ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 4o ΟΜΙΛΟ(4 μ.μ.)

Η Ελασσόνα κοντράρεται με το Πετρωτό Τρικάλων

* ΕΚΤΟΣ EΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2010 23:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:25
Με τα παιχνίδια της 3ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, οι τέσσερις εκπρόσωποι του νομού, θα έχουν δύσκολες αποστολές.
Η Π.Σ.Ελασσόνας θα υποδεχθεί στην έδρα της το Πετρωτό Τρικάλων και ο Πυργετός θα αγωνισθεί στο Μουζάκι με τη φετινή έως τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος την Α.Ε.Μουζακίου, που έχει δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα θα παίξει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενώ ο Απόλλωνας στο γειτονικό ντέρμπι κοντράρεται στη Νέα Αγχίαλο, με τον Πύρασο.
Τα τελευταία νέα από τις τέσσερις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Απεραντιακού και με τη βοήθεια των φιλάθλων της περιοχής τους οποίους καλεί η διοίκηση να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο, η Π.Σ.Ελασσόνας είναι αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.
Πάντως ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κολομητρούσης όλη την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες, τονιζοντάς τους ότι για να έχει αξία η νίκη στο Καρπενήσι, πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί και το σημερινό παιχνίδι.
Αγωνιστικά, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Θανάσης Λιόλιος(σ.σ. έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Δημήτρης Νάκης και ο Κατσαβός, ο οποίος δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής.
Την αποστολή απαρτίζουν, οι παρακάτω παίκτες: Μιγδάνης Δημ., Νούσιας Παν., Φλώρος Βασ., Βάλλας Δημ., Θανάσης Θ., Γεωργούλης Λάζ., Νούσιας Χαρ, Γκρέτσης Ιωάννης., Κοτούμπας Γεώργ., Κουμπούρας Λάζ., Φώλλας Νικ., Μολάς Θεόδ., Χάμος Σωτ., Νάτσης Χρ., Βαΐτσης Τζόναθαν, Τζιόλας Βαγγ., Βαλαώρας Βαγγ., Ξεφτέρης Απ., Σιαμαντούρας Κων/νος.
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Κομπλέ θα αγωνισtθεί στο Μουζάκι ο Α.Σ.Πυργετού καθώς επανέρχεται και ο Τσατσαλίδης που εκτέλεσε την ποινή του, ενώ μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Νάστα, ο οποίος σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές και αναμένεται από την ερχόμενη Κυριακή, να είναι 100% έτοιμος.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να δείξει ότι φέτος θα είναι η... χρονιά της.
Ασφαλώς και το ματς θα είναι δύσκολο, όμως η εμπειρία των παικτών του Χρήστου Γκάτα, σαφώς και τους δίνει πολλές ελπίδες για να διεκδικήσουν γιατί όχι ακόμη και τη νίκη, εάν φυσικά αγωνιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε και θα αναχωρήσει στις 11.15 από τον Πυργετό και εν συνεχεία οι Λαρισαίοι θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο στις 11.45 από το «Τράβελ Στοπ»συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης Χρ., Μπρέλλας Κων/νος, Γκουγκούδης Σπ., Καραγιάννης Ηλίας , Μπουτογιάννης Γεώργ., Πολύζος Απ., Πότσης Χρ., Στούμπος Βάιος, Στυλιανός Χρ., Φιλιππούλης Νικ., Ζαφειρίου Σπ., Κολομητρούσης Σωκράτης, Κουρδής Γεώργ. , Κρούτη Άλκης, Παγκαρλιώτας Αλεξ., Παρμαξίδης Τριαντ., Τριτάρης Ευάγγ., Κόκκινος Ιωάν., Μάτος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αλεξ., Σιδηρόπουλος
Κων/νος, Στύλος Απ., Τσατσαλίδης Γ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που και αυτός χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο των Μετεώρων, στην Καλαμπάκα.
Μετά το 2-0 επί της Α.Ε.Μακρακώμης/Σπερχειάδας, στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και αναμένεται η παρουσία των παικτών στη σημερινή αναμέτρηση, να είναι ανάλογη των μεγάλων δυνατοτήτων τους που έχουν.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός από τον τερματοφύλακα Νίκο Καρανάσιο που υπέστη τενοντίτιδα στο γόνατο και εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία, όπως επίσης και στον στρατευμένο Θεόφιλο Ραχωβίτη.
Την 18αδα θα επιλέξει ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει από τον Τύρναβο για την Καλαμπάκα, στη 1 μετά το μεσημέρι και συμμετέχουν σε αυτή, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξεσφίγγης Δημ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουτρούλιας Θωμάς, Κολιός Βαγγ., Μπαράς Κων/νος, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μαντζαφούλης Χρ., Κολοβός Κων/νος, Γιοβανόπουλος Βασ, Τζιούργκανος Αθ, Πρικάκης Αντ., Λιούσκας Αθ, Μπαλής Δημ., Νικούλι Αλεξ, , Χατζηλιόντας Ανδρέας, Παλαμίδας Αθ., Βαΐτσης Ιωάνν., Στάθης Δημ., Μπέης Αλέξ., Φτίκας Βαγγ., Φλίγκος Κων/νος, Ταχτιντής Β., Πούτας Αντ., Ζαχαράκης Ιωάννης., Χριστιανίδης Στάθης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Το πρώτο από τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, που καλείται κάτι να πάρει στη Νέα Αγχίαλο, με αντίπαλο τον Πύρασο.
Αναμφισβήτητα θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση για τους παίκτες της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι πάντως θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη προετοίμασαν όλη την εβδομάδα κατάλληλα την ομάδα και περιμένουν στη σημερινή αναμέτρηση να εφαρμόσουν οι παίκτες κατά γράμμα, τις εντολές τους.
Αγωνιστικά, τα προβλήματα και για αυτό το παιχνίδι εντοπίζονται στους Πρεκατέ, Μπόντε και Καλαμπάκα, που είναι τραυματίες και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στην αποστολή είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης Δημ., Κούτσικος Λεων., Πολύζος Θ., Σκάκος Βασ., Βενέτης Παντ., Περήφανος Γρηγ., Γιαννακόπουλος Αθ., Μπαλαμώτης Βασ., Εμμανουήλ Θεόδ., Τσέλιγκας Στέφ., Στεργίου Αθαν., Φατούρας Δημ., Ταστεμερίδης Φίλ., Θεοδώρου Βαγγ., Καραγκιόζης Βασ., Μπίμπα Κλόντιαν, Φουσίκας Παν., Γαρυφαλλόπουλος Ορέστης, Αντωνόπουλος Ιωάνν., Κορλός Πέτρος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, έχουν ως ακολούθως:
* Α.Ο. Καρδίτσας - Ρήγας Φεραίος: Παπαγεωργίου, Φάντης, Παππάς (Άρτας), Κρίκης (Τρικάλων).
* Α.Ε. Μουζακίου - Πυργετός: Μυριούνης, Σιόντης, Κωστάρα (Ηπείρου), Κούγκουλος (Τρικάλων).
* Ελασσόνα - Θύελλα Πετρωτού: Μάστακας, Περικλείδης, Παλάσκας (Μακεδονίας), Στάθας (Καρδίτσας).
* Μακρακώμη /Σπερχειάδα - Λαμία: Κιγιτζής, Καρακώστας, Οικονόμου (Λάρισας), Κανούλης (Θεσσαλίας).
* Αγρότης Λιανοκλαδίου - Απεραντιακός: Καρανικόλας, Γκουσάρη, Σμαραγδής (Φωκίδας), Λιόλιος (Λάρισας).
* Μετέωρα - Οικονόμος Τσαριτσάνης: Καρατέρπος, Κεντζιόπουλος, Κωτούλας (Κοζάνης), Σιώμος-Γκίζας (Ηπείρου).
* Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Απόλλων Λ.: Μανούρας, Μανασής, Τσικρίκας (Τρικάλων), Στάθης (Καρδίτσας).
* Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4 το απόγευμα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε δυο αγώνες)
1. Μουζάκι      5-1      6
2. Πυργετός    2-0      4
3. Π.Σ. Ελασσόνας   2-1      4
4. Ρήγας Φεραίος      5-4      4
5. Οικονόμος Τσαριτσάνης   3-3      3
6. ΑΟ Καρδίτσας       3-3      3
7. Απόλλων Λάρισας           1-1      2
8. Πύρασος Ν. Αγχιάλου      1-1      2
9. Λιανοκλάδι0-0      2
10. Μετέωρα 0-0      2
11. Πετρωτό   2-4      1
12. Σπερχειάδα1-3   1
13. Λαμία       0-2      1
14. Απεραντιακός      3-5      0
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass