ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:

Όλοι μας γνωρίζουμε ποια είναι η Βέροια

*ΜΕ 12ο ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2010 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Με την ικανοποίηση για τον βαθμό που απέσπασε στην Καλλονή ο Τύρναβος 2005, αύριο καλείται να δώσει μια ακόμη σκληρή μάχη για το κύπελλο Ελλάδος αυτή τη φορά, με αντίπαλο τη Βέροια(15:30).
Οι παίκτες της Τυρναβίτικης ομάδας μέσα σε δυο εβδομάδες θα δώσουν συνολικά πέντε αγώνες, καθώς το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκαν με την ΑΕΛ Καλλονής για το πρωτάθλημα, αύριο θα υποδεχθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης την Βέροια και θα ακολουθήσουν τρεις αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10
Τύρναβος-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10
Δόξα Κρανούλας-Τύρναβος
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10
Τύρναβος-Γιαννιτσά
Σίγουρα το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ και πρωτόγνωρο μάλλον για όλους τους παίκτες, που κινούνται πλέον σε ρυθμούς…Αγγλίας, για να βγάλουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους.
Σε επαγρύπνηση βρίσκεται και η τεχνική ηγεσία, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει προγραμματίσει για σήμερα μια μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπίζιο και Βασίλη Μπακάλη, προκειμένου να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαμορφωθείσα κατάσταση, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να…νικήσουν και την κούραση.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή του Τυρνάβου 2005 Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος, τόνισε τα εξής: «Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά, που κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο ουσιαστικά έγινε το τελευταίο διάστημα, δεύτερο σπίτι τους.
Δεν το κρύβω ότι στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης ένιωσα υπερήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα, διότι στους πάικτες μου παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στο ματς με την Καλλονή, είδα στα πρόσωπά τους χαμόγελα και αισιοδοξία.
Παίξαμε με την Καλλονή και καταφέραμε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο, καθώς οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, είχαν πάθος και αγωνιστική πειθαρχία.
Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια, που όλοι μας γνωρίζουμε την ιστορία που έχει η συγκεκριμένη ομάδα στην Α΄Εθνική και δεν πρέπει να ξεχνούμε το παρελθόν της, ανεξάρτητα εάν σήμερα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Έθνικής κατηγορίας.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Πρώτη φορά ο Τύρναβος έχει προχωρήσει τόσο πολύ στον θεσμό του κυπέλλου και μάλιστα οι ομάδες που αποκλείσαμε, η Κόρινθος έχει ισάριθμες επιτυχίες στα τρία πρώτα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής στο Νότιο όμιλο, ενώ και η Δόξα Δράμας ξεκίνησε πολύ καλά στην Β΄Εθνική.
Κάνω έκκληση από την πλευρά μου αύριο ο κόσμος του Τυρνάβου και του νομού γενικότερα να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, γιατί το αξίζουν, με την επαγγελματική ευσυνειδησία που δείχνουν.
Τα δυο τελευταία χρόνια έκαναν υπερήφανο τον Τύρναβο και αναμφισβήτητα είναι τεράστια η συμβολή τους. Αύριο ο κόσμος πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και η υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί ο Τύρναβος όπως και η Βέροια, έχει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ
Χθες επέστρεψαν από το Ζάγκρεμπ όπου είχαν μεταβεί μετά το παιχνίδι με την Καλλονή, οι δυο Κροάτες παίκτες της Τυρναβίτικης ομάδας, ο Τέο Καρντούμ με τον Μίλος Μίσιτς.
Εάν σήμερα προπονηθούν κανονικά, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Ηλίας Χριστοδούλου, που υπέστη διάστρεμμα.
Να σημειώσουμε ότι εάν ο Τύρναβος 2005 αποκλείσει αύριο τη Βέροια, θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση στο γηπεδό του, την ομάδα της Κέρκυρας.
 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ
 
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης άτυπη Γενική Συνέλευση των ομάδων του 1ου και 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με θέματα που αφορούν την Κατηγορία.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση: «Σε εκτέλεση της από 12-7-2010 αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης, στον Α΄ αντιπρόεδρο ανατίθενται οι παρακάτω αρμοδιότητες: Ο Α΄ αντιπρόεδρος κ. Ν. Πηρούνιας προΐσταται των υπηρεσιών-Επιτροπών της Ένωσης σε συνεργασία με τον πρόεδρο και του ανατίθεται επίσης η εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για θέματα που αφορούν στη διοίκηση και διαχείριση της περιουσίας, της Ένωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, μετά από την παραίτηση του κ. Στέλιου Σφακιανάκη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, να παρέχει υπηρεσίες λόγω της εμπειρίας και των γνώσεών του στη Διοίκηση για θέματα Προβολής, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass