ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

Έξτρα πριμ στους παίκτες του Πυργετού

* ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΙΝΑΙ… ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2010 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Ο Α.Σ. Πυργετού βρίσκεται από προχθές το απόγευμα μόνος στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε στο Μουζάκι επί της τοπικής ομάδας, με σκορ 1-0.
Το αποτέλεσμα αυτό σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Δήμου Κάτω Ολύμπου, οι οποίοι στην προχθεσινή αναμέτρηση συνεχώς παρότρυναν τους παίκτες του Χρήστου Γκάτα και τα συνθήματα είχαν περιεχόμενο την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Αναμφίβολα είναι πολύ νωρίς ακόμη καθώς διεξήχθησαν μόλις τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Όμως με τέτοιες εμφανίσεις, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πυργετού, σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και οι ελπίδες να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, θα αυξάνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Πάντως είναι ξεκάθαρος ο φετινός στόχος και η διοίκηση θα ανταμείβει κάθε καλή προσπάθεια των παικτών, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά.
Μετά τον προχθεσινό αγώνα λοιπόν στο Μουζάκι, πήγε στα αποδυτήρια ο Έκτορας Κολλάτος που θα αναλάβει πιθανότατα την θέση του προέδρου στο σωματείο καθώς ο αδελφός του Κώστας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και παρέδωσε στον αρχηγό Γιώργο Μπουτογιάννη, φάκελο που περιείχε έξτρα πριμ για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Εν συνεχεία γνώρισε την… αποθέωση από τους παίκτες και το σύνθημα «Είναι… τρελός ο πρόεδρος», ακούστηκε στα αποδυτήρια.
Εκείνος φανερά χαρούμενος, τους τόνισε τα εξής: «Σήμερα δείξατε τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα και αυτή την αγωνιστική πειθαρχεία θέλω να τη διατηρήσετε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για να βρισκόμαστε… μόνιμα στην κορυφή. Ευχαριστήσατε και τον κόσμο που ταξίδεψε στο Μουζάκι, τον κάνατε υπερήφανο, ενώ γενικά η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και αν συνεχίσουμε έτσι, θα ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας. Γνωρίζετε όλοι σας ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και σκοπός μας είναι κάθε φορά να δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια σε όλους σας και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Μακρακώμης/Σπερχειάδας, στην έδρα μας».
*Αγωνιστικά, σήμερα ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα, όπου σημαντική απώλεια θα είναι αυτή του Γιάννη Κόκκινου, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με το Μουζάκι.
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass