ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Ο… επικοινωνιακός Φοίνικας

Η ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΟ ΛΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:28
 Μπορεί μια ομάδα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας να ενώσει το μπασκετικό κοινό μιας ολόκληρης πόλης όπως η Λάρισα;
Κι όμως έτσι φαίνεται. Το μπάσκετ φαίνεται πως έγινε… στάχτες μετά από τόσες «καμένες» επιλογές σε διοικητικό, προπονητικό και αθλητικό επίπεδο. Και αφού ο Φοίνικας αναγεννάται από τις ίδιες τις στάχτες (του), τότε αν μη τι άλλο είναι η χρονιά του. Οι άνθρωποι της μοναδικής λαρισινής ομάδας σε εθνική κατηγορία παρέθεσαν ένα δείπνο σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο αν μη τι άλλο (εκτός από ποιοτικό) μπασκετικό «Μεθ’ Ημών» και υπήρχαν αρκετά αξιοσημείωτα όπως και ειδήσεις.
Το πρώτο και σημαντικότερο είναι το γεγονός πως βρέθηκε μεγάλος χορηγός. Η εταιρία μεταμόσχευσης μαλλιών Bergmann kord θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη φανέλα του Φοίνικα και αυτό πρόκειται για τεράστια επιτυχία της διοίκησης. Κώστας Βαλιώτης, Δημήτρης Σφόρτσας και Βασίλης Χαύδας τρέχουν συνεχώς για τέτοια θέματα και όλα δείχνουν πως οι προσπάθειές τους πιάνουν τόπο.
Βέβαια φέτος έχει την επικοινωνιακή στήριξη της εταιρίας του κ. Γενιτσεφτσή, Spirito. Μια εταιρία που θα χειρίζεται όλα τα θέματα των χορηγών, των διαφημίσεων και της επικοινωνίας. Καθαρά επαγγελματικό επίπεδο δηλαδή.
Στο δείπνο έδωσε το «παρών» και ο δήμαρχος της Λάρισας, κ. Κώστας Τζανακούλης από τον οποίο αν μη τι άλλοι οι «μελανόλευκοι» περιμένουν πολλά. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος είναι πάντα δίπλα στις ομάδες μπάσκετ και δεν θα μπορούσε να αλλάξει συνήθειες τώρα.
Όμως η μεγάλη έκπληξη μπορεί να έρθει από έναν παράγοντα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ. Ο Τάκης Τσούμας – ένας άνθρωπος που έστηνε τον ΓΣΛ με επιτυχία για τα περισσότερα χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία- δείχνει διάθεση να βοηθήσει και δεν αποκλείεται αν τον πείσουν περισσότερο οι άνθρωποι του Φοίνικα να αναλάβει και πόστο μάλιστα. Τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη φετινή «μεταγραφική» επιτυχία…
Ο Φοίνικας όμως συνεχίζει να έχει και μια μεγάλη ιδιαιτερότητα στο ρόλο του αρχηγού. Ο Τεό Λιάκος (που δίνει και τη μάχη των δημοτικών εκλογών αυτό το διάστημα) είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο έχει παίξει σε όλες τις λαρισινές ομάδες από την Α1 ως και τη Γ΄ Εθνική αλλά υπήρξε και αρχηγός αυτών. Γι΄ αυτό και ο ρόλος του είναι πολλαπλός μέσα στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass