ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Μαθήματα διάσπασης άμυνας

* ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ * ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2010 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Από σήμερα η Α.Ε.Λ. κινείται σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης, προσπαθώντας να ξεχάσει την εσωστρέφεια και όποιο άλλο πρόβλημα προέκυψε από τις αντιδράσεις των οργανωμένων, που ήταν ιδιαίτερα έντονες προς τους παίκτες, μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0.
Και το βασικό που δείχνει ο προπονητής είναι ότι δουλεύει στην αποτελεσματικότητα της ομάδας, που μέχρι τώρα δεν είναι η ενδεδειγμένη, καθώς σε πέντε παιχνίδια έχει πετύχει δύο γκολ και είναι η χειρότερη επίθεση της Σούπερ Λίγκα.  
Συγκεκριμένα, στην προπόνηση του Σαββάτου, που περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, έδειξε στους παίκτες πώς θα διασπάσουν το 4-1-4-1 που παίζει ο Αστέρας Τρίπολης και κυρίως την άμυνα ζώνης που εφαρμόζει και αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει αρκετή επιτυχία.
Έδειξε πολλά στους Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Κανόμπιο, Μπλάζεκ και περιμένει από αυτούς να τα κάνουν πράξη και σε επίσημους αγώνες. Δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο αγώνα να δούμε αλλαγές στην ομάδα σε πρόσωπα και τακτική, ενώ παίζει δυνατά το σενάριο της χρησιμοποίησης στην αριστερή πλευρά των Κατσιαρού ως αριστερού μπακ και Βενετίδη ως αριστερού χαφ.
Το ευχάριστο του διπλού είναι ότι μπήκαν τέσσερα γκολ (οι βασικοί κέρδισαν με 3-1), απέναντι σε μια άμυνα που αποτελούσαν ως σέντερ μπακ βασικοί και στη θέση του τερματοφύλακα άλλαξαν διαδοχικά οι Αμπάρης και Βιέρα, για να υπάρχει καλύτερη αμυντική λειτουργία στους θεωρητικά αναπληρωματικούς, ώστε οι επιθετικοί να δουλεύουν με συνθήκες αγώνα.
Λόγω των πολλών απουσιών στις τελευταίες προπονήσεις, ο προπονητής της Α.Ε.Λ. κάλεσε να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και τρεις νεαροί, οι Νόνης, Παπαϊωάννου και Μπερίμ.
Παράλληλα, συνεχίζεται το ψυχολογικό ντοπάρισμα της ομάδας, μια και οι περισσότεροι παίκτες με τις κατηγορίες για τα ξενύχτια έδειξαν να επηρεάζονται αρνητικά.
Στο μεταξύ, στη σημερινή προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό ο Παπακώστας περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Βελάσκο, που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ θα είναι απόντες ο Πουρί και ο Κουζέν, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Εσθονίας και Γκαμπόν, αντίστοιχα.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Δράση για την καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία θα αναλάβει και ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, που θα βρίσκεται στη Λάρισα την Πέμπτη και θα έχει επαφές με τους παίκτες (δεν αποκλείεται να τους παραθέσει και δείπνο), αλλά και με τους οργανωμένους για τις σχέσεις με τους παίκτες αλλά και με το πανό που έβγαλαν στις Σέρρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ακριβά εισιτήρια που έβαλε η ομάδα του Πανσερραϊκού για τους Λαρισαίους φιλάθλους.   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass