ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τίμησαν τη μνήμη του Μάκη Μούζα

* ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ του νομού Λάρισας τίμησαν χθες αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα. Εκεί διεξήχθη για μια ακόμα χρονιά το τουρνουά «Μάκης Μούζας». ΓΣ Αμπελώνας, Χαλκηδόνα, Αίολος Τρικάλων και Νίκη Βόλου πήραν μέρος σε αυτό και παράλληλα είδαν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τους.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Χαλκηδόνας καθώς στον χθεσινό μεγάλο τελικό κέρδισε τον ΓΣ Αμπελώνα με σκορ 69-66. Στο άλλο χθεσινό ματς, στον μικρό τελικό ο Αίολος Τρικάλων κέρδισε τη Νίκη Βόλου (72-58).
Στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας ο Αμπελώνας νίκησε τη Νίκη Βόλου με σκορ 74-64 ενώ η Χαλκηδόνα τον Αίολο Τρικάλων με σκορ 57-51.
Όσον αφορά τώρα τον ΓΣ Αμπελώνα ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας χρησιμοποίησε τους εξής πάικτες και στα δύο ματς: Κατσίμπα, Αξεχέρογλου, Γκανέτσα, Μηλιώνη, Παρασκευά, Γλυκόπουλο, Αποστολάκη, Κοτσώνα, Γράβα, Βλαχούλη, Γούλα και Πήχα. Τσιαβές και Κουτρούλης δεν έπαιξαν σε κανένα από τα δύο. Ο Αμπελώνας θα δώσει ακόμα ένα φιλικό έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (17 Οκτωβρίου) που θα έχει μορφή πρόβας τζεναράλε. Αυτό θα είναι πιθανότατα στον Παλαμά με τους Τιτάνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass