ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Α.Ε.Λ.: Αλλαγές και ανασύνταξη δυνάμεων

* ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΚΙΝΟΥΑ * ΠΟΥΡΙ: «ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.»

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:28
Ανασύνταξη δυνάμεων και αλλαγές στην επιθετική λειτουργία της Α.Ε.Λ. προωθεί ο Γιάννης Παπακώστας ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των «βυσσινί» σε μια ακόμη προσπάθεια να βρει λύσει στο πρόβλημα της Α.Ε.Λ. -καθώς ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών θα εντείνει το κλίμα της εσωστρέφειας και θα δημιουργήσει τριγμούς που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανακατατάξεις- αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει έναν διαφορετικό αγωνιστικό προσανατολισμό.
«Δουλέψαμε αυτές τις ημέρες πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι προκειμένου να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπακώστας μιλώντας στην «Ε» και πρόσθεσε:
«Σήμερα επιστρέφει ο Μακίνουα και περιμένουμε να επανέλθουν και τα παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες ,όπως οι Κουζέν και Πούρι, για να είμαστε πλήρεις».
Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα οι «βυσσινί» θα δώσουν οικογενειακό διπλό. Αύριο οι παίκτες θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
ΠΟΥΡΙ: «ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ
ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.»
Αποφασισμένος να παραμείνει και να διεκδικήσει θέση βασικού στη Λάρισα δήλωσε ο Σάντερ Πούρι, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιζητά την αποχώρησή του από τη θεσσαλική ομάδα τον Ιανουάριο. Από το Βελιγράδι, όπου ήταν χθες με την Εθνική ομάδα της χώρας του, για τον αγώνα με τη Σερβία για τα προκριματικά του EURO 2012, ο Εσθονός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από την Α.Ε.Λ.
«Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μου με την ομάδα και ούτε άφησα αιχμές εναντίον κάποιου. Όταν πήγα στο Ταλίν, με ρώτησαν γιατί δεν παίζω. Απάντησα ότι θέλω να αγωνίζομαι συχνότερα και πιστεύω ότι είναι λογικό. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θέλω να αποδεικνύω κάθε εβδομάδα την αξία μου με τη φανέλα της Λάρισας. Γνωρίζω όμως ότι αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρει ο προπονητής μου και ποτέ δεν έκρινα τις επιλογές του» τόνισε ο Πούρι, μιλώντας στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr». Και κατέληξε: «Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν είναι στο χαρακτήρα μου να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες, κάποιοι μάλιστα είναι παγκόσμιας φήμης. Θα ήμουν παράλογος, αν δημιουργούσα πρόβλημα, επειδή για 2-3 αγώνες δεν ήμουν στο αρχικό σχήμα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass