ΧΑΤΖΗΜΠΥΡΟΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΓΙΟΥΔΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ

Οι τραυματίες ακύρωσαν τα φιλικά

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ» ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:25
Του Κ. Γκιάστα
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις παίκτες είναι εκτός προπονήσεων αυτό το διάστημα στο Φοίνικα. Αυτός ήταν και ο ουσιαστικός λόγος για την ακύρωση κάποιων φιλικών αγώνων. Συγκεκριμένα ο Φοίνικας δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τα προγραμματισμένα φιλικά με Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΧΑΝΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αντίθετα θα παίξει με τον Αστέρα Λάρισας στο κλειστό του Αλκαζάρ την Κυριακή το απόγευμα.
Οι παίκτες που δεν προπονούνται αυτό το διάστημα είναι: Ο Κώστας Χατζημπύρρος που πονάει στο γόνατό του και θα λείψει συνολικά 15 ημέρες. Ο Θοδωρής Λιάκος που στο ματς με τη Μεταμόρφωση υπέστη ένα διάστρεμμα. Ο Τρύφων Γιούδας που έχει ένα πρόβλημα με το γόνατό του καθώς το κούρασε στο πρόσφατο τουρνούα. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν έχει προπονηθεί και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 3-4 ημέρες. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χτύπησε στη δεύτερη ημέρα του τουρνουά στα χείλη και αναγκάστηκε να κάνει μερικά ράμματα. Γι’ αυτό απέχει και από τις προπονήσεις.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟ
Μεγάλη είναι ωστόσο η αγωνία για την υπόθεση του Δημήτρη Δεληχρήστου. Ο έμπειρος παίκτης αυτήν την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη. Από την ομάδα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για μετάθεση σε γειτονικό στρατόπεδο, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν δεν πάρει μετάθεση θα είναι μια πολύ άσχημη τροπή για την υπόθεση.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
Προβληματισμένος από τις πολλές απουσίες παικτών είναι ο τεχνικός του Φοίνικα, Βάιος Θεοδωρόπουλος που μιλώντας στην «Ε» ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ κακό το να έχουμε απουσίες αυτό το διάστημα. Είναι μια περίοδος που βάζουμε τη δικιά μας πινελιά στην ομάδα και είναι κρίμα να μην μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ αυτό διότι χρειαζόμαστε δουλειά».
Σχετικά με τα πρώτα συμπεράσματα τόνισε: «Είδαμε στο τουρνουά του Σαββατοκύριακου πως θέλουμε βελτίωση σε πολλούς τομείς. Στόχος μας είναι να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό θα γίνει μέσα από τα φιλικά ματς».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass