδες της Εσθονίας και Γκαμπόν αντίστοιχα.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού της ομάδας προβλέπει δύο προπονήσεις αλλά η πρωινή θα γίνει μόνο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους δίνει βάση με στόχο να αγωνισθούν κάποιοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος (ήδη ο Κολοβέτσιος πάει πολύ καλά ενώ υπάρχουν και άλλοι ταλαντούχοι νεαροί όπως ο Σιατραβάνης, ο Καρανίκας, ο Ρέντζας, ο Φαλάγγας και άλλοι).
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν κανονικά το απόγευμα.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το ρεπό της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης που πλέον αφοσιώνεται στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ. Τα ευχάριστα πάντως ήταν οι τρεις επιστροφές για τον Βλάχο.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Βλάχος είδε με χαρά τους Ριμκεβίτσιους, Αργυρόπουλο και Ορόθκο να ακολουθούν κανονικά χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο Λιθουανός επέστρεψε στην Τρίπολη μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ οι άλλοι δύο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Κερ, Ρούμπιλ, Ιβάνοφ που είναι τραυματίες, ενώ ο Φορτούνης είναι με την εθνική ελπίδων στην Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.
Κατά τ' άλλα, το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αρκετές ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής και «διπλό» με δύο επαφές.
Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με την ΑΕΛ θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:00.
 
Ο Λούγκος δοκιμάστηκε στην Μπάγερν
 
Ο αριστεροπόδαρος Νίκος Λούγκος που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ δοκιμάστηκε για αρκετές μέρες από την Μπάγερν Μονάχου και περιμένει πρόταση από την ομάδα του Μονάχου για να ενταχθεί στη δύναμή της.
Ο νεαρός άσος ταξίδεψε στο Μόναχο και δοκιμάστηκε από τη βαυαρική ομάδα η οποία είχε εντοπίσει το ταλέντο του και τον κάλεσε ώστε να δει τις δυνατότητες του Έλληνα ποδοσφαιριστή και από κοντά.
Η Μπάγερν δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει στην απόκτησή του όμως ο Λούγκος άφησε θετικές εντυπώσεις και μόνο ότι βρέθηκε στο Μόναχο και φόρεσε τη φανέλα ενός τέτοιου συλλόγου έστω και για προπόνηση αποδεικνύει ότι έχει δυνατότητες.
Το άσχημο για την ΑΕΛ είναι πως ο Λούγκος δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Έτσι αν τελικά η Μπάγερν πει το "ναι", τότε οι βυσσινί θα πάρουν ελάχιστα χρήματα από τη μεταγραφή του(μόνο τα έξοδα «ανατροφής»).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass